دوستان
ممنونم از پاسخ های بی دریغ شما!
کسی خبر داره که core i9 کی میاد؟اگه بیاد قیمتش رو چقدر تخمین میزنید؟
پس فعلا باید یه چند ماهی دست نگهدارم!نه؟
دوستان
دقیقا مشخص نیست. اینتل گفته نیمه ی اول سال 2010 . حالا این میتونه 2 ماه دیگه باشه، میتونه 8 ماه دیگه باشه!دوستان
یه چیزی بگم. ببینید اگه شما بخواید بهترین رو بخرید، عمر بهترین بودنش به زحمت به 1 سال میرسه. منظورم اینه که تکنولوژی پیشرفت می کنه و قطعات بهتر از قطعات شما وارد بازار میشه. پس بهتره یک سیستم مناسب بگیرید و کارتون رو راه بندازید و وقتی دیدید که قطعه یا قطعه هایی از اون سیستم برای مقاصد و کارهاتون ضعیف اند، برید و عوضشون کنید.
تائید میکنم نهایت یک سیستم تاپ یک سال هستدقیقا مشخص نیست. اینتل گفته نیمه ی اول سال 2010 . حالا این میتونه 2 ماه دیگه باشه، میتونه 8 ماه دیگه باشه!
یه چیزی بگم. ببینید اگه شما بخواید بهترین رو بخرید، عمر بهترین بودنش به زحمت به 1 سال میرسه. منظورم اینه که تکنولوژی پیشرفت می کنه و قطعات بهتر از قطعات شما وارد بازار میشه. پس بهتره یک سیستم مناسب بگیرید و کارتون رو راه بندازید و وقتی دیدید که قطعه یا قطعه هایی از اون سیستم برای مقاصد و کارهاتون ضعیف اند، برید و عوضشون کنید.
طبق گفته های ویکی پدیا در آمریکا 999 دلار هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[quote=Feli;4367215]میدونید که دقیقا کی میاد؟
کمتر از دو ماه شاید هم خیلی کمتر
با توجه به پشتیبانی usb3 & sata3 ارزش صبر کردن دارد
سایت آواژنگ مطالبی زده جالب هست
البته شرکت ایسوس و بقیه هم بزودی معرفی میکنند
با یه کارت یواِسبی3 روی پیسیآی-ای سرعت4 هم قابل ارتقا خواهد بود. و ساتا3 نیاز نیست مگر چیدمان ریدشان بالای سه هارد با نوشتن 120 م.ث باشد(که آن هم با همان کارت!).
گفتهها مبنی بر عرضه دوپردازندهای 5780، با نام 5890 ابتداری سال میلادیست. برای نمایشگر هم اگر قصد داشتید چند نمایشگره داشته باشید شاید بهتر است از گزینههای 2560x1600 استفاده کنید که درگاه دیسپلیپورت هم دارند (بهدلیل پشتیبانی فعلی و هر کدام حدود 1000-1200 در بازارهای مجاور؛ مثل سه سیاینچ سامسونگ گرانتر یا گیتوی برای افقی) و با توجه به چیدمان سهافقی یا سه عمودی به باریکهی کمتر حاشیه دقت کنید.
Last edited by m654; 04-11-2009 at 08:16.
منبعی برای ادعاتون دارید؟ کمتر از دو ماه دیگه به این معنیه که core i9 قراره سال 2009 عرضه بشه. در حالی که اینتل گفته نیمه ی اول سال 2010.کمتر از دو ماه شاید هم خیلی کمتر
ميدوني چيه رفيق؟
شايد من خوب روشن نكردم!من زياد عادت به عوض كردن سيستم ندارم!يعني شايد هر چند سال يكبار يه دستي به روي سيتمم بكشم و آپديتش كنم و خيلي وقته كه يه سيستم تر و تازه نخريدم و اصلا آپديت نيست سيستمم!
تصميم گرفتم يه سيستمي بخرم كه حالا حالا هاي نياز نداشته باشه كه تعويض شه قطعاتش!مثلا شما ميگيد رم اونقدر ميخواي چكار!ولي نميدونيد كه اين رم رو قراره تا كي نگه دارم و كي كم مياره!يه جورايي ميخوام دور انديشي كنم!ميدونم فكر كاملا غلط و اشتباهه ولي خب منم مشكلات خودم رو دارم ديگه!
پس ميمونم core i9 بياد!فقط دوستان لطف كنيد و به من خبر بديد...
ممنونم از همه شما دوستاي خوبم...![]()
پس صبر کن core in
بیاد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط قیمت دیدم تعجب کردم !!!! خیلی ارزون نسبت به امکاناتش
یکماه تا 20 روز دیگر ایرانه!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)