حتما یه جای کارت اشکال داره یا اون ف.ی.ل.ت.ر.ش.ک.ن با ویندوز 7 سازگار نیست.در کل بر می گرده به همون ناسازگاری برنامه ها که توی پست قبل توضیح دادم .
حتما یه جای کارت اشکال داره یا اون ف.ی.ل.ت.ر.ش.ک.ن با ویندوز 7 سازگار نیست.در کل بر می گرده به همون ناسازگاری برنامه ها که توی پست قبل توضیح دادم .
من سیستمم رم 512 و گرافیک 128 و سی پی یو پنتیوم چهار 3.06 هست و الآن 7 رو نصب کردم و بدون هیچ مشکلی دارم حال میکنم. اصلا هم کند نیست. سیستم رو ریت دادم که بسیار پایین امتیاز داد.
ما بالاخره نفهمیدیم اینی که پی سی زده نسخه نهایی چیه و اونی که ماکروسافت میخواد 22م بده چیه! اگه اون نسخه خانگی و این بیزینسه، که پس هر دو نهایی اند و این هم نباید مشکلی داشته باشه. الآن من میتونم رو این حساب باز کنم و فایلهامو توش جا بدم. نمیخوام بعدا عوض کنم!
ورژن رو که میگید 7600 تو کجا باید معلوم کنم؟( داخل ویندوز)
کرک ویندوزو از کجا بگیرم؟
آره هردونسخه نهایی هستن یعنی فرقی با هم نمی کنن ولی مایکزوسافت یه کم زودتر برای شرکتای مختلف می ده بیرون مثلا ِDELL و HP وSONY و... تا برازرن رو سیستماشووبعدن بفروشن.
اگه بعد هم تغییری بکنه خیلی جزئی هست و اگه ویندوزتون رو Update بکنید احتمالا مثل همون نسخه که هنوز نیومده میشه.
ولی من پیشنهاد می کنم صبر کنید چون این نسخه مربوط به سخت افزارهای خاصی هستش و کرکش یه کم وینروزو به هم میریزه تا سخت افزارتون رو یه چیز دیگه برای ویندوز معرفی کنه!! (تا اونجایی که من اطلاع دارم)
وقتی نسخه عمومی بیاد هم مشکلاتش بیشتر رفع شده هم احتمالا راهای بهتری برای اکتیو کردنش پیدا میشه .
اون ورژن رو هم اگر می خوای واقعا بدونی چنده توی start کلیک کن بعد regedit رو بنویس و اینتر بزن بعد برو به آدرس پایین :
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion
ببین چند نوشته اگه 7600 هست نسخه نهاییه.
راه های آسون تری هم هست ولی این راه مطمئن تره.
من باش حال كردم اما از وقتي مشكل زير رو پيدا كرده فوق العاده بدم اومده
من نميتونم به اينترنت وصل شم ودليلش پيدا كردم اما نميتونم رفعش كنم adsl دارم هي مينويسه در حال شناسايي اينترنت بعد اون پايين كنار ساعت روي آيكن اينترنت يه علامت خطر ميده بعد هر چي هست مربوط به انتي ويروس يا فايرواله چون وقتي nod رو روش ريختم يك روز كامل خوب بود يعني به محضي كه nod رو ريختم علامته رفتو به اينترنت وصل شد دوباره بعد روشن خاموش خراب شد دوباره nod رو پاك كردم يه نيم ساعت خوب شد اما ديگه انگار فايده نداره و گول nod رو نميخوره kasper رو هم ريختم ولي فايده نداشت 1 ثانيه هم وصل نشد
حالا هم از توي xp دارم پست ميدم
تورو خدا يكي كمك كنه من از همه چيزيه اين ويندوز راضيم فقط سره اين چيزه مسخره هي بايد كامپيوترو ريستارت كنم و بيام توي xp واسه اينترنت
من كه هر چي مقاله خوندم اين ويندوز رو بهتر از ويستا مي دونست
تا جايي كه يارو حاضر شد ويندوز ويستاي اصل روي لپ تابشو با ويندوز سون عوض كنه
بهتر ميشه هنوز اولشه
همه چیز که اولش خوب و عالی نمیشه! مایکروسافت هم شرکت کوچیکی نیست که کاری کنه فردا ضرر کنه!
بعدشم خود XP هم اول انتشارش با بعضی سخت افزارها و نرم افزارها مشکل داشت ولی رفته رفته ماشا الله بزرگ شد و قد کشید! حالا هم ویندوز 7 از این قاعله مستسنی نیست!
اقای حرفه ای باید بگم که شما بلد نیستی نرم افزار حرفه ای نصب کنی . با هیچ نرم افزاری مشکل نداره
شما یه تایپیک در مورد نرم افزاری که نمیتونی نصب کنی بزن قول میدم خودم کمکت کنم
الکی از ویندوز ایراد نگیر لطفا یکم اطلاعات خودتونو از چگونگی نصب برنامه ها بالا ببر !
نگفتم بلد نیستی نصب کنی !دلفی رو این ویندوز7 کار نمیده و برنامه فتوشاپ
Last edited by Reza Azimy_RW; 08-09-2009 at 20:51.
=====================
اگر روی عکسهای 20*20 پیکسل کار کنید میفهمید ناسازگاری فتوشاپ با ویندوز سون یعنی چی.
دوست عزیز شما هم زیاد تعصب به خرج ندید. آره با بعضی از نرم افزادرها (البته تعداد معدود) مشکل داره! مثلا با Recovey Active Undelete یا TuneUp Utility =>آپدیت بروز!.
البته از هر نظر ویندوز 7 خیلی سرتره از XP و این مشکلاتی که داره با اومدن پک و نرم افزارهای جدید و آپدیت و دیگر مخلفات حل خواهد شد و جایه نگرانی نیست!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)