تندر واقعا ماشین زشتی هست بنظر من ریو خیلی های کلاسه تا تندر از نظر لوازم یدکی هم مشکل داره تندر
اگر نظر من را بخواهی مهم سلیقه خودت هست برو واقعا تحقیق کن چون اینجا هر کس هر ماشینی داشته باشه
میزنه آن را توی سر بقیه
تندر واقعا ماشین زشتی هست بنظر من ریو خیلی های کلاسه تا تندر از نظر لوازم یدکی هم مشکل داره تندر
اگر نظر من را بخواهی مهم سلیقه خودت هست برو واقعا تحقیق کن چون اینجا هر کس هر ماشینی داشته باشه
میزنه آن را توی سر بقیه
ال90 یا ریو ؟؟ خدا وکیلی اصلا این دوتا با قابل مقایسه نیستن به نظر من///
از هر لحاظ تندر برتری داره توی رده بندی استاندارد هم از پارس و سمند هم خیلی بالاتر افتاده !!!
عزیز باز اگه می گفتی تندر یا پژو یه چیزی .معلومه که تندر تو قدرت وسرعت وجاداری از ریو سره .فقط میمونه قیافش که فکر نکنم از ریو زشت تر باشه. به هر حال اگه باتوجه به سلیقه خودت بتونی باقیافه تندر کنار بیای به نظر من ماشین عالیه.
دوستان نمیدونم پستهای برخی از دوستان حذف کنم یا نه ولی گاها حرفهایی توی پستها هستش که توهین به حساب میاد من یک بار دیگه توی این تاپیک
گوشزد میکنم:mania2000 عزیز توی پستی که میزنید دقت کنید کسی اینجا نظر خودش رو تحمیل نمیکنه هر کس فقط و فقط به بیان نظراتش میپردازه کسی هم اینجا ماشین خودش رو سر کسی نمیزنه .
از توجه بقیه دوستان هم ممنونم.
بنظر منم از همه لحاظ تندر سر تره .تندر تنها عیبش کمبود قطعاتش هست .
البته فكر نميكنم كه اين مشكل هم وجود داشته باشه !!! الان ديگه بيشتر جاها قطعاتش پيدا ميشه . فقط به نظر من مشكل اينه كه كي قطعاتش گرونه !!!بنظر منم از همه لحاظ تندر سر تره .تندر تنها عیبش کمبود قطعاتش هست .
به نظر من که به کیفیت قطعاتش می ارزه گرون باشه در مقایسه با کیفیت قطعات یدکی خودروهای دیگه که تولید داخل هستن کیفیت بالایی دارن و تندر به این زودی ها نشنیدم بی افته تو خرج از دوستم که میپرسیدم خیلی راضی بود و یه نکته جالب می گفت بر خلاف تصوری که قبلا ازش داشتم یعنی اینکه به خاطر ارتفاع زیاد اتاق پایداریش سر پیچا کمه هیچ مشکلی نداره خود منم توی جاده تبریز شبستر با ماشین اون امتحان کردم خیلی خوش دست بود .
در مورد ریو هیچ اظهار نظری نمیکنم چون تا حالا زیاد تجربه نداشتم باهاش.
رامين جان از خوش دستي كه خوش دسته اما هندلينگ اونو وقتي با ماشينهاي ديگه اي مثل 405 يا پارس و يا سمند مقايسه ميكني ميبيني كه پايداري 405 و پارس و سمند توي پيچها خيلي بهتره !!!به خاطر ارتفاع زیاد اتاق پایداریش سر پیچا کمه هیچ مشکلی نداره خود منم توی جاده تبریز شبستر با ماشین اون امتحان کردم خیلی خوش دست بود .
در مورد قطعات هم باهات موافقم .
آقا من شما رو خيلي ميبينم و خوشبختم . منم شنيدم ريو خيلي خوبه .البته مادر منم ميخواست L90 بگيره تحقيقاتكرد كسي ناراضي نبود.
تایید میشه
ریو کیفیت ساختش خیلی خوبه
البته ال 90 هم همینطور
اما قطعاتش گرونن متاسفانه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)