سلا م حاجی همایون
آفرین به این ذهن خلاق تو
خب چه میشه گفت ؟ مثل همیشه عالی ولی اینو ناقص بزاری دلخور میشما.
ادامه بده
آفرین
سلا م حاجی همایون
آفرین به این ذهن خلاق تو
خب چه میشه گفت ؟ مثل همیشه عالی ولی اینو ناقص بزاری دلخور میشما.
ادامه بده
آفرین
با سلام خدمت همه دوستان
آقا من یه سوالی از همتون داشتم شما چه جور رفقایی هستید؟
به نظر من رفاقت شما بیشتر به دوستی خاله خرسه شبیه
4 صفحه برای بنده خدا تایپ کردین به به چه چه چقدر طبیعی شده ، آفرین بدون نقصه ترکوندی و از این جور صحبتها
من میخواستم از همتون بپرسم کجای این کار طبیعیه لطفا به ما هم بگین
خوب من یکی از چندین مشکلات این کار رو برای شما بیان میکنم و بیان بقیه مشکلات رو به عهده دوستان دیگر میگذارم تا شاید این باب تمجید بی مورد و دوستیهای خاله خرسه ور بیفته
و اما مشکل
محل قرار گرفتن گوش بر روی سر = هم راستا بودن نقطه بالایی اتصال گوش به سر با خط چشم
این نکته ایه که هر طراح کراکتر مبتدیی هم باید بدونه
به امید ارائه نقدهای مفید دیگر دوستان برای کسانی که به امید پیشرفت و نه تمجید کارهاشونو در اینجا ارائه میدن
مرسی ارشاد جون، خوب ارشاد میکنی... دمت گرم.
اتفاقا من فکر میکنم که اکثر بچه ها این موضوع رو میدونن و منم قبلا تحقیقاتی در این زمینه داشتم(گرچه هر چی بیشتر، بهتر).
حالا من از طرف خودم میگم که قبل از اینکه تو کار مدلسازی بیام و اینجا کار بذارم، دنبال آناتومی بدن انسان و بعضی حیوانات و تقسیمات سر، که کدوم عضو کجای سر و با چه تناسبی نسبت به بقیه اعضا قرار میگیره بودم.
همچنین باید بگم(البته این حرف من که نیست) تناسبات با توجه به سن و جنسیت متفاوته و کلا این تناسبات یه جورایی رو کاغذه و واسه آناتومی یه انسان استاندارد که تو مطالعات به کار میره بیشتر کاربرد داره. چه بسا آدمایی هستن که ممکنه گوششون جای دماغشون باشه! (حالا اینو همینجوری گفتم) ولی منظورم اینه همیشه این تناسبات نباید واسمون محدودیت بوجود بیارن!
در مورد این کار هم من نمیخواستم واقعی باشه و کاملا از مدل مشخصه. فقط دوستان چون لطف دارن از این کار تعریف کردن. و مطمئنا اگه بخوان ایراد بگیرن، مدل پر از اشکال هست. اما عزیزان هم یه چیزایی رو مد نظر میگیرن، از جمله روحیه و حس امیدواری من و ... که یه وقت از کار زده نشم. حالا ایرادها رو هم به مرور و در کارهای مختلف خواهند گفت...
و البته این مدل کاملا لوپولی هستش و همچنین از این زاویه گوش خیلی بالا نشون میده، اما بازم از نظرتون ممنونم. مطمئن باشید که حرفتون رو کاملا تو ذهن دارم، مرسی...
آفرین همایون جان
مدلینگ عالیه اما به قول ارشاد طبیعی نیست و فکر کنم میخوای شبیه شخصیت های کارتونی بسازیش...درست میگم؟؟؟
maxya شرمنده که اسمتو نمیدونم تو پست بعدی یه خورده از ادامه ی کارو گذاشتم، ببین ونظر بده.
محمد جان لطف داری عزیزم، ناقص نمیمونه، خیالت راحت، ادامش چطوره؟
ارشاد جان شما هم نظر لطفتونه، مرسی...
امید جان از تو هم ممنونم. در مورد طبیعی بودنش که تو پست 19 گفتم :
بازم از همه ممنونم، تشکر فراوان...راستی از جزئیات و واقع گرایی خبری نیست ها!
به نظر منم که خیلی عالی شده ...
یه کاربر خیلی مبتدی تو کارای یه کاربر حرفه ای موردی نمیبینه که بگه![]()
مجید جان فکر کنم تاپیکو اشتباهی اومدی، اینجا تاپیک یه کاربر حرفه ای نیست، عزیزم!تو خودت استادی ما داریم درس پس میدیم. مرسی از نظرت لطف کردی اومدی...
خب دوستان اینم تا اینجای کار:
اما بازم بگم کار واقعی نیست. ولی این دلیل نمیشه که ایراداشو نگید. اینم فقط یه تسته. در ضمن سیستم من اصلا به درد رندر نمیخوره و خیلی اذیتم میکنه!
در ضمن خود یانکی رو دارم ریگ میکنم و بعد از اون تکسچر و بعد یه پوز خوب و در آخر رندر!
بعد اگه یادتون باشه داشتم یه ماشین واسه این محیط میساختم، یه وخت فکر نکنید اونم پرید، نه. تا یه حدی بردمش جلو ولی به دلایلی نمیتونم ازش استفاده کنم!
از جمله ی دلایل:
1. مدل ماشین به اون زمان نمیخوره!
2. سیستمم نمیکشه!!
3. سومی هم داشت الان یادم نیست، به خاطر آوردم میگم!!!
اینم از عکسش:
حتما نظر بدید، بخصوص ایرادات و پیشنهادات...
ممنونم از همه...![]()
Last edited by HOMAYOON.F; 22-01-2010 at 16:26.
محیط رو قشنگ ساختی...خیلی خوب شده....منتظر ادامشم هستم رفیق
موفق باشی
همایون جان حرف نداره من که خیلی ازش خوشم اومد وقت تکسچر که به سنگ کنار یانکی دادی دور از واقعیته
با تشکر
مرسی امید جان.
ممنونم صمد جان.کدوم سنگ کنار یانکی؟ اگه اونایی که پشت سرشه (اسمشون یادم رفت، چی بود!) فلزی هستن. اگرم اونایی که اونطرفش هستن که تکه های آجرهای به هم چسبیدن!( یه تیکه از دیوار
)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)