[QUOTE=hamed999;4579430]پس آرنا چی میشه جایی تو این لیست نداره با اینکه هم قیمت ویوتی 2 هست تقریبا و همان امکانات رو بعلاوه جک 3.5 داره که واسه خیلی هاQUOTE
فرستنده رادیویی رو یادتون رفت
[QUOTE=hamed999;4579430]پس آرنا چی میشه جایی تو این لیست نداره با اینکه هم قیمت ویوتی 2 هست تقریبا و همان امکانات رو بعلاوه جک 3.5 داره که واسه خیلی هاQUOTE
فرستنده رادیویی رو یادتون رفت
اگه قیمت خارج رو در نظر بگیرید آره ولی چون تو ایران Overprice هست (400-420) نمیشه گذاشت، وگرنه خودم از همه ی گوشی ها بیشتر میپسنمدمش....پس آرنا چی میشه جایی تو این لیست نداره با اینکه هم قیمت ویوتی 2 هست تقریبا و همان امکانات رو بعلاوه جک 3.5 داره که واسه خیلی ها مهمه-
ولی به خاطر شما ویرایش کردم!![]()
نسبت به پولی که خودم اگه خواستم واسه گوشی بگذارم کوکی بهترینه
چون من قبلا گوشیهای کمتر از 300 تومن نمیگرفتم که فقط از گوشی واسه تماس گرفتن استفاده میکنم نه اینترنتی نه بازی نه چیزای دیگه
گفتم چه کاریه این که گوشیه 30 تومنی هم داشته باشم واسم فرقی نمیکنه
پس دیگه واسه گوشی به خاطر امکانات اضافیش پول نمیدم چون استفاده نمیکنم
بنابراین LG KP500
دقیقا من هم با شما هم عقیده هستم
از نظر بنده رنوارگل سر سبد ال جي هستش
حالا مي پزسي چرا؟
باريك ترين گوشي 8 مگاپيكسلي فول امكانات GPS فوق العاده سريع و طرحي آقايانه و متين........
تمام انتظارات من از گوشي رو جواب ميده اييييييييييييييييييييييوو ووووووووووووووووووولللللل لللللللللللللللللليعني ايول![]()
صفحه نمایش BL40 بهترین صفحه نمایشی بود که تابحال دیدم...بهترین گزینه برای تماشای فیلم و عکس هست ولی دوربینش در سطح ویوتی و رنیور نیست.
به طور شدیدی BL40 تایید میشه! زیباترین طراحی که من دیدم، البته درست تر بخوام بگم، منحصر به فرد ترین که به دل بعضی ها مثل من خیلی میشینه!
صفحه نمایش خیلی عالی واسه فیلم دیدن..
KP500 Cookie بهترین من نمره 10 میدم
دليلش رو نگفتي رفيق؟![]()
kp500
رون
سبک
حساس
و زیبا هستش
صفحه لمسی حساس داره
قیمت مناسب و امکاناتش به مراتب بهتر ز هم قیمتهای خودشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)