هنوز آناتومی بدنش مشکل اساسی داره
اینو بین اما به جای Detail کردن اول level دیتیل رو پایین بیار و چیزهایی مثل انحنا کمر و بازوها و اینجور چیزا رو درست کن
هنوز آناتومی بدنش مشکل اساسی داره
اینو بین اما به جای Detail کردن اول level دیتیل رو پایین بیار و چیزهایی مثل انحنا کمر و بازوها و اینجور چیزا رو درست کن
خب قبل از هر چیز از ضحی جان و حمیدرضای عزیز تشکر میکنم که مطالب مفیدی گفتن.
ببین maxya جان که هنوز اسمتو نمیدونم، الان اینی که تو ساختی فقط عضله ی خالیه! واسه ساخت انسان باید هم ساختار استخوان بندی (اسکلت) و هم ساختار عضلات رو تا حدودی بدونی. الان تو بدون در نظر گرفتن استخوانبندی داری رو عضلات کار میکنی واسه همین به قول ضحی جان نمیدونه هیکلش چشه ولی یه چیزیش هست!!
مثلا استخوانهای قفسه ی سینه از ابتدای گردن میاد پایین تا برسه به عضلات شکم. و این باعث میشه که سینه کاملا جلو و پهن باشه، حالا کسی که ورزشکار هم باشه قفسه ی سینش بازتر میشه و عضلات هم حجم پیدا میکنن.
ولی در کاراکترِ تو، چون استخوانها رو در نظر نگرفتی یه طوریه! عضلات شکل خوبی ندارن و افتاده هستن چون استخوانی وجود نداره که بهشون شکل بده و نگهشون داره.
حالا اینا رو مد نظر داشته باش ببینیم چی میشه...
آهان در مورد عکسی که حمیدرضا گذاشته بگم که تو نباید اونجوری خوش فرم و خطی بسازی(البته اگه بشه که خیلی خوبه!) فقط به مدلش نگاه کن و حجم قسمتهای مختلف رو درک کن و بساز.
اینم اسکلت. نترسی ها:
![]()
Last edited by HOMAYOON.F; 28-09-2009 at 13:10.
----------------------
----------------------
ممنون رفقا
من واقعا شرمندتونم تو زحمت انداختمتون...
واقعا لطف می کنید که وقت باارزشتونو میذاریدو کمکم می کنین
امیدوارم بتونم مشکلات کار رو برطرف کنم تا زحمتتون هدر نره.
بازم ممنون
--------------------------
خب یه مقدار روش کار کردم اما هنوز اون توضیحاتی که شما عزیزان دادین فک کنم به خوبی روش انجام نشده
نمی دونم اصلا بهترش کردم یا نه حسابی گیج شدم .
اینم کار تا اینجا واقعا شرمندم که نتونستم خیلی بهترش کنم بعدا روش باز کار می کنم امیدوارم در نهایت مشکلاتشو رفع کنم.
![]()
بین من فکر میکنم این مدل لو پلی هست که مضکل داره احتمالا هم هرچی رو این کار کنی به نتیجه دلخواه نمیرسی
اما قعلا ببین نافش کجاست اونو بالاتر بیار و زیر شکمش رو جمع کن
کارت زیادی flat شده باید بهش عمق بدی
عليرضا جان خوبه که اينهمه با پشتکار پيش ميري :
از نظر من چند تا ايراد داره
اين آدمه از کدوم سياره اومده که رونش بدون هيچ اتصالي به شکمش ميچسبه!؟
مچ دست خيلي پهنه
دستهاشم احساس ميکنم کمي کوتاهه..شايدم بخاطر عضلاني شدنش اين مدلي شده
کمر و باسنش مشکل داره
--------------------------
شما کار خيلي خوبي داري... موفق و موفق تر باشي
هوممممممممم، پس علیرضایی...
ببین علیرضا جان تو الان داری از جزء به کل میری و با این کار خودتو بیخودی درگیر کردی و این کار گیج کنندس!
اول فرم کلیه کارو به دست بیار بعد این همه خط و عضلات ریز و درشت.
میدونم که خیلی ذوق داری اینکارو با جزئیات بزنی و یه چیزایی تو ذهن داری و میخوای همشو با هم یه هویی بکار بگیری ولی بدون که نتیجش میشه این!
پس اول تناسبات کلی بدن رو بده، بعد که خوب شد به عضلاتش فرم بده.
در ضمن دستاشم اینقد باز نکن، یه پوز خوب بهش بده. الان اینجوری درک عضلات و شکل دهی بهشون سخته و پوز خود مدل هم چنگی به دل نمیزنه. دستها رو یه خورده بیار پایین و آرنجش رو هم کمی خم کن. یا یه حالت دیگه که خودت دوس داری...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)