تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 38 از 38

نام تاپيک: كمك در مورد تقويت سمند ال ايكس

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

هندلینگ سمند و پژو نسبت به زانتیا تتو سرعت بالا بهتره که مجله ماشین هم این مسئله رو متذکر شد ... اما ترمزهای abs این ماشین واقعا عالیه ... بازم هر جور صلاحه .. اگه خواستی امتحان کنی به این صورت امتحان کن .. 3 یا 4 نفر از دوستاتو سوار کن برو یک جایی که اسفالتش خشک باشه منظورم اینه که خیس نباشه ... بعد یک و دو رو پر کن 2 که به 70 رسید بزن 3 80 که شد پاتو تا اخر بزار رو ترمز به نحوی که فکر کنی یک چیزی پریده جلوت ...نتیجشو بگو .. ممنون

2. 2 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

اين رفيق ما خيلي نميخواد باهاش گاز بده !!! فقط ميخواد توي شتاب هاي اوليه پوز مزدا 3 و زانتيا و امثال اينها رو بزنه !!!! البته اگه بشه توي جاي خلوت شايد 0 تا 200 رو باهاش بزنه !!!
    راستي دوستان اين موتور T16 تا چقدر سرعت ميره ؟؟ اصلا ميتونه تا 200 راحت بره ؟؟؟
    محمد فکر کردی 200 اسب بخار شوخی؟؟
    اونم برای ماشینی با وزن 1200 کیلو؟؟
    حالا دقیقا نمیدونم وزن موتور دقیق چقدر هست
    مزدا 3 دیگه حداکثر 150 اسب بخار قدرت بده در حالت استاندارد
    ولی این ....
    فکر میکنم با 200 اسب 0 - 100 رو 8 یا 7 ثانیه بزنه البته با گیربکس ضریب کوتاه
    در مورد abs هم به نظرم مشکل اصلی سمند و پرشیا و ... بیشتر برمیگرده به بوستر ترمز

4. 2 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoHaMaD ZaNd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هندلینگ سمند و پژو نسبت به زانتیا تتو سرعت بالا بهتره که مجله ماشین هم این مسئله رو متذکر شد ... اما ترمزهای abs این ماشین واقعا عالیه ... بازم هر جور صلاحه .. اگه خواستی امتحان کنی به این صورت امتحان کن .. 3 یا 4 نفر از دوستاتو سوار کن برو یک جایی که اسفالتش خشک باشه منظورم اینه که خیس نباشه ... بعد یک و دو رو پر کن 2 که به 70 رسید بزن 3 80 که شد پاتو تا اخر بزار رو ترمز به نحوی که فکر کنی یک چیزی پریده جلوت ...نتیجشو بگو .. ممنون
    امروز كه خواستم ماشين رو دو دره كنم پدر محترم مچم رو گرفت . ايشالله يه فرصت ديگه حتما امتحان ميكنم و نتيجه رو بهت ميگم !!! البته من تازه 16 سالمه و فكر نكني بي عرضه ام و بابام ماشين دستم نميده ؟؟؟؟ فقط بايد بگردم چندتا آدم پيدا كنم بزارم تو ماشين چون تازه خونمون رو عوض كرديم و دوستي ندارم .
    در ضمن نميدونم چرا اصلا به مجله ماشين اعتماد ندارم . احساس ميكنم خيلي مغرضانه قضاوت ميكنه . مثلا تندر رو كه با سمند ال ايكس مقايسه كرده بود همش از تندر تعريف كرده بود آخرشم گفته بود خوب هندلينگ سمند كمي از تندر بهتره و تمام اونوقت اسمشو گذاشته بود بررسي تخصصي .
    محمد فکر کردی 200 اسب بخار شوخی؟؟
    اونم برای ماشینی با وزن 1200 کیلو؟؟
    حالا دقیقا نمیدونم وزن موتور دقیق چقدر هست
    مزدا 3 دیگه حداکثر 150 اسب بخار قدرت بده در حالت استاندارد
    ولی این ....
    فکر میکنم با 200 اسب 0 - 100 رو 8 یا 7 ثانیه بزنه البته با گیربکس ضریب کوتاه
    در مورد abs هم به نظرم مشکل اصلی سمند و پرشیا و ... بیشتر برمیگرده به بوستر ترمز
    والله امير جان مخ مارو خورده . هي هر روز ميگه ميتونم پوز زانتيا رو بزنم ؟؟؟ ميتونم پوز مزدا 3 رو بزنم ؟؟؟ خلاصه كلافمون كرده !!!
    در مورد ترمز هم باهات موافقم ( البته تا الان مشكلي باهاش پيدا نكرديم ) !!! راستي اميرجان بوستر سمند 10 هست يا پايينتره ؟؟؟ بوستر تا سايز چند داره ؟؟؟
    مزدا 3 هم تلويزيون گفت 147 اسب قدرتشه !!!!

6. این کاربر از MoHaMaD ZaNd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

محمد حرفی که دوستمون زد عینا برای من با پرشیا هم اتفاق افتاده
    abs میزنه زی پام و دیگر هیچ و فقط رو به جلو حرکت میکنه
    بازم عین دوستمون مجبور به استفاده از دستی ماشین شدم
    حتی یه بار هم به یه 405 زدم حدود 80 سرعت داشتم که دیدم ماشین جلویی وایساده و منم ترمز کردم و فقط زیر ام میلرزید و رو به جلو ماشین حرکت میکرد(از دستی هم کمک گرفتم ولی افاقه نکرد) که شانس آوردم ماشین من(نگین چرا اینقدر من من میکنه منظروم اینه که راننده بودم) بلند بود و خودم تنها توش نشسته بودم و ماشین طرف(اونم یکی از دوستام بود ) 4نفر توش نشسته بودن و کاپوتم دیگه نگرفت و با جفت چراغ جلو و جلو پنجره و پفکی های سپر یه دونه از مه شکن ها و دایاق سپر خلاصه شد (خدایی دم کارت طلایی گرم!
    ---------------------
    البته اینم بگم که ترمز گرفتن با ماشین های abs ایران خودرو یه قلق خاصی داره که من تا حدودی دستم اومده

8. 2 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تندر اصلا به ال ایکس نمیرسه ! پشت هر 2 نشستم هم دنده های سمند نرم تره هم اینکه فرمون پذیری .. کلا تو سمند راحتتری ... با ال 90 احساس میکنی که یکم ماشین فاقد امکاناته یکم خالیه .. این حسو داشتم ... البته بگم نسبت به قیمتش قبولش دارم و تا یکی 2 ماه دیگه برای یکی از اعضای خونه میخریم یک تست درست حسابی با سمند میکنم

10. این کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

به به بحث واقعا جذاب شده دوستان واقعا جالبه .
    به نظرم بهتره این ماشین بی خیال abs باشه چون قراره یه جنگنده خیابانی بسازیم راننده باید مهارت ترمز کردنه داشته باشه.

12. 2 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoHaMaD ZaNd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امروز بعد از اينكه از مدسه اومدم تونستم ماشين پدر رو دو دره كنم . با كمال تاسف بايد بگم درست ميگيد . همون مشكل براي منم پيش اومد البته در اون حد نبود كه كنترل ماشين از دست آدم خارج بشه !!! ماشين همونطور داشت ميرفت من ترمز رو ول كردم و دوباره گرفتم درست شد !!!!
    در مورد قلق داشتن ترمز هاي ايرانخودرو هم با اميرجان موافقم !!! البته اين موضوع رو به شوهر خالم هم گفتم اونم روي ال 90 امتحان كرد و گفت بله واسه منم همين مشكل هست !!! حالا ال 90 واسه چي ديگه ؟؟؟

14. این کاربر از MoHaMaD ZaNd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

امروز بعد از اينكه از مدسه اومدم تونستم ماشين پدر رو دو دره كنم . با كمال تاسف بايد بگم درست ميگيد . همون مشكل براي منم پيش اومد البته در اون حد نبود كه كنترل ماشين از دست آدم خارج بشه !!! ماشين همونطور داشت ميرفت من ترمز رو ول كردم و دوباره گرفتم درست شد !!!!
    در مورد قلق داشتن ترمز هاي ايرانخودرو هم با اميرجان موافقم !!! البته اين موضوع رو به شوهر خالم هم گفتم اونم روي ال 90 امتحان كرد و گفت بله واسه منم همين مشكل هست !!! حالا ال 90 واسه چي ديگه ؟؟؟

کنترل که خارج نمیشه ! ولی اگه جلو چیزی باشه که نخوای بهش بخوری مجبوری کنترلشو بهم بزنی ... واسه اینه که همه این abs ها نسل قدیم هستن ولی نسل جدید abs ها به این شدت نیست مثل مزدا 3 و ..اما در کل راننده حرفه ای باید بدون abs رانندگی کنه و میزان ترمزو خودش با سرعت و سنگینی ماشین بسنجه و عمل کنه نه سیستم هوشمند که هر چی هم با شه به مغز انسان نمیرسه ! اما abs در کل خیلی خوبه و این ایرادشه وگرنه چندین دلیل هم وجود داره که abs بودنش بهتر از نبودنشه .. مخصوصا در سرعت بالای 120 130 تو جاده یا در زمین های خیس و بارانی جونتو نجات میده ...و موافقم که قلق داره منم با قلقش اشنا هستم و بودم ! اما وقتی که ناگهان چیزی جلوت بپره دیگه قلق نمیتونه کمکت کنه چون نا خود اگاه پا میره رو ترمز و دست هم اگه حرفه ای نباشی رو فرمون و اگرم حرفه ای باشی رو دنده و دستی (قلق کاربرد نداره قلقش بدرد جاهایی میخوره که از دور و یک فاصله ای که شتاب زدگی بهت وارد نکنه )
    Last edited by pulp_152; 25-09-2009 at 00:08.

16. 2 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •