پینگ سرور ها چطوره ؟
512 نا محدود چند میشه ؟
آهان ! این شرکت خصوصی ها هم ارزون می کنن یا نه ؟
پینگ سرور ها چطوره ؟
512 نا محدود چند میشه ؟
آهان ! این شرکت خصوصی ها هم ارزون می کنن یا نه ؟
من رفتم مخابرات يه فرم بهم دادن كه پر كردم ليست قيمتا رو هم گرفتم :
به صورت ماهيانه:
64 نامحدود 6000 تومن
128 نامحدود 10000 تومن
256 نامحدود 12000 تومن
512 نامحدود 21000 تومن
1024 نامحدود 39400 تومن
2048 نامحدود 76700 تومن
نكته اي كه هست اينه كه واسه مشتركين حقيقي فقط 64 و 128 عرضه ميشه.
هزينه مودم هم 36500 تومنه.
به گفته خودشون روي خطوط سيم مسي 3 تا 7 روز طول ميكشه تا براتون وصلش كنن.
در مورد فيبر نوري هم گفتن يه پكيج سخت افزاري بايد روي پورتها نصب بشه كه شما تا مراحل اين كار انجام ميشه فعلا اين فرم رو پر كنيد و ثبت نام كنيد
سلام بهتون پیغام خصوصی دادم
لطفا چک کنید + ایدیتونو هم بهم بفرستید
پيغام خصوصي رو ديدم اما هر كار كردم نتونستم جواب بدم سايت ايراد ميگيره error ميده اما جوابت:
در مورد ثبت نام توي سايتشون به من هم گير داد فكر كنم به خاطر فيلد تلفن بود چون دو تا كادر تلفن داره دقيق يادم نيست ولي فكر كنم بايد در هر دو شون يك تلفنو وارد كني حالا نميدونم با كد شهر بايد باشه يا نه امتحان كن درست ميشه. ولي بنظرم اگه بري خود مخابرات بهتره چون تو بعضي از مراكز مثل شهيد بهشتي گفتن حتما بايد خود مالك تلفن به همراه آخرين قبض تلفن بياد تا ببينيم بدهي نداشته باشه.
آيديم sansiro512 منتها فعلا به اينترنت pc دسترسي ندارم دارم با موبايل پست ميدم
سلام ببخشید شما ساکن کدام شهرید ؟ بعد آیا گفتند که تضمین میکننید یا نه؟ یعنی پشتیبانی اصلا داره؟
من بندرعباسم , نپرسيدم ولي اونايي كه ميان نصب ميكنن لابد پشتيباني هم انجام ميدن ديگه.
فعلا كه من كسيو نميشناسم كه از اين سرويسا داره استفاده ميكنه دوستان اگه گرفتن خبر بدن بگن چطوره
به نظر شما راهی جز تعطیلی و یا رقابت هم دارن ؟
با سلام به نظر من حق این سرویس دهنده های خصوصی همین هست . دارن از تمام تجهیزات مخابرات استفاده می کنند و دلالی و با قیمت بالا . مثلاٌ همین تعرفه کاهش قیمت ( سازمان تنظیم مقررات ) کدومشون اجرا کرد . و یا مثلاٌ سرویس 1024 میدن به مردم بعد زنگ میزنیم میگیم چرا اینجوری میگه فعلاٌ هیچ کاری نمیشه کرد و همینی که هست . دیگه پر رو شدن .
ولی اینجا یک نکته مهمه خدا کنه سرویس و پشتیبانی بالایی داشته باشه ( فکر نکنم )
تو بندرعباس فعلا مرحله ثبت نام هست الان.تا 1000 پورت دارن ثبت نام می کنن تا یه هفته پیش 2500 نفر اسم نوشته بودن.احتمالا وقتی پر بشه نصب رو شروع می کنن
قيمتها خيلي عالي اگر تو تهران هم همين قيمت بدن عالي
اين محدوديت سرعتشم با يك نامه شركت درست ميكنيم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)