سلام به دوستان گلم من دوتا فن کامپیوتر دارم که منبع تغذیه برق از بیرونه(از کنسول نیست)میخواستم ببینم این فن هارو پشت یا زیر XB360وصل کنم راستی اگه وصل کردم هواببره تو یا هوا بده بیرون میخوام روی قابش نصب کنم پشت یا زیر>!!!!.اصلا موثره؟؟؟؟![]()
سلام به دوستان گلم من دوتا فن کامپیوتر دارم که منبع تغذیه برق از بیرونه(از کنسول نیست)میخواستم ببینم این فن هارو پشت یا زیر XB360وصل کنم راستی اگه وصل کردم هواببره تو یا هوا بده بیرون میخوام روی قابش نصب کنم پشت یا زیر>!!!!.اصلا موثره؟؟؟؟![]()
اين كه يحيي جان تو پست اول گفته يعني مشكل از كجا بوده كه يارو تا دستگاه رو براي اولين بار روشن كرده سوخته ؟
از شانس بد![]()
کول پد رو پیشنهاد میکنید؟؟؟
به هیچ وجه از کول پد استفاده نکنید چون مفید که نیست هیچ تازه مضر هم هست.
شما اگه روی گرم شدن کنسولتون وسواس دارید میتونید فنهای خود کنسول را 12 ولت کنید که بهترین روش کولینگ x360 تا به امروز همینه.
سلام دوستان
من ایکس باکس اسلیم (-- شده گرفتم)حالا نمیدونم اگه به ایکس باکس لایو وصل بشم -- میپره یا نه لطفا کمک کنید
منظورم اینه که ---- میپره یا نه
شما کنسول J-Tag شده خریدی یا درایو هـک شده ؟
برای مورد اول مشکلی در کپی خور بودن دستگاه پیش نمیاد چون در اولین اتصال به لایو بن خواهید شد
اما برای مورد دوم بستگی به ورژن داشبورد شما داره و همچنین ورژن LT روی درایور دستگاه
لطفا برای باقی سوالات از تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده نمائید .
با سپاس
الان بازی هارو نامردا فروشنده ها با سرعت 99X رایت میکنن لنزها خراب بشه ببری پیششون درست کنن 100 تومن بازی خوب فقط باید ادم با سرعت 2.4 خودش رایت کنه من خودم که رایت میکنم بازی با ارامش اجرا میشه لنز هم هیچ مشکلی براش پیش نمیاد
خراب شدن لنز یک مشکل جانبی هست , اصلی ترین مشکل کپی کنندگان بازی ها نبود زمان کافی و وجود رقابت شدید در سرعت تکثیر و پخش بازی هاست
که نمیزاره خیلی ها به کیفیت جنس نگاه کنن و کمیت رو بر کیفیت ترجیح میدن
درود بر شما
لطفا درمورد نحوه رایت کردن و نرم افزارهایی که این قابلیت را دارند بیشتر توضیح بدهید
و سئوال دوم: ممکن است همین DVD بازی موجود (دانلود نکنیم) را دوباره رایت کنیم که قابل اعتماد باشد؟
سپاس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)