تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 45

نام تاپيک: مقايسه قدرت كنسول و رايانه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باز هم این بحث های قدیمی شروع شده ولی خوبه یک سری از اقایون که کنسول دارن اینو بدونن که درسته که نسبت به کنسول خودت حساسی ولی یک سری واقعیت ها هست که باید قبول کنی.مثلا این که کنسول هیچ وقت به پای PC نمیرسه چون کنسول یک شبحه PC هست.و نه چیز دیگه.خیلی حا با این حرف من موافق هستن که PC از همه لحاظ برتری داره نسبت به کنسول و مهم ترینش هم گرافیک و بافت های موجود در PC هست که در کنسول نیست سایه ها و دیگر جزیات در PC و کنسول با هم فرق دارن اگر یادتون باشه GameSpot یک مقایسه بین کنسول و PC در چند بازی گزاته بود از جمله فال اوت که
    در تصاویر برتری کامل PC بر دو کنسول مشاهده میشد.پس دیگه جای بحث نیست خلاص.
    نچ نچ نچ.قرار نشد تعصب خرج بفرمایونید.
    محض اطلاع دوستان میگم که پردازنده ی مرکزی 1.بخش خوبی از محاسبات گرافیکی رو هم به عهده داره 2.محاسبات فیزیک و هوش مصنوعی رو دست کم نگیرین به هیچ وجه!
    نکته ی بعدی اینکه کارت گرافیک تعداد خیلی زیادی واحد پردازنده داره که چون فقط میتونن یه کارو همزمان چندین بار انجام بدن(مثلا همه ی پیکسل ها رو بگردن هر کدوم آبی بود سیاه کنن) ولی نمیتونن کارای مختلف انجام بدن مناسب گرافیک هست و پردازنده چون میتونه چند کار مختلفو همزمان انجام بده مناسب پردازش!اونایی که اینا رو گذاشتن کنار هم یه چیزی میدونستن که گذاشتنشون کنار هم.
    بعدش،سل یه پردازنده ی کاملا قوی و خفنه که قدرتش با آزمایش های زیادی اثبات شده که الآن نمیخوام توضیح بدم،و از هر جهت از پردازنده های کامپیوتر های شخصی قوی تره.دلیل اینکه بازی ها روی پی سی قشنگ تر دیده میشن اینه که معمولا ملت برای پی سی بازی مینویسن برای بقیه پورت میکنن و بازی خراب میشه.ولی بازی های انحصاری پلی 3 یا اونایی که برای خودش نوشته و بعد پورت شدن مثل برن آوت کاملا روی پلی 3 قشنگ ترن.
    نکته ی آخر،توی مرحله ی آخر Heavenly Sword حدود 2000 نفر آدم هستن که هر کدوم برای خودش فکر میکنه.توجه کنین که 2000 نفر توی شمشیر بازی فرق اساسی داره با 2000 نفر توی استراتژی.

2. این کاربر از Arshia001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال wonderful's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    AZADI LAKE

پيش فرض

یک مثال جالب در مورد پست قبلیم :
    شما فرض کنید pc یک هواپیماست . کنسول یک ماشین است . بازی هم خیابان است .

فرض کنید ماشین و هواپیما می خواهند در خیابان مسابقه بدهند . سرعت وقدرت هواپیما خیلی بیشتر از

ماشینست ولی وقتی به پیچ می رسند ماشین به راحتی پیچ ها رو پشت سر می گذاره چون برای خیابان طراحی

شده ولی هواپیما سر پیچ گیر میکنه و از ماشین میفته عقب چرا ؟ چون هواپیما با اینکه سرعت و قدرت بیشتری داره

ولی مخصوص یا برای خیابان نیست.

کنسول و pc هم همینجورند کنسول مخصوص بازیه ومیتونه بازی هارو با کیفیت کمتر ولی راحت اجرا کنه ولی pc با

اینکه قدرت بیشتری داره و بازی رو با کیفیت تر ارائه میده ولی صد در صد لذت بازی کردن با کنسول رو نداره

دوباره با تشکر

راستی تاپیک داره یواش یواش جالب میشه

4. 5 کاربر از wonderful بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

ولی pc با

اینکه قدرت بیشتری داره و بازی رو با کیفیت تر ارائه میده ولی صد در صد لذت بازی کردن با کنسول رو نداره

دوباره با تشکر
    البته اینش به سلیقه ی افراد برمیگرده.....من خودم ابداً از جوی استیک خوشم نمیاد..

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    SKY LAND

پيش فرض

با تشكر از- ميلكي وي -عزيز براي ادامه بحث؛

این نکته رو بگم که اصلاً اندازه گیری Flopsها همگی تئوری هست و تستی برای اندازه گیری واقعی وجود نداره یا من نشنیدم،
    با نهايت احترام خدمت شما بايد عرض كنم كه راه به دست آوردن قدرت يك پردازشگر چه جي پي يو و چه سي پي يو
    يكي، ركوردهايي است كه از خود به جا مي گذاره مثلا ‌cpu رو در اپليكيشنهاي مختلف مي سنجن يا كارت گرافيك رو در گيمهاي مختلف
    و ديگرراه تست؛ نرم افزارهاي خاص اين كار، مثل ساندرا پرو است و در همه اونها تا اونجايي كه اطلاعات ضعيف من به من كمك مي كنه فلاپس مخصوصا در سي پي يو ها جزء يكي از معيارهاي اصلي بيان

قدرت يك پردازشگر هست(البته mips هم هست) و اين چيزي هست كه در همه تستها در دنيا رايج است و البته در كارت گرافيك معيارهاي ديگه اي علاوه بر فلاپس، مخصوص وجود پردازشهاي

گرافكي وجود داره
    بنا بر اين نمي تونيم بپذيريم كه اين معيار ها كلا ارزشي نداره ، البه مطلق نيستن
    مثلا GPU مثل 8800GTX که قدیمی شده توانایی دستیابیه به حداکثر 518 گیگافلاپس رو داره یا چرا راه دور بریم GPU مثل Geforce GTX 280 توانایی رسیدن به حداکثر 993 گیگافلاپس

رو داره برای 4870 ادعا کردن به 1.2 ترافلاپس میرسه یا شگفتی جدید 2.15 میلیارد ترانزیستوری یعنی ATI 5870 که تازه هم تست شده توان 2.7 ترافلاپس رو نمایش میده!!
    من هم قبول دارم كه قدرت پردازشي gpu ها خيلي بالا ست و لذا امروزه برنامه هايي براي استفاده از اين قدرت در همه اپليكيشنها و نرم افزارها ، علاوه بر گيم ؛ داره شكل مي گيره.مثلا يك كارت گرافيك g8600 gt به تنهايي قدرت پردازشي برابر با 75 گيگا فلاپس داره كه بيشتر از كور اي 7 965 با 69 گيگا فلاپس است و اگه بشه كه داره مي شه اون وقت كارهايي مثل كا نورت واديت فايلهاي ويديويي سنگين وگرافيك بالا و خيلي ديگر از پردازشهاي سنگين خيلي سريع انجام خواهد شد

و Core i7 920 مثلا 50 مگافلاپس
    البته قدرت كور اي سون 7 920 ،50 مگا فلاپس كه نه حدود 50 گيگا فلاپس مي باشه و صد البته كه يك ازپردازنده هاي قوي عمومي است بر خلا ف سل كه عمومي نيست.
    در ضمن او رقم 2 ترا فلاپس هم برای RSX + Cell دروغ یا اشتباه محساباتیه روی هم حداکثر به یک و خورده‌ای میرسن
    البته رفم دو ترا فلاپس در همه سايتهاي معتبر و غير معتير ذكر كردن كه سهم سل 200 گيگا فلاپس و سهم آراس ايكس ،پردازنده گرافيكي ؛ چيزي حدود 1800 گيگا فلاپس مي باشد. قدرت سل كه طراحي اون

به طور اختصاصي توسط سوني و توشيبا و اي بي ام انجام شده ، چيزي نيست كه من بگم بلكه الان هنوز بعداز چند سال از ارائه اين پردازنده صحبت از يافتن راههايي براي استفاده از قدرت اين پردازنده است

.مثل ايجاد شبكه جهاني توسط ps3 داران براي كمك به پردازشهاي بسيار سنگين و كمك به تحقيقات علمي كه فايده بشري داردو استفاده در ابر كامپيوترها كه با كمي سرچ در اخبار مربوط به سل به راحتي

به دست مي آيد.

البته ممكنه كسي بگه سل ، پردازنده مربوط به 4 سال قبله و امروزه پردازنده هايي مثل كور توهاي سري 8000 و كوادهاي سري 9000 و آي 7 ها ساختارهاي جديد تري دارند و مسئله تنها قدرت نيست. يعني

همانطور كه كارت گرافيكهاي جديد قابليتهاي جديد دارن، پردازنده هاي جديد هم قابليتهاي جديد دارن كه اين مسئله قابل بر رسي است و اگه دوستان چيزي مي دونن بگن.
    نكته ديگه اينه كه گر چه كات گرافيكهاي جديد قابليتهايي دارند كه ps3 به دليل قديمي بودن اون رو نداره اما هر كارت گرافيكينمي تونه با قدرت گرافيكي ps3 برابري كنه و شما بايد كارت گرافيكي قوي داشته باشيد
    در هر حال اي نو در نظر بگيريد كهrsx در همه بازيها فريم پايدار 50 رو حد اقل در رزولوشن 1024.768 ارائه مي كنه كه اين هم چيز كمي نيست.و البته ادعاي قدرت ارائه تا 19200.1.080. رو هم دارن كه در عمل چنين چيزي معلوم نيست اما اگه دوستان خودشون تست كردن و يا ديدن بگن.
    باز هم این بحث های قدیمی شروع شده ولی خوبه یک سری از اقایون که کنسول دارن اینو بدونن که درسته که نسبت به کنسول خودت حساسی ولی یک سری واقعیت ها هست که باید قبول کنی.
    البته ما قصد تكرار بحثهاي قديمي رو نداريم و هدف؛ بحث دقيق و بدون تعصب در مورد ا ينه كه كدوم قويترن و از چه بعد و نه اين كه كدو م بهترن.
    در منزل ما ps2 هست اما به دليل گراني بلوري ps3 نخريديم ،عوضش 4870 ايكس 2 داريم ،اما قرار بر عدم تعصبه و اگه شما پستهاي قبلي رو كامل ديده باشيد ؛هم به مزاياي كنسول اشاره شد و هم به برتري گرافيكي pc .
    اما برتري يكي نبايد باعث بشه قابليتهاي ديگري رو ناديده بگيريم مثلا برتري سل بر پردازنده هاي pc چيزيه كه همه به اون اذعان دارن فقط خواستيم ببينيم ا ين برتري در چه بعد و تا چه حدي است.

من فقط میخوام اینو بگم که مقایسه ی این دو تا هیچ وقت به نتیجه ی قابل ملاحظه ای نمیرسه چرا ؟ چون این دوتا برای رقابت ساخته نشده اند و هر کدوم رو برای یک کاری ساختند.
    ...من خودم به شخصه دوست دارم با یه کنسول بازی کنم تا یه pc فوق العاده
    البته اين هم خيلي نمي تونه درست باشه ، قطعا معيارهايي براي مقايسه قدرت پردازش و گرافيك اين دو وجود داره كه ما هم به اون تا حدي اشاره كرديم .البته چون هر دوشون مزاياي منحصر به فردي دارن هيچ يك نمي تونه اون يكي رو از ميدان يه در كنه.
    من هم خودم خيلي علاقمندم در اينده يك وي wii تهيه كنم در هر حال بازي با كنسول لذت بخش است اما بحث ما، بر رسي قدرت اين دو است.
    مثلا من به شخصه تا ايتجا به اين نتيجه رسيده ام مزاياي عمد هاي كه 360 و سوني (البته به لحاظ قدرت) دارن عبارت است از:
    قدرت بالاي پردازشي پردازنده، فريم خوب و پايدار
    اما در pc هم به نظر مي رسه اين مزايا وجود داره : رزولوشنهاي بالا،جلوه هاي گرافيكي جديد تر،امكان دستيابي در تعداد قابل توجهي از بازيها به فريم هاي بالا تر از 60 در صورت داشتن گرافيك و پردازنده قوي
    البته در pc اگه گرافيك ضعيف باشه بالا بردن رزولوشن منجر به افت شديد فريم و بيكيفيت شدن بازي مي شه ونيز نمي شه از همه جلوه ها وجزئيات جديد گرافيكي بهره مند شد.

Last edited by فاطمه ذبيحي; 24-09-2009 at 18:09.

7. این کاربر از فاطمه ذبيحي بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با تشكر از- ميلكي وي -عزيز براي ادامه بحث؛

با نهايت احترام خدمت شما بايد عرض كنم كه راه به دست آوردن قدرت يك پردازشگر چه جي پي يو و چه سي پي يو
    يكي، ركوردهايي است كه از خود به جا مي گذاره مثلا ‌cpu رو در اپليكيشنهاي مختلف مي سنجن يا كارت گرافيك رو در گيمهاي مختلف
    و ديگرراه تست؛ نرم افزارهاي خاص اين كار، مثل ساندرا پرو است و در همه اونها تا اونجايي كه اطلاعات ضعيف من به من كمك مي كنه فلاپس مخصوصا در سي پي يو ها جزء يكي از معيارهاي اصلي بيان

قدرت يك پردازشگر هست(البته mips هم هست) و اين چيزي هست كه در همه تستها در دنيا رايج است و البته در كارت گرافيك معيارهاي ديگه اي علاوه بر فلاپس، مخصوص وجود پردازشهاي

گرافكي وجود داره
    بنا بر اين نمي تونيم بپذيريم كه اين معيار ها كلا ارزشي نداره ، البه مطلق نيستن
    من هم قبول دارم كه قدرت پردازشي gpu ها خيلي بالا ست و لذا امروزه برنامه هايي براي استفاده از اين قدرت در همه اپليكيشنها و نرم افزارها ، علاوه بر گيم ؛ داره شكل مي گيره.مثلا يك كارت گرافيك

ويديويي سنگين وگرافيك بالا و خيلي ديگر از پردازشهاي سنگين خيلي سريع انجام خواهد شد
    البته قدرت كور اي سون 7 920 ،50 مگا فلاپس كه نه حدود 50 گيگا فلاپس مي باشه و صد البته كه يك ازپردازنده هاي قوي عمومي است بر خلا ف سل كه عمومي نيست.
    البته رفم دو ترا فلاپس در همه سايتهاي معتبر و غير معتير ذكر كردن كه سهم سل 200 گيگا فلاپس و سهم آراس ايكس ،پردازنده گرافيكي ؛ چيزي حدود 1800 گيگا فلاپس مي باشد. قدرت سل كه طراحي اون

به طور اختصاصي توسط سوني و توشيبا و اي بي ام انجام شده ، چيزي نيست كه من بگم بلكه الان هنوز بعداز چند سال از ارائه اين پردازنده صحبت از يافتن راههايي براي استفاده از قدرت اين پردازنده است

.مثل ايجاد شبكه جهاني توسط ps3 داران براي كمك به پردازشهاي بسيار سنگين و كمك به تحقيقات علمي كه فايده بشري داردو استفاده در ابر كامپيوترها كه با كمي سرچ در اخبار مربوط به سل به راحتي

به دست مي آيد.

البته ممكنه كسي بگه سل ، پردازنده مربوط به 4 سال قبله و امروزه پردازنده هايي مثل كور توهاي سري 8000 و كوادهاي سري 9000 و آي 7 ها ساختارهاي جديد تري دارند و مسئله تنها قدرت نيست. يعني

همانطور كه كارت گرافيكهاي جديد قابليتهاي جديد دارن، پردازنده هاي جديد هم قابليتهاي جديد دارن كه اين مسئله قابل بر رسي است و اگه دوستان چيزي مي دونن بگن.
    نكته ديگه اينه كه گر چه كات گرافيكهاي جديد قابليتهايي دارند كه ps3 به دليل قديمي بودن اون رو نداره اما كارت گرافيكهاي قوي با قدرت ps3 برابري مي كنن يا از اون ممكنه برتر باشن ونه هر كارت

گرافيك جديد
    در هر حال اي نو در نظر بگيريد كهrsx در همه بازيها فريم پايدار 50 رو حد اقل در رزولوشن 1024.768 ارائه مي كنه كه اين هم چيز كمي نيست.و البته ادعاي قدرت ارائه تا 1980.1.080. رو هم

دارن كه در عمل چنين چيزي معلوم نيست اما اگه دوستان خودشون تست كردن و يا ديدن بگن.
    البته ما قصد تكرار بحثهاي قديمي رو نداريم و هدف؛ بحث دقيق و بدون تعصب در مورد ا ينه كه كدوم قويترن و از چه بعد و نه اين كه كدو م بهترن.
    در منزل ما ps2 هست اما به دليل گراني بلوري ps3 نخريديم ،عوضش 4870 ايكس 2 داريم ،اما قرار بر عدم تعصبه و اگه شما پستهاي قبلي رو كامل ديده باشيد ؛هم به مزاياي كنسول اشاره شد و هم به برتري گرافيكي pc .
    اما برتري يكي نبايد باعث بشه قابليتهاي ديگري رو ناديده بگيريم مثلا برتري سل بر پردازنده هاي pc چيزيه كه همه به اون اذعان دارن فقط خواستيم ببينيم ا ين برتري در چه بعد و تا چه حدي است.

البته اين هم خيلي نمي تونه درست باشه ، قطعا معيارهايي براي مقايسه قدرت پردازش و گرافيك اين دو وجود داره كه ما هم به اون تا حدي اشاره كرديم .البته چون هر دوشون مزاياي منحصر به فردي دارن هيچ يك نمي تونه اون يكي رو از ميدان يه در كنه.
    من هم خودم خيلي علاقمندم در اينده يك وي wii تهيه كنم در هر حال بازي با كنسول لذت بخش است اما بحث ما، بر رسي قدرت اين دو است.
    یعنی شما میگید، مثلاً GTX 280 چون توان 933 گیگافلاپس داره از Core i7 920 که مثلاً 50 گیگافلاپس هست قویتره!! (اصلاً گفتن این جمله هم خنده داره ).
    دوست عزیز من باید برای شما یه صفحه بنویسم تا شما دقیقاً متوجه مفهوم FLOPS بشی، اینجا هم کلاس معماری کامپیوتر نیست من سعی میکنم یه مختصر توضیح بدم شما میتونی تو اینترنت خودت بیشتر بخونی یا به کتاب‌های معماری کامپیوتر یا VLSI رجوع کنی فقط خواهشاً تا آخر بخون که الکی ننوشته باشم .

ببین اعداد برای محاسبات چطوری هستن، یا به صورت Fixed Point یا Integer هستن یا نه یک مقدار کسری یا ممیزی دارند که همون Floating Point هستند، در پردازنده‌های جدید یک واحدی وجودی داره به نام FPU (فکر کنم از 486DX به بعد اینطوری شد) این FPU که کارش اصلاً محاسبات floating point و یا اجرای توابع Floating point هست. یعنی چی اصلاً؟ حقیقت اینه که در یک نرم‌افزار میلیون‌ها محاسبه متفاوت اتفاق میفته و محاسبات Integer یا Fixed Point (این دوتا متفاوتند) بخش عمده محسابات رو اکثراً در بر میگیرن چون حتی مقادیر Floating Point هم میشه به صورت Fixed Point نوشت ولی در بعضی از کار‌ها یا دقیقتر بگم در بعضی از الگوریتم‌ها محاسبات Floating Point بیشتره مثلاً در الگوریتم‌های محاسبات گرافیکی یا Spreadsheets؛ بازم این یک بعد قضیست چون در یک پردازنده مسائلی دیگه‌ و پیچیده‌ترین وجود دارن که تأثیر مستقیم در پرفمنس دارن؛ اصطلاحاً به بعضی از اینا bottleneck هم میگن مثلاً مثل سرعت I/O، نحوه برقراری ارتباط بین هسته‌های داخلی یا چمیدونم رابطه با کش و n تا چیز دیگه؛ یعنی اینا چیز‌هایی هستن که تأثیر خیلی بیشتری در پرفمنس و General purpose بودن دارن تا قدرت FPU برای همینه شما مثلاً میبنی اینتل دم به دقیقه تعداد یا مقدار کش رو تو CPU زیاد میکنه یا مثلاً هسته‌ها و فرکانس رو زیاد میکنه شاید FPU هم در عمل قویتر بشه ولی نمیاد یه واحد محاسبات Floating Point بزاره که مثلاً 1 ترافلاپس قدرتش باشه چون اولاً این کار هزینه زیادی داره و دوماً منطقی نیست در ضمن تو کامپیوتر یه پردازنده دیگه به نام GPU هست که هر جا لازم باشه محسابات خاصی بشه که FLOPS بالا نیاز دارن میره سراغ اون و ازش کمک میگیره یا بلعکس.

پس وقتی شما میگی پردازش‌ گرافیکی فکر میکنین پردازش گرافیکی چیه؟ CPU یا GPU که پردازش گرافیک نمیفهمه پردازنده فقط محاسبات منطقی و حسابی میفهمه به صورت کلی پردازش گرافیکی در اصل بیشترش محاسبات Floating Point هست برای همینه کارت‌های گرافیکی توان محاسباتی Floating Point بالایی دارند؛

در اصل میخوام بگم، این جور محاسبات خیلی Low Level هستن و اونطوری نمیشه به صورت سطح بالا مورد مقایشون قرار داد.

البته اینا اصلاً به این معنا نیست که محاسبه FLOPS یکار بی‌فایدست و اصلاً هیچ نشونه از پرفرمنس پردازنده درش نیست نه اتفاقاً عکسش واقعاً کاربرد داره، مثلا یکی از کار‌هایی که معمولاً در رشته سخت افزار (فکر میکنم در مقطع فوق لیسانس) انجام میدن اینه:فکر کن من نشستم توان محاسباتی FLOPS پردازندم رو محاسبه کردم (تئوری) حالا یدونه یا دو تا الگوریتم دارم میزارم این الگوریتم رو مثلاً محاسبه میکنی میبینی از 30٪ فلاپس استفاده کرده (محاسبه فلاپس با استفاده زمان اجرای الگوریتم هست) پس مطمئن میشی که الگوریتم جای بهبود داره اگر 70٪ شد باید مطمئن بشی دیگه جای زیادی برای ارتقاء نداره چون عددی که برای فلاپس بدست اوردی تئوری هست و در عمل CPU هیچوقت همچین توانی نداره (دلیل اینم که میگم نمیشه واقعاً توان واقعی CPU رو در FLOPS بدست اورد همینه اون تست‌ها هم الگوریتم‌هایی هستن که سعی میکنن بیشترین فلاپس رو بگیرن ولی هیچ وقت شما نمیتونی به بهینه‌ترین الگوریتم برسی) میشه حالا الگوریتم رو در CPU دیگه تست کرد و زمان جدید برای الگوریتم بدست آورد و تست‌های خیلی زیاده دیگه.

برای مقایسه CPU هم بله میشه استفاده کرد که بفهمی مثلاً توان محاسباتی Floating Point این CPU بهتر از CPU دیگه هست ولی مقایسه CPU با GPU مسخرست چون اصلاً کارشون با هم فرق میکنه.

امیدوارم توسنته باشم یچیزی بگم که قابل فهم و خوندن باشه البته سعی کردم خیلی خلاصه و ساده بگم خدایی دستم درد گرفت انقدر نوشتم.
    Last edited by milky way; 24-09-2009 at 19:27.

9. 4 کاربر از milky way بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز *QWERT*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    پاسارگاد

پيش فرض

یچه ها یه چیزی بگم.کنسولی که خریده میشه تا چندین سال بعدش بهترین بازیا رو اجرا میکنه ولی pc ممکنه سال بعد از خرید بازیای جدید رو اجرا نکنه و اینجاس که حال pc بازا گرفته میشه و topترین بازیا هم برا pc نمیاد.
    بعدش یه نظری در رابطه با این تاپیک دارم که ممکنه خوشتون نیاد،به کسی هم قرار نیست بی احترامی کنم:این تاپیک به نظر من خیلی بی استفادس و اینقدر پستاتون طولانیه که کسی حوصله خوندنش رو نداره.

پروفشنال Leyth's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

یک مثال جالب در مورد پست قبلیم :
    شما فرض کنید pc یک هواپیماست . کنسول یک ماشین است . بازی هم خیابان است .

فرض کنید ماشین و هواپیما می خواهند در خیابان مسابقه بدهند . سرعت وقدرت هواپیما خیلی بیشتر از

ماشینست ولی وقتی به پیچ می رسند ماشین به راحتی پیچ ها رو پشت سر می گذاره چون برای خیابان طراحی

شده ولی هواپیما سر پیچ گیر میکنه و از ماشین میفته عقب چرا ؟ چون هواپیما با اینکه سرعت و قدرت بیشتری داره

ولی مخصوص یا برای خیابان نیست.

کنسول و pc هم همینجورند کنسول مخصوص بازیه ومیتونه بازی هارو با کیفیت کمتر ولی راحت اجرا کنه ولی pc با

دوباره با تشکر

راستی تاپیک داره یواش یواش جالب میشه

این همون چیزیه که ما بهش میگیم قیاس مع الفارق!

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

milky way جان...خسته نباشی...
    پستات خیلی کامل و مفید و مستند هستش.
    ممنون.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    SKY LAND

پيش فرض

یعنی شما میگید، مثلاً GTX 280 چون توان 933 گیگافلاپس داره از Core i7 920 که مثلاً 50 گیگافلاپس هست قویتره!! (اصلاً گفتن این جمله هم خنده داره
    با احترام به شما بايد عرض كنم بله وصد درصد جديدا بحثي كه مطرح شده اين است كه GPU ها که به منظور انجام محاسبات گرافيکي و کمک به CPU طراحي شده بودند، اکنون توانايي کار بر روي همه انواع عمليات محاسباتي را دارند و نکته جالب تر اينکه به دليل معماري مناسب GPU و عدم نياز به کاشه هاي بزرگ (حافظه هايي که در پردازنده تعبيه مي شوند)، GPU ها بسيار سريع تر از CPU ها پردازش مي كنند! اين امر نه تنها در مورد پردازش هاي گرافيکي، بلكه در مورد کليه نرم افزارهاي روزمره و نيز حرفه اي صادق است. نتايج يک نمونه تست و مقايسه زمان مورد نياز براي پردازش، توسط GPU در مقابل CPU با يک نوت بوک با پردازنده Core 2 Duo T5450، کارت گرافيکي 8600 M GT و سيستم عامل ويستا نشان مي دهد که در ضعيف ترين GPU، سرعت نسبت به بهترين حالت CPU، حدودا شش بار بيش تر است. اين توانايي پردازش در همه کارت هاي گرافيکي وجود دارد. تنها نکته چگونگي کمپايل نرم افزارها است. در واقع برنامه نويس بايد بتواند کدها را به زبان GPU بنويسد. ولي با معرفي CUDA، به هر برنامه نويسي که توانايي نوشتن کد به زبان هاي معمول++ C/C را دارد، امکان کار با GPU و استفاده از قدرت بالاي آن را مي دهد.
    جديدا به منظور استفاده بهتر از CUDA، تراشه هاي گرافيکي سري Geforce GTX 200 را نيز به بازار عرضه شده است. اين تراشه ها همچنان از DirectX 10 پشتيباني مي كنند، ولي داراي معماري جديديتري نسبت به سري هاي 8 و 9 هستند. مزيت اصلي اين GPU همان طور که ذکر شد، امکان اجراي نرم افزارهاي رايج است
    البته اين کار در چند کار تحقيقاتي با کارت هاي گرافيکي قبلي نيز انجام شد ولي براي چند نرم افزار خاص، نه براي همه نرم افزارهاي رايج.
    در نهايت بايد به اين نکته توجه کرد که صنعت رايانه، به سمت پردازش هاي موازي پيش مي رود. عملي که در حال حاضر پردازنده هاي گرافيکي (GPU) ها بسيار بهتر از CPU ها انجام مي دهند و nVIDIA با دانش کافي از معماري GPU هاي توليدي خود، در اين راه گام برداشته است. Intel و AMD نيز اعلام داشته اند که در اين راه بيکار ننشسته اند و در حال ارايه فناوري هاي جديدي در اين زمينه هستند و قطب ديگر، Microsoft، نيز اعلام داشته است در حال ارايه سيستم عامل و کمپايلري است که تمامي اين پردازنده ها را پشتيباني كند.
    ببین اعداد برای محاسبات چطوری هستن، یا به صورت Fixed Point یا Integer هستن یا نه یک مقدار کسری یا ممیزی دارند که همون Floating Point هستند، در پردازنده‌های جدید یک واحدی وجودی داره به نام FPU (فکر کنم از 486DX به بعد اینطوری شد) این FPU که کارش اصلاً محاسبات floating point و یا اجرای توابع Floating point هست. یعنی چی اصلاً؟ حقیقت اینه که در یک نرم‌افزار میلیون‌ها محاسبه متفاوت اتفاق میفته و محاسبات Integer یا Fixed Point (این دوتا متفاوتند) بخش عمده محسابات رو اکثراً در بر میگیرن چون حتی مقادیر Floating Point هم میشه به صورت Fixed Point نوشت ولی در بعضی از کار‌ها یا دقیقتر بگم در بعضی از الگوریتم‌ها محاسبات Floating Point بیشتره مثلاً در الگوریتم‌های محاسبات گرافیکی یا Spreadsheets؛ بازم این یک بعد قضیست چون در یک پردازنده مسائلی دیگه‌ و پیچیده‌ترین وجود دارن که تأثیر مستقیم در پرفمنس دارن؛ اصطلاحاً به بعضی از اینا bottleneck هم میگن مثلاً مثل سرعت I/O، نحوه برقراری ارتباط بین هسته‌های داخلی یا چمیدونم رابطه با کش و n تا چیز دیگه؛ یعنی اینا چیز‌هایی هستن که تأثیر خیلی بیشتری در پرفمنس و General purpose بودن دارن تا قدرت FPU برای همینه شما مثلاً میبنی اینتل دم به دقیقه تعداد یا مقدار کش رو تو CPU زیاد میکنه یا مثلاً هسته‌ها و فرکانس رو زیاد میکنه شاید FPU هم در عمل قویتر بشه ولی نمیاد یه واحد محاسبات Floating Point بزاره که مثلاً 1 ترافلاپس قدرتش باشه چون اولاً این کار هزینه زیادی داره و دوماً منطقی نیست در ضمن تو کامپیوتر یه پردازنده دیگه به نام GPU هست که هر جا لازم باشه محسابات خاصی بشه که FLOPS بالا نیاز دارن میره سراغ اون و ازش کمک میگیره یا بلعکس.
    با احترام به استدلالات شما با يد عرض كنم ،فلاپس چيزي نيست كه من از خودم بگم! تعدادي از نرم افزارهاي مهم تست سخت افزار و سايت هاي سخت افزاري از اين ملاك براي تعيين قدرت كلي يك پردازنده استفاده مي كنن و قدرت يك پردازنده در فلاپس تابعي است از قدرت اون پردازنده در ساير ابعاد
    Last edited by فاطمه ذبيحي; 25-09-2009 at 00:40.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    SKY LAND

پيش فرض

یچه ها یه چیزی بگم.کنسولی که خریده میشه تا چندین سال بعدش بهترین بازیا رو اجرا میکنه ولی pc ممکنه سال بعد از خرید بازیای جدید رو اجرا نکنه و اینجاس که حال pc بازا گرفته میشه و topترین بازیا هم برا pc نمیاد.
    بعدش یه نظری در رابطه با این تاپیک دارم که ممکنه خوشتون نیاد،به کسی هم قرار نیست بی احترامی کنم:این تاپیک به نظر من خیلی بی استفادس و اینقدر پستاتون طولانیه که کسی حوصله خوندنش رو نداره.
    البته قبول دارم اين حر فو چون از اولش هم قرار شد اين بحث منطقي و در حد ممكن استدلالي دنبال بشه ونه تعصبي وبه شكل كركري كردن مثل بعضي تاپيكهاي از اين دست
    البته وسط اين بحثها خيلي مطالب مفيد مطرح مي شه و تا حدي مسئله روشن مي شه واز ابهام خhرج مي شه براي خود من كه مفيد بوده
    نكته ديگه اين كه ps3 در سال 2006 اومد بر اساس جي فورس gtx7800 از اون موقع تا حالا سري 8000 و 9000 و 200 آمده و دنياي گرافيك بازيها پيشرفتهايي كرده كه طبيعتا سخت افزارهاي گرافيكي3 سال قبل تا حدي از اون عقبن البته شايد نتوان گفت در حد يك تحول!
    Last edited by فاطمه ذبيحي; 25-09-2009 at 01:27.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •