نسخه اینگلیسی بازی منتشر شده . فقط این وسط سره من کلاه رفت که نسخه 2 dvd روسی را خریدم .
نسخه اینگلیسی بازی منتشر شده . فقط این وسط سره من کلاه رفت که نسخه 2 dvd روسی را خریدم .
واقعا بازیه زیباییه من که حسابی حال کردم یه جورایی جنگیدنش تو سبک DMC هست و آزادی عمل خوبی داره مخصوصا تو اون مواقعی که باید با دکمه های مختلف جنگید بازی خیلی لذت بخشه توی همین 45 دقیقه ای که بازی کردم 3 تا شمشیر داده که هر کدوم قابلیتهای خاص خودش رو دارن تا اینجا که عالی بوده به نظر من (حداقل به مزاج من)
پیشنهاد میکنم حتما این بازی رو بگیرید .
من نسخه skidrow رو دان کردم حدود 3.5 گیگ
خب ما هم این بازیو امرو خریدیم..
منو و دمو هاش خوبه تا اینجا..بینیم در ادامه چه خواهد شد من که واقعا امیدوارم به این بازی.
لینکش مستقیمه ؟ بده بده !
این بازی نسخه پی سیش کی منتشر شده آخه شهر ما اراک میگن یه دو هفته دیگه می رسه .شما چه جوری پس بازی می کنید
یکی 2 هفته ای هست که اومده نسخه روسی اما لینکهای معتبرش و انگیلیسیش تقریبا 3 4 روزه .
دوستان من این بازی رو برایXbox 360 تهیه کردم و باید اعتراف کنم که واقعا از بازی خوشم اومد
از همون ابتدای بازی انیمیشن های سینمایی و رنگ پردازی و نور پردازی استثنایی محیط شما رو تحت تاثیر قرار میده بازی کلا فضایی متمایل به سبز داره و در بازی تاکید زیادی بر روی ماه و نور شده.در کل باید گفت ماه بسیار زیبا طراحی شده
از همان ابتدای بازی سیستم دکمه زنی یا همون QTE رو شاهد خواهید بود که باید بگم من حتی در بازی مثل God Of War هم چنین سیستم دکمه زنی جذاب و نفس گیری رو ندیده بودم.بخش های مبارزه در هوا برای مثال از روی دیوار یک ساختمان پایین رفتن و یا بخش ابتدایی بازی نهایت جذابیت رو به شما نشان خواهد داد سرعت جذابیت همه و همه رو شامل خواهد شد
در بازی 3 شمشیر در اختیار شما قرار میگیره که هر کدام کارایی خاصی داره
یکی شمشیریست که از همان ابتدا در اختیار شما قرار می گیره و دارای سرعت و قدرت مناسب هست
شمشیر دیگر یک شمشیر سنگین و کنده ولی قدرت زیادی داره
شمشیر سوم یک شمشیر سریع ولی کم قدرت هست
همچینی در بازی یک سلاح در اختیار شما قرار می گیره که دایره شکله و تیغه داره که به قابل پرتابه و وسیله ی مناسبیه
در بازی قابلیت Upgrade کردن شمشیر ها وجود داره.
در بازی در Boss Fight های زیادی وجود داره و به تدریج با پیشروی در بازی بیشتر با دشمنان عادی مبارزه می کنید
دشمنانی که در بازی به شما حمله می کنند از لحاظ نوع حمله و شکل ظاهری یکنواخت طراحی شدند و برای اینکه زمان دقیق حمله اونها رو متوجه بشید باید بسیار هوشبار باشید مخصوصا وقتی تعدا اونها زیاده.
کارکتر اصلی بازی می تونه حرکات سریع انجام بده از روی دیوار ها راه بره و یک دید به نام Ninja Vision داره که در اون دید تمام صفحه قرمز رنگ میشه و همه چیز کند میشه به عبارتی شما سرغت عمل بیشتری پیدا می کنید
در بازی می تونید سختی بازی و همچنین سیستم QTE بازی رو با درجات متفاوت انتخاب کنید که Hard پیشنهاد میشه و بازی بسیار زیبا تر خواهد شد
پیشنها می کنم حتما این بازی رو خریداری کنید
این روز ها سرم خیلی شلوغه به محض اینکه بازی تمام شد سعی می کنم یه نقد کامل براش بنویسم
Last edited by S.Y.K; 23-11-2009 at 16:31.
دمت گرم یحیی جون
اینقدر منتظر بودم تا یکی بیاد یه نقد درست وحسابی در مورد این بازی بنویسه...
از حرف بچه ها که چیزی نمیشد فهمید(نوید میاد میگه مالی نیست...دوباره حسین میاد میگه نه قشنگه)
تا تو اومدی وآب پاکی رو ریختی رو دست همه
![]()
یه عیب بازی اینه که با اینکه گرافیک همچین شاخی نداره ولی سیستم قوی برای اجرا در
کیفیت بالا احتیاج داره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)