تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 34 از 34

نام تاپيک: خرید کارت گرافیک تا سقف 250.000 تومن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

فیزیکی که nvidia ازش پشتیبانی میکنه به چه دردی میخوره که شما سنگشو به سینه میزنید؟ تو بازی farcry2 که از فیزیک پشتیبانی میکنه ati از nvidia بازی رو بهتر اجرا میکنه تو crysis و ... هم همینطور ! پس درد اون فیزیک کمتر اگه نباشه..
    کازی ندارم به این کارا... فقط یه حرفی رو میگم... من تجربم شاید تو زمینه سخت افزارهای دیگه مثل شما دوستان نباشه اما تو گرافیک مطمئن باشید 2 برابر همتون کارت عوض کردم ! منم نگفتم که nvidia به درد نمیخوره اصلا اما 4870 تو دست خودم بود و خودم تستش کردم با gtx260 zotac و تو همه جاها ضعیف تر عمل کرد ! حتی الان دوستمم 260 zotac داره اونم همینطوره !
    اونم از سری amp ... ببین arbabe sayehaye عزیز من به شما بی احترامی نکردم که هرچی دوست داری برمیگردی یمیگی !!!!
    پس احترامتو نگه دار بذار یه دوست بمونیم...
    خوب به nvidia تعصب دارید دیگه.. کاریش نمیشه کرد.. بیخیال..بحث همینجا تومه !!! ok?
    فعلا که همون شرکتی که شما شکست خورده میدونید قویترین کارت دنیارو داده ! ببینیم nvidia تا خرخره چه جوری میخواد 295 رو oc یا دست کاریش کنه !! همونطور که 295 cooper رو اومده داده که البته تو ایران هم نیست..

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

فیزیکی که nvidia ازش پشتیبانی میکنه به چه دردی میخوره که شما سنگشو به سینه میزنید؟ تو بازی farcry2 که از فیزیک پشتیبانی میکنه ati از nvidia بازی رو بهتر اجرا میکنه تو crysis و ... هم همینطور ! پس درد اون فیزیک کمتر اگه نباشه..
    کازی ندارم به این کارا... فقط یه حرفی رو میگم... من تجربم شاید تو زمینه سخت افزارهای دیگه مثل شما دوستان نباشه اما تو گرافیک مطمئن باشید 2 برابر همتون کارت عوض کردم ! منم نگفتم که nvidia به درد نمیخوره اصلا اما 4870 تو دست خودم بود و خودم تستش کردم با gtx260 zotac و تو همه جاها ضعیف تر عمل کرد ! حتی الان دوستمم 260 zotac داره اونم همینطوره !
    اونم از سری amp ... ببین arbabe sayehaye عزیز من به شما بی احترامی نکردم که هرچی دوست داری برمیگردی یمیگی !!!!
    پس احترامتو نگه دار بذار یه دوست بمونیم...
    خوب به nvidia تعصب دارید دیگه.. کاریش نمیشه کرد.. بیخیال..بحث همینجا تومه !!! ok?
    فعلا که همون شرکتی که شما شکست خورده میدونید قویترین کارت دنیارو داده ! ببینیم nvidia تا خرخره چه جوری میخواد 295 رو oc یا دست کاریش کنه !! همونطور که 295 cooper رو اومده داده که البته تو ایران هم نیست..
    سلام ببین دوست عزیز ظاهرا این شمایی که تعصب داری وگرنه هم arbabe sayehaye هم بقیه دوستان رو دیدم که موقع پیشنهاد سیستم, هم ATI پیشنهاد دادن هم NVIDIA و هیج جا هم نگفتن این بهتره اون بدتره فقط بحث سره قدرته که واقعا کارتی به پای GTX295 نمیرسه و در مورد crysis و farcry2 اصلا حرفتون رو قبول ندارم چون این دو بازی با موتور هایی ساخته شدن که کاملا با nvidia مچ هست و کاملا عالی رو کارت های ATI کار نمی کنه چون من این بازی رو, هم رو 4850 هم رو 9800GTX امتحان کردم و در9800GTX بهتر اجرا شد و اینجوری هم نیست که بگین اون قویتر بوده چون این دو کارت باهم برابرند و در مورد اورکلاک GTX295 فعلا که NVIDIA هیچ کارتی رو اور نمی کنه و فقط ATI هست که داره اور شده می زنه مثل 4890O.C یا 4890SUPPER CLOCKED تا شاید به پای GTX295 برسه
    Last edited by kinder; 01-09-2009 at 09:30.

3. این کاربر از kinder بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

کازی ندارم به این کارا... فقط یه حرفی رو میگم... من تجربم شاید تو زمینه سخت افزارهای دیگه مثل شما دوستان نباشه اما تو گرافیک مطمئن باشید 2 برابر همتون کارت عوض کردم !
    دوست عزیز:

کلا چند تا سیستم داشتی و کارت عوض کردی؟!؟!

اصلا از چه سالی؟!

منم نگفتم که nvidia به درد نمیخوره اصلا اما 4870 تو دست خودم بود و خودم تستش کردم با gtx260 zotac و تو همه جاها ضعیف تر عمل کرد ! حتی الان دوستمم 260 zotac داره اونم همینطوره !
    منم اینو رد می کنم!چون منو و دوستمون و پسر خاله د وستمو و همه فامیلامو ... اینو داریم و 4870 هم داشتیم همه جا 260 برتر بوده!خوبه ؟عجب دلایلی!!
    اینی که میگی 4870 از gtx 260 خیلی بهتره اصلا درست نیست!میشه گفت تو یه سری تست 260 بهتر بوده و تو برخی 4870 اما در کل خرید 260 بهتر هست مدیر این انجمن هم با این نظر موافق هست!
    بی احتر امی نکردم هرجا میری میگی یه سر ی تعصب دارن و ... خب چی بگم بهت؟؟؟برو قبل از اومدن 260 بررسی کن چقدر از طرف خودم از سری 4800 پیشنهاد کردم !!! بعد بیا بگو تعصب داری بهترین کارت گرافیک رو بگو خب؟ هیچ کدوم الان شکست خورده نیستند اما اونی که شکست خورده رو بارها برات یادآوری کردم!خیلی چیزا تو بازار ایران نیست این ملاکه؟

اینم برای ترکیدن لود صفحه:
    (توجه کنید یه سر ی تستها هر دو حالت پیشفرض و باقی هر دو اورکلاک شده و به کل رزولوشنها هم توجه کنید!)

مقایسه کامل :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته کسی روی فیزیک تمرکز نکرده چون باز های بهینش زیاد نیستند ولی باز تو کودا از نظر کیفیت بله کودا!و کانورتورهای رو دقت کن!
    ...
    در کل خواستی به جای 260 4870 پیشنهاد بدی عیبی نداره ولی اینکه بگی خیلی بهتره و یه سری تعصب دارن و... دیگه پاکناز میاد به قول بچه ها!
    Last edited by Kianoosh; 01-09-2009 at 10:46.

5. 2 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز matrix_3s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    IRAN - CKNDHI

پيش فرض

آقا نخواستیم!!!!!!!
    چرا دعوا میکنید!؟؟؟؟؟؟؟

یه کارت گرافیک خوب که همه ی بازیارو چه اونای که الان تو بازارن و چه اون بازیایی که دارن میان رو جواب بده
    بی کم و کسری
    قیمت حداکثر 340

اصلا 4890(بهترین برند) یا کارتای هم قیمت دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
    Last edited by matrix_3s; 02-09-2009 at 13:23.

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •