دوستانی که برای ثبت نام الکترونیکی دانشگاه تهران مشکل دارند فکر کنم لینکش اینه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستانی که برای ثبت نام الکترونیکی دانشگاه تهران مشکل دارند فکر کنم لینکش اینه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7- چاپ برگ مشخصات به تعداد دو (2) برگ از سامانه الکترونيکي دانشگاه
8- چاپ برگ تعهد نامه ثبت نام به تعداد دو (2) برگ سازمان سنجش آموزش کشور از سامانه الکترونيکي دانشگاه.
کسی راجع به این دو بند میتونه یه توضیحی بده
مرسی
شما برای ثبت نام باید یه سری اطلاعات به سایت دانشگاه بدی .بعد اونا این دو برگو بهت میدن تا پرینت کنی ببری برای ثبت نام اصلی.البته این استنباط منه.شما مراجعه کن خود سایت دانشگاهی که قبول شدی احتمالا دقیق نوشته.از این اطلاعیه های سنجش چیزی درنمیاد.
چقدر دنگ و فنگ داره این ثبت نام..
این روزا هم که همش تعطیلیه!!!!
Last edited by jjkey; 11-09-2009 at 10:44.
بعضی دانشگاه ها هنوز ثبت نام اینترنتی نذاشتن رو سایتشون تکلیف اونا چیه ؟!
رفتم نبود اگه کسی رفت بود لطفا آدرسو بزاره مرسی
سلام به همه.برای خواب گاه یک تعهد نامه از صندوق رفاه دانشجویی میخواد که متن تعهد نامه رو با یک سرچ کوجیک میتونینی تو گوگل پیدا کنید،پرش کنید،ببرید محضر ثبت رسمیش کنید،با 1 کپی و اصل ببرید واسه ثبت نام دانشگاه.
ولی فرم مشخصات و ... از سامانه ی الکترونیکی دانشگاه نمی دونم چیه شاید منظورشون همون ثبتنام اولیه ایه که تو سایت امیرکبیر انجام دادم بقیه ی دانشگاهها رو نمیدونم.
در مورد مدارکی که تو صفحه ی اول گفتن تو سنجش و صفحه 2 یه چیزهای دیگه گفتن هم به تناقض رسیدم!!![]()
بچه ها اگه کسی رفت ثبت نام بگه چه خبره و چیکار کرده
ممنون
فکر می کنم این مدارکی که تو صفحه 2 اطلاعیه هست(شامل همین برگ مشخصات و تعهد و...)و بعد اسکن مدارک و ثبت نام اینتر نتی فقط برای دانشگاه تهران(یعنی خود تهران و نه حتی علوم پزشکیش)باشه.یعنی در واقع اون تیکه توضیحات دانشگاه تهرانه فقط فکر کنم چون خیلی زیاد بوده تو جدول نذاشتنشفکر میکنم بقیه باید مطابق با توضیحات ثبت نام دانشگاه خودشون عمل کنن و مدارک هم همونا باشه که تو صفحه اول هست و البته به اضافه ی مدارکی که خود دانشگاهشون خواسته.
ضمن اینکه این ثبت نام افکر می کنم این مدارکی که تو صفحه 2 اطلاعیه هست(شامل همین برگ مشخصات و تعهد و...)و بعد اسکن مدارک و ثبت نام اینتر نتی فقط برای دانشگاه تهران(یعنی خود تهران و نه حتی علوم پزشکیش)باشه.یعنی در واقع اون تیکه توضیحات دانشگاه تهرانه فقط فکر کنم چون خیلی زیاد بوده تو جدول نذاشتنشفکر میکنم بقیه باید مطابق با توضیحات ثبت نام دانشگاه خودشون عمل کنن و مدارک هم همونا باشه که تو صفحه اول هست و البته به اضافه ی مدارکی که خود دانشگاهشون خواسته.
ضمن اینکه این ثبت نام اینترنتی از 23 شهریور شروع میشه و خیلی هم تاکید شده که تا اینو انجام ندین حضورا ثبت نام نمی شین در صورتی که بعضی از رشته های شریف و علوم پزشکی تهران 22 شهریور ثبت نامشونه.به نظرم این خودش نشون می ده که این قضیه مر بوط به ما نیست.
طولانی شد ببخشید.
ینترنتی از 23 شهریور شروع میشه و خیلی هم تاکید شده که تا اینو انجام ندین حضورا ثبت نام نمی شین در صورتی که بعضی از رشته های شریف و علوم پزشکی تهران 22 شهریور ثبت نامشونه.به نظرم این خودش نشون می ده که این قضیه مر بوط به ما نیست.
طولانی شد ببخشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)