کازی ندارم به این کارا... فقط یه حرفی رو میگم... من تجربم شاید تو زمینه سخت افزارهای دیگه مثل شما دوستان نباشه اما تو گرافیک مطمئن باشید 2 برابر همتون کارت عوض کردم !
دوست عزیز:
کلا چند تا سیستم داشتی و کارت عوض کردی؟!؟!
اصلا از چه سالی؟!
منم نگفتم که nvidia به درد نمیخوره اصلا اما 4870 تو دست خودم بود و خودم تستش کردم با gtx260 zotac و تو همه جاها ضعیف تر عمل کرد ! حتی الان دوستمم 260 zotac داره اونم همینطوره !
منم اینو رد می کنم!چون منو و دوستمون و پسر خاله د وستمو و همه فامیلامو ... اینو داریم و 4870 هم داشتیم همه جا 260 برتر بوده!خوبه ؟عجب دلایلی!!
اینی که میگی 4870 از gtx 260 خیلی بهتره اصلا درست نیست!میشه گفت تو یه سری تست 260 بهتر بوده و تو برخی 4870 اما در کل خرید 260 بهتر هست مدیر این انجمن هم با این نظر موافق هست!
بی احتر امی نکردم هرجا میری میگی یه سر ی تعصب دارن و ... خب چی بگم بهت؟؟؟برو قبل از اومدن 260 بررسی کن چقدر از طرف خودم از سری 4800 پیشنهاد کردم !!! بعد بیا بگو تعصب داری بهترین کارت گرافیک رو بگو خب؟ هیچ کدوم الان شکست خورده نیستند اما اونی که شکست خورده رو بارها برات یادآوری کردم!خیلی چیزا تو بازار ایران نیست این ملاکه؟
اینم برای ترکیدن لود صفحه:
(توجه کنید یه سر ی تستها هر دو حالت پیشفرض و باقی هر دو اورکلاک شده و به کل رزولوشنها هم توجه کنید!)

مقایسه کامل :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته کسی روی فیزیک تمرکز نکرده چون باز های بهینش زیاد نیستند ولی باز تو کودا از نظر کیفیت بله کودا!و کانورتورهای رو دقت کن!
...
در کل خواستی به جای 260 4870 پیشنهاد بدی عیبی نداره ولی اینکه بگی خیلی بهتره و یه سری تعصب دارن و... دیگه پاکناز میاد به قول بچه ها!