تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 64

نام تاپيک: فروم تیم آشیانه هک شد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    فولادشهر

پيش فرض

گروه آشیانه گروه بسیار خوبی بود و من از این اتفاق ناراحت شدم در صورتی که در این مواقع که به ایرانی ها و مسلمونا توهین میشه باید تمام فکر گروهای هکر ایرانی به دفاع از ایران و ایرانی باشه نه کل کل و رجز خونی برای همدیگه و یا هک کردن سایت های همدیگر

اگه نباشه جاش خالی می مونه dost1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    No Where

پيش فرض هر كسي دوست دارد ديگري را مغلوب كند

سلام دوستان عزيز اميدوارم كه خوب باشيد
    هر كسي براي خودش نظري داره و نظر هر كسي قابل احترام است و كسي نبايد به نظر كس ديگري اعتراض كنه ولي در كل اينم نوع موفقيت است و بايد به اين گروه تبريك گفت كه تونسته يك گروه بزرگ را كه خودش سايت هاي ديگر را هك ميكنه هك كنه من خودم عضو آشيانه هستم وقتي ايميل آمد و خبر شدم اولش كمي ناراحت شدم ولي بعدش گفتم خوب اينم يه اتفاق است و مثل ساير سايتهاي امينتي كه بعضي وقتها هك ميشه يه بار هك شده خوب اين تجربه خوبي براي سايت آشيانه شد تا بيشتر متوجه خودش باشه
    اين خيلي خوبه يك نوع رقابت است و حالا اينها بيشتر و بيشتر تلاش ميكنند تا بر همديگر غلبه كنند البته به طور سالم و بدون خرابكاري و خشونت
    و اينو مطمئن باشيد كه هر كسي دوست داره مشهور بشه و افتخار كسب كنه اگر من و تو هم به جاي اين تيم بوديم و ميتونستيم كه راه نفوذي به سايت پيدا كنيم حتماَ اين كار را انجام ميداديم حتي اگر عضوش بوديم در كل همه انسانها دوست دارند روز به روز بالا و بالاتر بروند
    مثل منو تو كه هر روز پست ميديم و اظهار نظر ميكنيم تا رتبه مان بالا بره البته اینو جدی نگفتم
    موفق باشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Saer
    سلام
    چقدر خوب بود همه ي ما ايرانيا همدل و هماهنگ و متحد مي بوديم ...
    اون موقع هيچ وقت همچي اتفاقاتي نمي افتاد . سايت آشيانه براي اينكه اعتراض خودشان را و در حقيقت اعتراض ايرانيان رو به جهان نشون بدن سايت هاي دانماركي كه كاريكاتور پيامبر رو انداخته بودند رو هك كرد اون وقت يه عده مي يان باز اين سايت رو هك مي كنم فكر مي كنم و شايد ..... نمي دونم چي بگم ....در كل كار بسيار بي فكرانه و بدي انجام دادن ...

من هم با نظر شما موافقم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

جناب هري پاتر وقتي پي سي ورلد داشت وقتي كه ميخواستن خليج فارس رو از ايران بگيرن
    فقط نرم افزار معرفي ميكرد
    اما اين آشيانه بود كه يك حال اساسي به اعراب داد و آنها هم فهميدن ما مثل بعضي ها بي غيرت نيستيم
    باز هم...

حـــــرفـه ای Babak_King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

14

بله من شخصا از هک شدن آشیانه خوشحال هستم!
    سلام حسین جان
    نباید اینقدر تند برین این دوستمون آقا عباس یه حرفی به خاطر عصبانیت زدن قبول دارم که تند رفتن
    شما اینقدر گیر ندین
    ایشون که عذر خواهی کردن
    به خاطر گروهی که خیلی از اوقات باعث غرورمون تو دنیا شده نباید همه چیزو قاتی کرد
    این گروه برایه من به شخصه محترمه چون کارای ارزشمندی انجام داده
    و بخاطر ایرانو ایرانی این کارارو کرده

و به کسانی که میگن باعثه شرمه که اینجوری شده باید بگم که:
    "هیچ تیمو و سایت و گروه هکری رو تو دنیا نمی تونین پیدا کنین که مشکلی نداشته باشه"
    اصلا همین چیزاست که باعثه پیشرفت میشه مطمئن باشین تا چند ساله دیگه کلی پیشرفت می کنه

کلی تعجب کردم بابته این رفتارتون ناسلامتی ما ایرانی هستیم
    غرورو تعصبمون کجا رفته
    امیدوارم خدا این گروهو موفق کنه
    یا علی

حـــــرفـه ای Harry Potter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط abbas13677_2005
    جناب هري پاتر وقتي پي سي ورلد داشت وقتي كه ميخواستن خليج فارس رو از ايران بگيرن
    فقط نرم افزار معرفي ميكرد
    اما اين آشيانه بود كه يك حال اساسي به اعراب داد و آنها هم فهميدن ما مثل بعضي ها بي غيرت نيستيم
    باز هم...
    دوست گرامی مسئله خلیج فارس و اعتراض ایرانیان فقط محدود به تیم آشیانه نبود!
    مگر فراموش کردید وبلاگ نویس ها با بمب گوگلی و آن صفحه معروف چطور در ربته اول جستجو ها قرار گرفتند؟

ضمنا اگر چه تلاش در مورد خلیج فارس یک مسئله کاملا ملی و ایرانی است و جای تشکر دارد، ولی اعتراض به روزنامه های دانمارکی هرگز!
    امیداورم تفاوت مسائل ملی و دینی را درک کنید...

نقل قول نوشته شده توسط Babak_King
    سلام حسین جان
    نباید اینقدر تند برین این دوستمون آقا عباس یه حرفی به خاطر عصبانیت زدن قبول دارم که تند رفتن
    شما اینقدر گیر ندین
    ایشون که عذر خواهی کردن
    به خاطر گروهی که خیلی از اوقات باعث غرورمون تو دنیا شده نباید همه چیزو قاتی کرد
    این گروه برایه من به شخصه محترمه چون کارای ارزشمندی انجام داده
    و بخاطر ایرانو ایرانی این کارارو کرده

و به کسانی که میگن باعثه شرمه که اینجوری شده باید بگم که:
    "هیچ تیمو و سایت و گروه هکری رو تو دنیا نمی تونین پیدا کنین که مشکلی نداشته باشه"
    اصلا همین چیزاست که باعثه پیشرفت میشه مطمئن باشین تا چند ساله دیگه کلی پیشرفت می کنه

کلی تعجب کردم بابته این رفتارتون ناسلامتی ما ایرانی هستیم
    غرورو تعصبمون کجا رفته
    امیدوارم خدا این گروهو موفق کنه
    یا علی
    بابک جان یک گروه ایرانی گروهی دیگر از کشور خودش رو هک کرده!
    شاید اگر آشیانه توسط گروه خارجی هک شده بود می شد این کار را ناراحت کننده دانست (با فرض خوش بینانه ای که آشیانه افتخار ایران است!) ولی در شرایط فعلی من جایی برای ناراحتی نمی بینم.
    ضمن اینکه در هر حال باید به نظر مخالف احترام گذاشت نه اینکه با تهمت و ناسزا دیگران را مجبور به پذیرفتن تفکری خاص کرد...

حـــــرفـه ای Mehdi_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من فقط نظر شخصي خودم رو مي گم. به نظر همه دوستان هم احترام مي گذارم.

به نظر من مسايل ديني اگر از مسايل ملي مهمتر نباشد بي اهميت تر هم نيست. من اگه بخواهم از گروه آشيانه تقدير كنم هم به خاطر كارهاي ديني شون و هم كارهاي ملي شون تشكر مي كنم.

ولي يك نكته هم به عباس عزيز بگم:

اينكه تيم آشيانه كارهاي خوبي انجام داده بر كسي پوشيده نيست اما اين دليل نمي شود اگر آنها كه ادعاي امنيت بالا دارند مورد حمله ديگر تيم هاي هك قرار بگيرند ما ناراحت شده و به دفاع از آنان بپردازيم. بالاخره از قديم گفتن چيزي كه عوض داره گله نداره. وقتي خودشون سايت هاي ديگر را هك مي كنند يكي هم پيدا مي شه كه اينها را هك كنه.

آخر فروم باز Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Somewhere nearby,Who Cares

پيش فرض

بابا یکی هک کرده یکی دیگه هک شده . به قول معروف ادم باید از اشتبا هاتش درس بگیره اینم یه درس بزرگ برای گروه اشیانه بود تا به مسا عل امنیتی خودش بیشتر تو جه کنه . منم این گروه رو خیلی دوست دارم . از طرفی با حسین جانم موافقم .پس بی خیال . تا ما رو هک نکردن انقدر تو سرو کله ی هم نزنین .

داره خودمونی میشه dj-ali-gator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

من العان يه سري به اشيانه زدم صحيح و سالم بود (امن و امان)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •