اما هیمشه یک استثنائاتی وجود داره
و اونم تیم های آفریقایی هست
درسته بودجه ندارن
اما تا دلت بخواد قدرت بدنی و تعصب و جنگندگی دارن
چیزی که ایرانی ها توی فوتبال ندارن
اما هیمشه یک استثنائاتی وجود داره
و اونم تیم های آفریقایی هست
درسته بودجه ندارن
اما تا دلت بخواد قدرت بدنی و تعصب و جنگندگی دارن
چیزی که ایرانی ها توی فوتبال ندارن
اتفاقا اگه تیمای بزرگ صعود نکنن بهتره.اگه گفتی چرا؟؟
چون ما پشت کنکوریها زیاد نمیتونیم پیگیر جام جهانی باشیم پس شما دوستان عزیز هم نباید زیاد از جام جهانی لذت ببرین
کلی حال کردم این عربا حذف شدن
![]()
بسیار لذت بردم این عربستان حذف شد.... فقط ای کاش بحرینم بهش ملحق بشه تا جام جهانی زیاد وقت اضافه(عمدا تلف شده)نداشته باشه!!!
![]()
[بسیار لذت بردم این عربستان حذف شد....]
به شدت موافقم
ايشالا كلا تيم هاي غرب آسيا حذف شن چون اصلا در حد جام جهاني نيستن !بسیار لذت بردم این عربستان حذف شد
آره چطوره اصلا جام جهانی برگزار نشه چون ایران نتونسته بره!؟ايشالا كلا تيم هاي غرب آسيا حذف شن چون اصلا در حد جام جهاني نيستن !
حالا از تی وی پخش میشه مسابقات ببین چه می کنن این عربهای مارمولک خور!!
حالا ایران که یه خط در میون!میره چی کار کرده تا الان!؟
نمی خواین قبول کنید ولی فوتبال ایران به سختی تیم 5 آسیا هم نیست...(ژاپن-استرالیا-کره جنوبی-عربستان-کره شمالی-ازبکستان به شدت در حال پیشرفت و ...)
جایگاه ما همینه که هست نه اونی که باید باشه!!!
البته دوست من اینا رو شوخی می کنم بخندیم چون همه می دونن که فوتبال ایران تو آسیا بهترین هست منتها بنا به دلایل فنی و غیر فنی ! یه سی سال ناقابلی میشه که به جایگاه اصلیش نرسیده و جام و افتخاری بزرگتر از صعود به جام جهانی (حماسه ملبرن) و شکست استکبار جهانی در جام جهانی! رو نداشته!!!
به امید موفقیت تیم مهرام در مسابقات چین (اسمایلی بابا جمع کنید این فوتبال رو !)
![]()
نه بابا منم كلا اصلا هيچ علاقه اي به فوقبال ملي و باشگاهيه داخلي ندارم ! خيلي خيلي افت كردن ! الان باز به فوتسال , بسكتبال و واليبال ميشه اميد داشت اما فوقبال نه ! كلا ژاپن و كره جنوبي و همين طور استراليا رو بهتري ميدونم نسبت به تيم هاي غرب آسيا مخصوصا ايران كنوني ! رفتن به جام جهاني هم هيچ ارزشي نداشت ! چون همون مرحله گروهي خذف ميشديم
چه لذتی داره آدم کسایی رو میبینه که تو ناراحتی 70 میلیون نفر فلان جاهاشونو (فکر بد نکنید!!) از شادی به هم میزدن و الان، همون فلان جاهاشو داره میسوزهو 70 میلیون نفر دارن بهشون میخندن!!
برام فرقی نمیکنه بحرین بره یا نیوزلند!البته نیوزلند باشه که خیلی بهتره!
تو جام جهانی قبلی انتقام شیرینی گرفتیم (به خصوص با پرچم ژاپنی که تو آزادی بود!!
) و ضمنا وقتی بحرین از ترینیداد و توباگو باخت که دیگه...!
یاعلی
ها من که 70 میلیون ایرانی خندان رو نمیبینم!؟چه لذتی داره آدم کسایی رو میبینه که تو ناراحتی 70 میلیون نفر فلان جاهاشونو (فکر بد نکنید!!) از شادی به هم میزدن و الان، همون فلان جاهاشو داره میسوزه و 70 میلیون نفر دارن بهشون میخندن!!
حالا هرکی که رفت جام جهانی مگه چی میدن بهش؟یه مبلغ ناچیز که اگه برای بقیه کشورها جایزه هست برای علی آقا خاطره هست!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)