تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 39 از 39

نام تاپيک: انتخاب ماشین حداکثر ۱۵میلیونی باتوجه به جمعیت زیاد و دیسک کمر؟

آخر فروم باز 2299's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    همین نزدیکی

پيش فرض

الان یکی از آشناها که ال ۹۰ داره گفت انباری وسط اگزو تندرش رایکماهه که تو اصفهان و تهران داره دنبالش میگرده پیدا نکرده! واقعا اگر خدماتش اینطور باشه فایدش چی؟
    دوست عزیز ببینید میتونید یک e2 lp دست دوم بگیرید

من تجربه خودم رو میگم الان ماشین من 4490 تا فیکس کار کرده خوب یکم صدا میده وقتی رو دست انداز رد میشم ولیی خیلی کم البته من زیادی گوشم حساسه خوب صندلی هاش خوبه فقط مشکلش اینه که لقه پرسیدم گفتن نمیشه کاریش کرد حدود 2500 تا که رفته بودم بدون دلیل سنسور کیلومترش از کار افتاد (ماشین صفر ) اگه میخوایید بگید عکس بگیرم تا عمق فاجعه رو اینجا متوجه بشید در عقب سمت راست تقریبا اندازه 1 سانت فاصله داره تا بدنه در صندق عقب هم یک چیزی تو همون مایه ها ولی تا حالا مشکل آمچنانی نداشته در کل ماشین خوبی هست مخصوصا امروز خیلی خوشم اومد ازش سر یک موضوعی فقط یکم زیادی برای من گنده هست سمند هم بی عیب نیست ولی شما ماشین بگیر که حتما abs داشته باشه خیلی مهمه
    آها یک چیز که خیلی مهمه فرمونش خیلی سفته پشت 405 بابام که میشینم انگار فرمون رو روی هوا دارم تکون میدم

2. این کاربر از 2299 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

دوست من یک سمند بر دار به خاطر بیشتر بودن امکاناتش نسبت به 405 فکر اینجا رو بکن ممکن خدای نکرده تصادف داشته باشی قطعه 405 گرون است بیچارت می کنه در مورد صندلی خوب نابغه بودن به درد همین میخوره ببرش بیش یک هنرمند وحرفهای بگو صندلی خودتو برداره و تبدیلش کنه به صندلی نرم و راحت کاری نداره یا صندلی ماشین خوب بخر جایگزین کن موفق باشی.
    دوست عزیز از کی تا حالا هزینه بازسازی تصادفات سمند از 405 ارزون تر شده؟!
    یه چند تا قطعه معرفی کنین

4. 3 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دوست من یک سمند بر دار به خاطر بیشتر بودن امکاناتش نسبت به 405 فکر اینجا رو بکن ممکن خدای نکرده تصادف داشته باشی قطعه 405 گرون است بیچارت می کنه در مورد صندلی خوب نابغه بودن به درد همین میخوره ببرش بیش یک هنرمند وحرفهای بگو صندلی خودتو برداره و تبدیلش کنه به صندلی نرم و راحت کاری نداره یا صندلی ماشین خوب بخر جایگزین کن موفق باشی.
    سلام دوست عزیز مثل اینکه شما تازه عضو شدید و با شرایط اینجا اشنایی ندارید...!
    خوهشا اطلاعات غلط ندید و دوستمون رو سردرگم نکنید. مجبور نیستید چیزی رو که نمیدونید اجبارن بهش پاسخ بدید!

6. 2 کاربر از farshad bugatti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoHaMaD ZaNd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خیر منظورم دقیقا E1‎ Cpرا میگم. یعنی بدون ترمز ای بی اس یک ایربک را میگم ولی توجه کن سمندی که میگم۱.۵ میلیون گرونتره؟؟ و بعد چراE1‎ ‎نخرم؟؟؟
    دوست عزيز به نظر من با اين اوصاف سمند ال ايكس رو بگير !!! ترمز ABS واسه ماشين خيلي ضروريه !!!
    در ضمن اگه E2 مدل LP بگيري دو تا كيسه هوا + ترمز ABS رو داري اما توي E1 نه !!!
    شما در پست اول گفتيد فضاي سمند و 405 از تندر خيلي بهتر و صندلي تندر از سمند بهتر در صورتي كه شما كاملا اشتباه كرديد تندر فضاي سرنشينش از سمند و 405 بهتر ولي صندلي سمند از تندر راحتر هست
    ولي بعد توي پست بعديتون ميگيد سرنشينان در سمند احساس راحتي مي كنن!!
    در هر صورت سعي كنيد كه يه جور صحبت كنيد تا بهتر بتونيد راهنمايي كنيد!
    درضمن به نظر مياد كه با در نظر گرفتن اون شاسي ها فضاي صندوق عقب تندر 510 ليتر هست و سمند 500 ليتر و در اخر من هم الان تندر دارم و هم سمند داشتم
    شما اگه نفهميدي بگو تا بيشتر توضيح بدم!
    نه خير دوست من . بهتون پيشنهاد ميكنم با تندر 6 نفره به مسافرت بريد و با تندر هم همينطور !!!!
    من با هر دو ماشين با تعداد 6 نفر به مسافرت قم رفتم . توي تندر سر نشينان عقب احساس راحتي نميكنند و اصطلاحا جاشون نميشه !!! اما توي سمند اين مشكل اصلا وجود نداره !!!
    در ضمن پدرم وقتي پشت سمند رانندگي طولاني داره كمرش خيلي اذيت ميشه اما توي تندر اصلا اين مشكل وجود نداره !!!
    البته گودي كمر رو توي سمند كه دست ميزني كمي بهتر ميشه اما نه خيلي ...
    در مورد صندوق عقب هم بايد بگم تندر بدون اون شاسي در ها 510 ليتره . اين موضوع رو ميتوني از خود پارس خودرو هم بپرسي . من خودم حتما پرسيدم كه دارم اين حرف رو ميزنم . از روي كاغذ كه حرف نميزنم !!!

8. این کاربر از MoHaMaD ZaNd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

نه خير دوست من . بهتون پيشنهاد ميكنم با تندر 6 نفره به مسافرت بريد و با تندر هم همينطور !!!!
    من با هر دو ماشين با تعداد 6 نفر به مسافرت قم رفتم . توي تندر سر نشينان عقب احساس راحتي نميكنند و اصطلاحا جاشون نميشه !!! اما توي سمند اين مشكل اصلا وجود نداره !!!
    در ضمن پدرم وقتي پشت سمند رانندگي طولاني داره كمرش خيلي اذيت ميشه اما توي تندر اصلا اين مشكل وجود نداره !!!
    البته گودي كمر رو توي سمند كه دست ميزني كمي بهتر ميشه اما نه خيلي ...
    در مورد صندوق عقب هم بايد بگم تندر بدون اون شاسي در ها 510 ليتره . اين موضوع رو ميتوني از خود پارس خودرو هم بپرسي . من خودم حتما پرسيدم كه دارم اين حرف رو ميزنم . از روي كاغذ كه حرف نميزنم !!!
    والا ما 6 نفر هم با تندر مسافرات رفتيم مشكل فضاي سرنشينان نيست بلكه مشكل كيفيت پايين تر صندلي هاي تندر هست (نسبت به سمند)
    در مورد صندلي راننده باز هم صندلي سمند از صندلي تندر بهتر هست (تعجبم از اينه كه چطور پدر شما احساس راحتي در تندر داره نسبت به سمند)حتي مگان هم با اين كه يه كلاس از تندر بالاتر هست باز اون راحتي كه انتظار داريد رو براتون براورده نمي كنه(مي تونيد از دوستاني كه مگان داره بپرسيد )دليل اصليش هم بحث ايمني كه شركت رنو عنوان كرده!
    در مورد شاسي ها هم قضيه مشكوك هست!(يه پرس و جو مي كنم)

10. این کاربر از afflatus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوست عزیز ما هم سمند ال ایکس داشتیم و هم پرشیا و زیاد هم پشت 405 نشستم.

به نظر من بهترین کار سمند ال ایکس هست که عالیه. ال ایکس از پرشیا خیلی بهتره.

به نظر من صندلیش هم عالیه. اگر هم دیدید که صندلی مناسب نیست، یه صندلی سفارشی بگیرید و خودتون رو راحت کنید.

12. این کاربر از REZAt1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان بالاخره یک تندر فول ال پی خریدم متشکر از راهنمایی همه دوستان . ولی فقط اینا بگم صندلیش فوق العاده
    راحته با اینکه صندلی را ننده را زیاد عقب داده ام ولی سرنشین عقب جایش راحته.

14. 4 کاربر از re_ir2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoHaMaD ZaNd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزيز مبارك باشه !!! ايشالله چرخش برات بچرخه !!! راستي شيريني چي ميخواي بهمون بدي ؟؟؟
    يه عكس هم از ماشين خوشگلت بزار !!
    موفق باشي !!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

مبارکه.اما واسه کمرت برو دکتر

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •