حالا كه من دوباره نگفتم اين برنامهآشغال رو كرك كن كه !
حالا كه من دوباره نگفتم اين برنامهآشغال رو كرك كن كه !
خوب پس نصايح ما اثر داشت
حالا ميخواي از چه برنامه اي به جاش استفاده كني ؟
( پيشنهاد من Folder Guard )
نوشته شده توسط soda
با سلام
آقا اگه ميشه جدیدترین نسخه folder guard رو اینجا بذارید که بشه همیشه باهاش کار کرد ( یعنی نسخ آزمایشی و مدت دار را نمیخوام) . من چند وقت پیش از همین سایت این برنامه رو گرفته بودم اما بعد چند روز از کار افتاد.
بهر حال خیلی ممنونم.
اگه در مورد استفاده از این برنامه توضیحی هم بدید ممنونم.
Last edited by wood56; 11-08-2006 at 12:57.
به تاپيك كرك برنامه Folder Guard مراجعه كن
اونجا رفتم اما چيزي كه ميخواستم نبود كاش يه راهنمايي دقيق ميكردي بهر حال ممنونم.
سلام soda جان
من قبلا از برنامه فولدر گارد استفاده كردم
ولي متاسفانه يه مشكل داره كه من براي رفع اين مشكل حتي يه تا پيك هم زدم ولي كسي نتونست به من كمك كنه و به خاطر همين بود كه به طرف برنامه folder lock رفتم و مشكل اين بود كه اين برنامه در حالت safe mode وms doc از پوشه ها محافظت نمي كنه البته در setting اون گزينه اي براي اين مورد دارد ولي وقتي ميخواي اونو تيك بزني يه پنجره باز ميشه كه ميگه اين خاصيت بايد از طريق دستي فعال بشه و بعد هم يه صفحه help باز ميشه كه نوشته شماره سريال برنامه رو برامون بفرست تا آموزشش و برات بفرستيم ولي همانطور كه ميدونيد ما از كرك استفاده ميكنيم .اگه بتونيد در اين مورد كاري بكنيد كه ممنونتون ميشم.
البته يه كي از بچه ها برنامه PC Secrity رو مهرفي كرده بود ولي لينك دانلودش رو نگذاشته بود و خودم هم نتونستم گيرش بيارم
حالا هر طور خود صلاح دانيد ما راضي هستيم .
آره
بايد حتما فولدر گارد رو بخري تا Safe Mode هم فعال بشه
folder access هم بد نيست و همه جوره مخفي ميكنه
ولي يه راه دور زدن هم داره
سلام
پس اگه زحمتي نيست لينك folder acces يا PC Secrity رو بزاريد البته اگه PC Secrity رو بزاريد كه خيلي بهتره
دستت طلا.![]()
اگه اين برنامه نسخه آخرش 6.4 هست اين لينكشه :
كيجن اش رو هم به پستم ضميمه كردمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با بت لينكي گه گزاشتي خيلي ممنون
فقط دو تا سوال داشتم :
اول اينكه folder access چطور ميشه دور زد؟
و دوم اينكه آيا PC Secrity رو هم ميشه دو ر زد؟ واگه ميشه چطوري؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)