ممنون دوست عزیز از تذکری که دادی
اما من اشاره ام به الان نبود
البته حق با شماست باید ذکر میکردم
اون موقع که ویوتی 270 بود f480 ،با گارانتی اصلی 360 تومان بود
ممنون دوست عزیز از تذکری که دادی
اما من اشاره ام به الان نبود
البته حق با شماست باید ذکر میکردم
اون موقع که ویوتی 270 بود f480 ،با گارانتی اصلی 360 تومان بود
Last edited by pooria.rio; 25-10-2009 at 21:14.
اینو جایی نگی یه موقع![]()
بچه ها خواهشا قیمتو ملاک قرار ندین چون الجی در انحصار کامتله و بدون گارانتیشم خیلی کمه قیمتش بیخودی در ایران بالاست .در ضمن بعد عرضه ویوتی وارد رقابت شده که به نظر من تو این مدت کم پیشرفتش قابل توجه بوده.
عزیز ال جی کجا قیمتش بالاس؟
ویوتی ؟
کوکی ؟
....
کدومشون قیمت رقابتی ندارن ؟
بچه ها ناراحت نشین ولی باور کنید ال جی تا 2 ساب دیگه .ورشکست میشه!
قبلنا اگه یادتون باش تبلیغات ال جی خیلی زیاد بود.چه در مجلات و روزنامه ها و چه در تلویزیون وای الان جی؟!!!
من اصلا خیلی وقته ندیدم ولی برعکس سامسونگ.
به نظر من دلیل عدم تلاش برای تبلیغ کردن ،مشکلات شدید مالی این شرکت کره ای است
بخاطر اینکه پول نداره تبلیغات نمی کنه این چه حرفیه هر شرکتی واسه خودش سیاستهایی داره
دوست خوبم ال جی طبق سیاست های خاصی داره پیش میره
خیلی هوشمندانه،خیلی
کاملا مشخصه
الان هم تو بازار گوشی یه مدته ساکت شده ،اما اگه دقت کنی گوشی هایی که تو نمایشگاه ها معرفی کرده و چندی بعد میان تو بازار واقعا تا الان که نه نوکیا و نه سامسونگ نتونسته مدل رقابتی با اینها رو عرضه کنه
BL40 و ....
عجب!که این طور!!!!!!!!!!!!!
این سیاست ال جی هست که قبلا اون همه تبلیغات میکرد و حالا نمیکنه؟!!!!!!!!
حالا خوبه خودت میگی به خاطر پول هست.
رقیب اصلی ال جی یعنی سامسونگ تبلیغاتش رو بیشتر هم کرده .
مثلا این همه تبلیغ برای تیم چلسی،و مدل جت
وال جی اصلا برای مدل هایی مثل ارنا و رنوار (مخصوصا رنوار) تبلیغ کرده؟!!!!
و حالا نظري انحرافي:
چرا همش از شركت هاي اجنبي سخن به ميان مي آوريد، شما مثل اينكه صا ايران خودمونو دست كم گرفتيدهاااااااا
تازه قراره با شركت صنام همكاري كنه و يك گوشي بزنه با ال سي دي 42 اينچ![]()
دوست عزيز از وقتيكه كامتل نمايندگي گوشي هاي الجي را توي بازار ايران گرفته تبليغات اين گوشي كم شده، قبلا كه گلدايران گوشي هاي الجي را ساپورت ميكرد، تبليغاتش هم زيادتر بود و هم قيمت هاش منطقي تر بود و هم خدمات بهتري ارائه ميكرد.... البته اين مربوط به بازار ايرانه...
در مورد سامسونگ هم كه حرف نزنيم بهتره، فقط ميگرده ببينه چه شركتي چه گوشي اي با چه مشخصاتي زده، همون رو كپي برداري ميكنه و ميفرسته توي بازار (البته بجز چندتا مدلي كه نميدونم ابتكارشو از كجا كپ زده ولي بقيه ي مدلهاش مثل شركتهاي چيني، كپي اي از گوشي هاي شركت هاي ديگه است حتي يكي از آخرين مدلهاش كه 12 مگاپيكسله با سه ايكس زوم اپتيكال كه از شركت altek كپي كرده!!!)
و اما در مورد بازار جهاني: اونكه برشكست ميشه، شركت سوني اريكسونه كه هنوز آمار توليدش نسبت به سال قبل منفي ست و در رده ي پنجم توليد كننده هاي گوشي جهانه؛ فقط الجي و سامسونگ نسبت به سال قبل رشد توليد داشته اند حتي نوكيا هم امسال توليد كمتري نسبت به پارسال داشته...
من يادمه سال 81 كه اولين بار گوشي الجي (G7020) را خريدم، شركت سوني خودش توليد گوشي ميكرد ولي ببينيد بعد از چند سال با اريكسون يكي شد و فكر كنم تا چندسال ديگه كلا قسمت موبايل سوني حذف بشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)