سلام.این برای مننم یه مشکل بزرگ بود فقط در حین بازی این پیغام رو میداد.
ولی ویندوز عوض کردم درست شد.
xp service pack 3
البته شاید هم از این نباشه.
دوستان اگه میبینید دیر جواب داده میشه بخاطر اینه که من فقط 6.7 بعد از ظهر هستم.
![]()
سلام.این برای مننم یه مشکل بزرگ بود فقط در حین بازی این پیغام رو میداد.
ولی ویندوز عوض کردم درست شد.
xp service pack 3
البته شاید هم از این نباشه.
دوستان اگه میبینید دیر جواب داده میشه بخاطر اینه که من فقط 6.7 بعد از ظهر هستم.
![]()
Last edited by SA3EDLORD; 01-10-2009 at 18:36.
سلام.چند تا نكته تقريبا خيلي مهم:
1.سعي كنيد حتما حتما ذاز بازي تون ايميج(image) بگيريد.چون هم باز بهتر اجرا ميشه هم فريم بيشتري ميگيريد.
2.Dont Send دادن برنامه چند تا دليل مختلف داره كه چند تا از مهم تريناش اينا هستن:
{1.خراب بودن برنامه(اين زياد مهم نيست و امكانش كمه)---------2.ناسازگار بودن برنامه با ويندوز اين يكي خيلي عجيبه چون اگه همون ويندوزو دوباره نصب كنيد ممكنه برنامه اجرا بشه راحت.توي ويستا شايع تره.كلا هم سعي كنيد از XP استفاده كنيد.3.آپديت نبودن كارت گرافيك(درايورش)4.كامل نبودن برنامه.(بايوس -- تيكه هاي خود برنامه و ......)}
3.اونايي كه سي پي يو هاي تك هسته اي دارند داره وضعشون همينطوري بهتر ميشه.يعني سعي كنيد از آخرين بيلد ها استفاده كنن تك هسته اي ها.
4.ديگه چيزي نبود.يعني شايد بود اما يادم نيست درست حسابي.بازم ميگم چيزي پيدا كردم.
منبع:
خودم و برو بكس بازي سنتر و اين ngemue فرومش!
عزیز جان با نصب آخرین ورژن directxرفع میشه.
براي ديال اپي ها براي دانلود دايركت ايكس ميگم
از direct x websetup استفاده كنيد
من بازی Smacdown2009رو با برنامه PCX2 بالا آوردم فقط تنضیمات دسته بازی که مربوط به شوک دسته میشه رو نتونم درست کنم لطفا کمکم کنید
يعني خود شوك دسته؟اگه اينطوره كه تو بازي هاي ديگه كار ميكنه؟چون برنامه وقتي شوك دسته نصب باشه خودكار ميشناستش.
از چه پلاگيني استفاده ميكنين براي دسته؟
سلام
من در بازی god fo war 2 مشکل دارم
مشکل اینه که باشروع بازی یعنی وقتی کنترل رو بدست میارم (دقیقا بعد از دموی اول بازی) همه محیط اطراف شخصیت بازی بجز خودش سبز رنگ میشه و بغیر از سربازا و خود بازیکن همه چی سبز میشه![]()
من از پلاگینهای GSdx 0.1.14 و zeroGS 0.97.1 استفاده کردم اما هیچکدوم مشکل رو حل نکرد
جالب اینکه تو دموهای بازی همه چیز درسته ولی بعدش یهو سبز میشه
در ضمن من از pcsx2 0.9.6 استفاده میکنم و DX و درایور گرافیکم هم بروز هست.
اینم مشخصات سیستمم:
AMD Athlon x2 5600 mhz
2 GB RAM
VGA Gforce 9800GT 512 MB GDDR3
خواهشا منو راهنمایی کنید .
سلام من برنامه 9.6pcsx2 را نصب کردم حالا اون قسمتی که باید صدا یا گرافیک و... را باید تنظیم کنیم گزینه های( Usb وDev9 و firewire )خالی هستند می خواستم بدونم برنامه های اونا را باید از کجا دانلود کنم؟تشکر
سيستمت خوبه. بيا از اين پلاگين استفاده كن :
اگه ديدي ارور داد بدون DirectX ت آپديت نيست!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بيا اينا رو بريز توي پوشه پلاگين :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
نحوه تنظیم دسته یا کیبرد کامپیوتر را میخواستم هر کاریی میکنم نه با دسته کامپیوتر نه با کیبرد و موس بازی نمی تونم بکنم آموزش هم خوندم ولی خیلی دقیق در مورد این موضع گفته نشده تمام نرم افزارهای جدید هم دانلود کردم لطفا کمکم کنید که بتونم تنظیمش کنم؟خیلی تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)