تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 39 از 39

نام تاپيک: درخواست معرفی آموزشگاه معتبر برای یادگیری انیمیشن در تهران

آخر فروم باز hrgh2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مرودشت

پيش فرض

آره منم اوایل که مکس کار میکردم انگلیسیم صفر بود همین الانش هم که دی وی دی های خارجی رو میخرم کمتر متوجه میشم که چی دارند میگن و بلکه بیشتر توجه میکنم که چیکار میکنند
    البته این به این معنی نیست که بلد بودن زبان انگلیسی کمکی نمیکنه بلکه بلد بودنش سرعت یادگیری رو افزایش میده.

2. این کاربر از hrgh2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت ravanshad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض RAVAN

salam
    man ravanam
    avalin bare vase kasi pm mizaram,manam nazaram ine ke felan tu iran amuzeshgahe takhasosi nadarim,
    hame ostadashun tajrobi hastan
    khodet bayad kar konio sirish bashi KHANOOM

حـــــرفـه ای hadi665's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    مازندران !

پيش فرض

salam
    man ravanam
    avalin bare vase kasi pm mizaram,manam nazaram ine ke felan tu iran amuzeshgahe takhasosi nadarim,
    hame ostadashun tajrobi hastan
    khodet bayad kar konio sirish bashi KHANOOM

روان جان خیلی خوش اومدی
    لطفا توی انجمن فارسی تایپ کنید

ممنونم

داره خودمونی میشه 3dmap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

علاقه ، شرط اول براي وارد شدن توي دنياي سه بعديه! بعدش هم يخ خورده بگي نگي استعداد يا همون تخيل لازمه موفقيت توي اين زمينه است. موفق باشيد

آخر فروم باز RezaTayebiJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

موسسات آموزش انیمیشن توی تهران زیاد هست. بعضی هاشون هم موسسات خوبی هستن. به شما کمک می کنن تا بصورت پایه ای با نرم افزار های گرافیکی آشنا بشید. بعدش دیگه به تلاش خودتون بستگی داره که به موفقیت برسید یا نه.
    در حال حاضر مجتمع فنی تهران دوره های دراز مدت انیمیشن داره که توی این دوره ها از استوری برد گرفته تا نرم افزار های سه بعدی آموزش داده می شه. آموزش ها مبتدی هستن اما برای شروع خوبن.

7. 3 کاربر از RezaTayebiJ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

به نظر من این آموزشگاهها هیچی بارشون نیست کافی ازشون بپرسید میتونید اسکریپت نویسی رو به هم یاد بدید
    همشون از زیرش در میرن این سوالی بود که یکی از مدرسین همین آموزشگا ها پرسیدم یارو استاد دانشگاه بود
    اصلا نمیدونست دکمه فلان تو کدوم منوی مایا قرار داره

رو پوستر تبلیغاتی هم زده بود آموزش کامل مایا

البته الان مکس کار میکنم

آره برای آموزشهای پایه ای این آموزشگاها مناسبند ولی بعد از مدتی میفرستند دنبال نخود سیاه رو اینترنت ازین حرفا

به نظر من باید این آموزشگاها باید قبل از گرفتن این پول بیزبون کلاسهای مجانی میزاشتن تا ادعاشون ثابت بشه

به هر حال این نظر منه

9. این کاربر از *Forgotten* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه VGS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بزارید منم نظر اده باشم. ببینید منم خودم تازه شروع به یاد گیری مکس کردم هیچ احتیاجی به کلاس نیست فقط تنها کاری که بای انجام دهید اینه که کتاب بگیرید بخونید درسته کتاب های چاپ شده زیاد خوب نیستند ولی همین که تو دو فصل اول بتونید با اینتر فیس نرم افزار آشنا بشید خیلی خوبه.بعد که آدم با اینتر فیس نرم افزار آشنا می شه ی تونه از دی وی دی های آموزشی هم استفاده کنه خود من تا حالا پیشرفت های قابل توجهی داشتم ولی اول کتاب بعد اموزش های روی دی وی دی چرا می گم کتاب چون قسمت های مختلف نرم افزار را باید اول یاد بگیرید تا بعد روی دی وی ی ها تمام حواستون روی مراحل کار باشه موفق باشید بای.
    Last edited by VGS; 24-04-2010 at 12:56.

11. این کاربر از VGS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

zeroandone عزیز منم مثل تو شدیدا علاقه مند به یادگیری انیمیشن هستم.اصلا دلسرد نشو چون منم از پارسال تا حالا از سایتو دوستان کلی مطلب یاد گرفتم که خیلی حرفه ای تر شدم.واسه یادگیری هیچوقت دیر نیست ولی فکر میکنم کلاس رفتن و تمرین زیاد خیلی موثره.منم مجتمع فنی رو صلاح میدونم ولی خودم دنبال دکتر بندری ام که خیلی حرفه اییه.من ایمیلمو واست میزارم واسم میل بزن که ایمیلتو داشته باشم واست تلفن دکتر بندری رو میفرستم فقط و فقط چون که علاقه مندی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

13. این کاربر از alireza_sh_7717 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام خدمت همه دوستان عزیز

من به نظرم بد نیست به موسسه طرحستان هم سر بزنین چون انیمیشن رو هم حضوری و هم غیرحضوری درسس میدن و آقای حامد پناهی که انیماتور خیلی معروفی هم هست اونجا درس میده و سطه کلاساش برای من که خیلی عالی بود .
    البته من فقط max رو رفتم اونجا ولی بازم میخوام برم چون عالی کار میکنند. این سایتشه اگر کسی خواست بره

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •