بگو کجاشو دقیقا؟
بگو کجاشو دقیقا؟
اگه منظورت اون لباس ناجوره (لباس زیر) هست که روی پله ها دم در دیدیش نمیخواد بپوشیش برو اینو بزار توی چمدونت.
مسخره م نکنیدا اما بلد نیستم عکس بذارم... آره متوجه شدم که نباید اون لباسه رو تنم کنم.. حالا رسیدم اونجا که کتو کلاهو جورابو دسته گل، تیوپو عینکو و... اینا رو گیر اوردمو با هم مخلوط کردمو یه دست لباس درست شده اما باز وقتی می خوام اونو تنم کنم پرت می کنه بیرون... اون کرم ضد افتابه رو هم پر کردم دادمش به مردی که لب استخر خوابیده... دیگه واقعاً نمی دونم چی کار کنم![]()
راستی، وقتی من می خوام اون لباسایی که با هم قاطی کردمو بپوشم این eror رو میده:
Exception
.\Import\SharedCode\LuaState.cpp 496 / May 13 2008 1342:
Error running method PlayerCharacters.Nina.OnInteractWithObject: (non):0: attempt to call global 'VCheck' (a nil value)
چون با لپ تاپ بازی می کنم نمی تونم عکس بگیرم
اونجا رو گذروندم. بعدش که باید کلیدای اتاق فک کنم میس جردن رو می خوام پیدا کنم گیر کردم.. چیکار کنم؟
سلام
خوب کجا لباسو میخوای بپوشی مگه که میپره بیرون؟ اگه لباس کامله برو کنار اونجای که بچه داره پینگ پونگ بازی میکنه و اینجا لباسو تنش کن
راستش از ارورش سر در نیاوردم.
---------- Post added at 02:35 AM ---------- Previous post was at 02:31 AM ----------
اینجا باید یه لباس کامل مثل لباس جردن رو درست کنی و بری با اون مرده که توی محوطه کشتی پشت پیش خونه و کارتای اتاقا جولوشه صحبت کنی.
اگه نتونستی لباسو کامل درست کنی و وسایل لازم رو واسش پیدا کنی بگو تا کمکتون کنم که چه جوری باید درستش کرد.
سلام..
ببخشید که انقد سوال می پرسم اخه خودم دیگه اعصابم خورد شده از بازی
یعنی هرجایی غیر از کنار پسر پینگ پونگ بازه لباسو تنت کنی نمی شه؟
الان رفتم کنار پسره اما بازم وقتی خواستم لباسه رو تنش کنم دوباره پرتم کرد از بازی بیرون... نمی دونم دیگه چی کار کنم.. البته یه جا دیگه خونده بودم یه یه نفر دیگه هم این مشکل منو داشت اما نفهمیدم چطور برطرف شده...
![]()
والا دیگه شرمنده نمیدونم شاید مشکل از کرکته. نه اینجا هم پسره هست هم اون مرد پشت پیشخون که 3 تا کارت هم جلوشه.مطمئنی که لباست کامله؟
---------- Post added at 02:02 AM ---------- Previous post was at 01:59 AM ----------
راستی بچه ها دیروز یه جا خوندم که یه چندتا محقق متوجه شدن بازی های رایانه ی خشن روی مغز اثر خوبی داره و باعث رشد سلولهای مغز میشه!!و به والدین سفارش کردن که فرزندانشو به انجام این بازیها تشویق کنن!(البته دانشمندان و روانشناسان زیادی به مخالفت پرداختن) اگه این حرف راست باشه و بازی از نوع خشنش اینطور مغزو باز میکنه پس بازیهای فکری دیگه مخو پرواز میده.
لباس شامل چی میشه؟ تیوپ. پارچه. گل. کت و عینک دیگه
اره همین هاست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)