خب از درجه سختی کم شروع کن تا کم کم بتونی رو حالات سخت تر بازی کنی, در ضمن با دسته راحت تر میشه بازی کرد
خب از درجه سختی کم شروع کن تا کم کم بتونی رو حالات سخت تر بازی کنی, در ضمن با دسته راحت تر میشه بازی کرد
من یک زمانی خدای بازی های NBA بودم ولی الان ....
بگو ببینم بازی با 9 خیلی فرق کرده ؟ نکات مثبتش چیه ؟
از لحاظ گرافيك كه خيلي تغيير كرده مثلا شورت ورزشي بازيكنا تو 9 خوب در راه رفتن تكون نمي خورد ولي اينجا خيلي خيلي طبيعي شده و.....
راستي من الان درجه بازي رو ؛ روي Half of بقيشو نميدونم ،گزاشتم ولي باز هم سخته ؛مي گم كه اصلا اين بازي واسه حرفه اي ها ساخته شده !
نه دوستان
سختی نداره، فقط باید بازی تو دستت بیاد.
تو قسمت my player یک بازیکن بساز
بعد تو دسته D نزدیک 54 تا باید حتما بازی کنی و امتیاز جمع کنی
بعد میری تازه تو لیگ NBA
وقتی میری تو لیگ حرفه ای تازه بازی رو میفهمی
کلا بازیکن حرفه ای تر میشه ، بیشتر شوت هات گل میشه، و کلا با بازیکنان حرفه ای یکسان میشی.
ولی اون 54 تا بازی تا تمومش کنی یک 3 ماه طول می کشه(نسبت به امتیازت میری تو یک تیم مطرح)
حتما بازی کن
سوالی داشتی برای پیغام بزار ، من کم تو سایت میام
![]()
سلام
اگه با نرم افزار tsearch وقت بازی رو تو حالت my player بزاری رو 12 دقیقه بازی جذاب تر وواقعی تر میشه وراحت تر میتونی امتیاز جمع کنی
سلام. این 2kخیلی بهتر از NBA live استeaتو فوتبال و بسکتبال زیاد نمتونه رقابت کنه.
دیروز کلیولند بد جوری حال لیکرزو گرفت.
عشق است لبرون
آقا این کنترلش چه جوری هست؟
من فقط تونستم کشف کنم که با اسپیس پاس میده! شوت و دفاع و ... با چی هست؟
بعد کنترلش رو میشه عوض هم کرد؟
بازی خوبیه ولی کمی سخته !
منم مشکل سنگینی بازی رو دارم.
3 گیگ رم
سی پی یو کواد 9650
ویندوز ایکس پی سرویس پک 3
البته گرافیک کارتم 7600 جی تی هست و انتظار زیادی ازش ندارم ولی اگه فقط دیتیل بازی کن ها رو های بزارم سیستم کله معلق میشه و اسلو موشن نشون میده همه چی رو ولی رو مدیوم خیلی خوبه حتی اگه دیتیل تماشاچی ها و استادیوم رو هم بالا ببری بازم خوبه ولی بازیکن ها خیلی تاثیر داره رو سرعت
من که مجبور شدم با رزولوشن 800 در 600 بازی کنم![]()
خيلي بازيش سخته!!!!!!!!!!
دهنم سرويس شد................
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)