سامان جون شما دیگه بیخیالتو باید بری توی تاپیک مقایسه اولین دوربین دیجیتال تولید شده با آیفون
![]()
مخلصیم .
Sony Ericsson Satio
Samsung M8910 Pixon12
سامان جون شما دیگه بیخیالتو باید بری توی تاپیک مقایسه اولین دوربین دیجیتال تولید شده با آیفون
![]()
مخلصیم .
حالا گیر به اون دوربین بدبخت ندین ساتیو و پیکسونو مقایسه کنید
آها یادم نبود هنوز ساتیو با ورژن اصلیش نیومده !!!!!!!!!!
من اینترنت پرسرعت ندارم که همه عکس ها رو ببینم! پس نمیتونم نظری بدم. البته اینکه گوشی ای که هنوز نسخه نهایی ازش نیومده میاد تو مقایسه و کم نمیاره خیلی خوبه
اینم برای هیمنجوری کدی
یه ریویوی کامل از ساتیو
متاسفانه الان رو دایال آپم و این ریویو هم 13 صفحه ست بنابراین همشو نخوندم. فقط در مورد دوربینش یه مقایسه ای بین دوربین ساتیو و Olympus SP-565UZ (دوربینش 10 مگاپیکسلیه ولی خب کامپکت نیست! 20 تا زوم اپتیکال هم داره!) کرده که جالبه!! اونو میذارمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
توصیه می کنم اگه وقتش رو دارین و همچنین اگه اینترنتتون پرسرعته حتما بخونیدش...
لینک مشخصات دوربین المپوس
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
. حالا عکس ها:
بالایی ساتیو و پایینی المپوس
/
توضیحات:
Sony Ericsson Satio - As you can see, both pick out detail well, but the Olympus does better with overall colour:
میگه هر دوتا جزئیات رو خوب گرفتن ولی در کل المپوس رنگبندی بهتری داره
/
توضیحات:
There's no match between optical and digital zoom, but the full digital extent on the Satio is pretty poor:
خب زوم دیجیتال با اپتیکال قابل مقایسه نیست!
/
توضیحات:
and the same at lower distance - the Satio loses detail quickly in zoom
/
توضیحات:
Both the Olympus and the Satio have excellent macro modes
هر دوتا تو ماکرو عالی هستند!!
/
توضیحات:
The Olympus does better in sunlight, although the Satio does better than most compact cameras:
تو نور خورشید المپوس بهتره ، البته ساتیو از اکثر دوربین های کامپکت بهتره!!
/
توضیحات:
The Satio actually picks out wording in greater detail than the Olympus thanks to a dedicated text shooting mode
ساتیو واقعا جزئیات رو بهتر از المپوس گرفته. و میگه که از حالت dedicated text تشکر میکنه. ما همه به نوبه خودمون تشکر میکنیم
/
توضیحات:
The Satio arguably has the better, more even flash, creating a less harsh shadow and more even glow
فلش ساتیو هم بیتر بودهو سایه هم نمیزنه
البته ملتفت هستید که مقایسه با یه دوربین کامپکت نبوده مثل گوشی های دیگه! ساتیو رو با دوربین های خفن مقایسه میکنن![]()
به نظر من پیکسون خیلی خییییییلی بهتره
سلام.
امير هنوز آدم نشدي...؟!؟!؟ نه جونه من هنوز نشدي....؟!؟
تو كي ميخواي بفهمي كه اس ائي خودش الاف رقابت با سامسونگ و اين هله هوله ها نميكنه ... !؟؟!؟1
نزار از رابط خودت با اين يارو الدار براي بچه ها بگم ....
فكر كردي نميدونيم اصلا برندي بنام سامسنوگ وجود خارجي نداره....؟!؟!؟ اون دوربينه هم گذاشتي اون وسط .... من كه ميدونم از سيريش قرض كردين .... آخه كي ميخواي بفهمي اين كارا عاقبت نداره.....؟!؟!
همه ميدونن كه اس ائ متخصص هست ... در همه چي .... حالا جاش اينجا نيست ... بماند.!!
ولي خودت رو اصلاح كن.
ببخشیددیگه تکرار نمیشه موتوئی .
![]()
راستی احیاناً زورت نگرفته که موتو اصلا گوشی نمیزنه![]()
مخلصیم .
موتو کلا اینجوری نیست که هرروز مثل سامی یه گوشی بده آخر سرم هیچ کدومش کامل نباشه
همین حالا zn5 و ve66 به کل گوشی های سامی میرزه
در حد شوخی بودا کلا اسباب بازی های قشنگی میسازه سامی فکر کنم همه موافقن.
corey jan شما بهتره تو کارخودت نظر بدی!
معلوم نیست چه پدر کشتگی با سامسونگ داری!
میبینید دوستان اینا هستن که نمیتونن پیشرفت سامی رو ببینن.......
ای بابا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)