نوشته شده توسط masoudboy
نگو كه دلم خونه از اين مرحله 2 روز فقط تو اين مرحله گير كرده بودم
نوشته شده توسط masoudboy
نگو كه دلم خونه از اين مرحله 2 روز فقط تو اين مرحله گير كرده بودم
از دیروز تا حالا رکوردو شکوندم
دو دفعه تمومش کردم !
اگه سؤالی داشتید بپرسید
خجالت نکشید ها !!!
Vorojax جون دوست عزيزم رمزهاي زيادي رو گذاشت برام ولي اگه رمز بيشتري ميدوني به ما هم خبر بده
تا اونجایی که من میدونم فقط همین ها است
چون همه جا فقط همینها را دیده ام
والا ما تاحالا رمز نزديم (من كي واسه شما رمز گزاشتم؟؟)نوشته شده توسط Ship Storm
در vice city وقتی اولین مرحله v را انجام میدهیم و به آن مرکز خرید میرویم باید چیکار کنیم ؟؟ و در نقطه c که سوار کشتی می شویم و با ملوانها به روی آب می رویم و افراد قایقها را می کشیم و هلیکپوترها را نابود می کنیم بعدش باید چیکار کنیم ؟؟
در مرحله ای که یک ماشین بستنی فروشی است با ان چه کاری باید بکنم.
در مرحله V در قسمتی از آن مرکز خرید ، یک مغازه است که با علامت ( فکر میکنم مربع قرمز ) روی نقشه است. به داخل مغازه میروید و بر روی قسمت قرمز می ایستید. سپس تامی بمب را به کار می اندازد و باید به سرعت از مغازه دور شوید.در vice city وقتی اولین مرحله v را انجام میدهیم و به آن مرکز خرید میرویم باید چیکار کنیم ؟؟ و در نقطه c که سوار کشتی می شویم و با ملوانها به روی آب می رویم و افراد قایقها را می کشیم و هلیکپوترها را نابود می کنیم بعدش باید چیکار کنیم ؟؟
در مرحله C پس از از بین بردن قایقها و هلیکوپترها ، مرحله تمام میشود و شما در داخل یک قایق میباشید. فقط کافی است خود را به جایی برسانید که بتوانید به خشکی بروید.
با زدن دکمه Shift از روی صفحه کلید خود ، آهنگی از ماشین نواخته میشود. کار شما این است که جلوی افراد مختلف بایستید تا آنها بستنی ها را از شما بخرند. دقت کنید که خریدن بستنی چند ثانیه طول میکشد و بالای سر کسانی که میخواهند بستنی بخرند یک فلش قرمز است. در هنگام خرید بستنی ماشین را حرکت ندهید. در صورتی که مشتری ها تمام شدند ، به منطقه ای دیگر بروید. شما باید به حدود 50 نفر بستنی بفروشید. دقت کنید که در طول انجام مراحل از ماشین پیاده نشوید و موزیک را با زدن کلید شیفت قطع نکنید.در مرحله ای که یک ماشین بستنی فروشی است با ان چه کاری باید بکنم.
موفق باشید
راستی
اگه کسی کرک این بازی را داره بذاره که خیلی گیرم.
آخه فایلش ویروسی شده و سیدی بازی شکسته !
فردا یکی دوتا ترینر از این بازی میزارم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)