با تشكر از جناب اولترا بلك .
اگر امكان دارد به بقيه سوالات بنده كه به صورت تفكيك شده گفتم نيز پاسخ بدهيد .
پنجشنبه 16/7/88 به بازار ايران و رضا مراجعه كردم طبق اطلاعات قبل ( با توجه به بودجه بنده كه 700 هزار تومان است و كار من با سيستم اتصال به اينترنت ، خواندن متون ، ديدن فيلم ، كار به يك سري نرم افزار مانند اتوكد و 3Dmax و Office وتايپ و تدوين و رندر فيلم هاي خانوادگي با نرم افزار Edius و Priemier. . بنده به ندرت اهل بازي هستم ) . نكات زير را يادآور مي شوم :
1- باز در مورد CPU به شك افتادم چون دوست فروشنده و ديگران فروشنده هاي بازار اعتقاد داشتند AMD با بعضي از برنامه ها ناسازگار است و بيشتر نسبت به Intel هنگ مي كند و استفاده اكثر لب تاپ ها از اينتل خود نشان برتري آن است . ايا خود شما از اين سيستم AMD استفاده كرده ايد يا در بين دوستان خود كارايي و مشكل نداشتن آن را ديده ايد يا فقط به صورت تئوريك اين مطالب را بيان مي كنيد تصميم به تهيه E7500 كردم كه در بازار به ندرت پيدا مي شد و همه E7400 را پيشنهاد مي دادند . خودم شك كردم چون يكي از دوستان هم E7500 را گرفته بود فن به صورت جدا از پك CPU تهيه كرده بود . آيا فرق اين دو با هم زياد است و اصرار بر خريد E7500 ارزش دارد .
2-در مورد MB كه دوستان در اكثر پيشنهادات از EP43 S3L , EP43 DS3L ياد كرده اند قديمي است و در بازار موجود نيست مدل هايي مانند EP41 UD3L , EP43 UD3L , EP43T UD3L , EP45 UD3L , و ASUS ها P5QL و M4N78-AM. فرق اين ها در چيست و بهترين نسبت به كارايي بنده و به رورز رساني ديگر قطعات در آينده چيست ؟ فروشنده ها Ep43-Ud3L پيشنهاد مي دادند كه قيمت آن 105 هزار تومان بود كه از بودجه 80 الي 90 بنده براي مادربرد بيشتر بود .
3- رم را هم دوباره دوست فروشنده بنده مارك ژل را پيشنهاد كرد و بنده را به شك انداخت . به نظر شما بهترين رم 2 گيگ نسبت به بودجه 30 توماني بنده كدام است ؟
4- كارت گرافيك Gainward را همه جا نداشتند و اگر هم بود 1 gb بود . به غير از اين مدل مارك مشهورتر با بودجه 50 الي 60 تومان چيست ؟
5- هارد هم دوست فروشنده مكستور پپيشنهاد داد به نظر شما بهترين هارد فعلا در بازار كدام است ؟ همان Seagate ؟
6- پاور را بعضي مي گفتند GP485 نيست و GP480 , GP430 پيشنهاد مي دادند با بودجه و استفاده بنده بهترين كدام است ؟
7- در مورد كيس هم بهترين همان Green است و سليقه اي
8- مانيتور T1900P كه دوستان يك الي دوهفته پيش قيمت داده بودند 190 خيلي كم بود و اگر هم بود با قيمت حداقل 205 هزار تومان و 20500 را هم به خاطر اينكه سايز آن مرا به شك انداخت كه در هنگام تماشاي فيلم ها خيلي غيرعادي باشد و سوال من اين است كه اين سايز هم از لحاظ طول و هم عرض به يك نسبت بزرگتر از 19 اينج ها هستند يا فقط از لحاظ طولي بزرگترند . چون تصاوير تلويزيوني ايران ( چون قصد خريد كارت TV را هم دارد ) 4:3 هستند آيا غير عادي ديده نمي شوند حتي فيلم هاي سينمايي عرضه شده در فروشگاه ها به استاندارد 4:3 تبديل شده اند ؟ همچنين رنگ قرمز مدل به دل بنده ننشت . مدل 2 ملي ثانيه با قيمت پايين تر كدام است البته سامسونگ چون به نتيجه رسيديم كه سامسونگ فعلا بهترين است ؟ باز هم تاكيد مي كنم 20 يا 19 براي استفاده بنده
9- كي برد انتخاب شد ه در بالا براي تايپ چطور است
10 – لطفا يك مودل ديال اپ با قابليت قطع اتوماتيك در هنگام تماس تلفني و يك مودم ADSL مرغوب با قيمت مناسب نيز به بنده پيشنهاد بدهيد ؟
11- در مورد اسمبل قطعات اين كار را به فروشنده بسپارم تا قطعات تست شوند يا خودم اين كار بكنم سابقه اسمبل كلي سيستم به جز نصب كارت گرافيك و داريو سي دي نداشته ام . و پس از اسمبلرين حالت پارتيشن بندي چگونه است يا به طور سليقه است ؟اميدوارم كم اطلاعي بنده از سخت افزار و ايرادات در بالا و طولاني شدن متن را به بزرگي خود ببخشيد ؟ از دوستان بيشتري مي خواهم تا در بحث شكت كنند تا به جمع بندي بهتري برسيم اميداورم به درد ديگران هم بخورد . با تشكر فراوان .