خواهش مي کنم يک چيزي بگيد تا اطلاعات نهايي را در دسترس قرار دهم
خواهش مي کنم يک چيزي بگيد تا اطلاعات نهايي را در دسترس قرار دهم
سلام دوستان
من نمیدونم چرات بعضی از دوستان وقتی اطلاعاتی ندارن دربازه ی این موضوع صحبت میکنن
این آقای tornado یا far2009 وقتی هیچ اطلاعاتی در باره ی این موضوع ندارن خواهشا بحثی در این باره نکنند
شک نکنید که هیچ آدم عاقلی با ای پی خودش یه سایت به این بزرگی رو هک نمیکنه.
اما هدف: اگر یک هکر خارجی این سایت رو هک میکرد ابروی جامعه ی هکری ما نمیرفت؟
من میهن بلاگ رو هک کردم بخاطر امنیت پایینش به دیتا بیس وبلاگها ضربه هایی خورد ولی شک ندارم ادمین میهن بلاگ یک نسخهه ی پشتیبان از اطلاعات داره ولی بخاطر حجیم بودن دیتا بیس با کمی تاخیر سایت به حالت اولش بر میگرده.
امیدوارم دلیل هایم برای شما قانع کننده باشه.
به امید روزی که هیچ وب سایت ایرانی هک نشه.
یا علی![]()
آها تازه فهمیدم پس شما به میهن بلاگ واکسن زدی در اصل واکسیناسیونش کردی که امنیتش بره بالا![]()
این میهن بلاگ که هک شد، روحم شاد شد !!! دمت گرم!! آخه موندم وقتی یه بار هک شده چرا امنیتش رو زیاد نکردن ؟؟؟ از یه سوراخ 2 بار نیش خوردن ! حقشون بود!! امیدوارم هیچ وقت برنگردن!! که دوباره ملت بیان وب بسازن و یکی پیدا بشه راحت این وب رو هک کنه!!
راستی تو یاهو میای ؟؟ (با همون ای دی ؟)، کارت دارم !
آقای امید مخ این رپیدشر رو هم اگه ممکنه یه 1 ماهی هک کنید تا بفهمند امنیتشون پایینه هم ما یه سودی برده باشیم هم اونا
به خدا صواب داره
با تشکر
D
اگر اين اطلاعات درست نبود شما با اين نام کاربري و فقط 1 پست به اين بحث وارد مي شديد؟ خودم در ميهن بلاگ وبلاگ دارم. اگر ميهن بلاگ را آزاد نکني اطلاعات نهايي را در اختيار همگان مي گذارم. لطفا نظرت را هم درباره کار من بگو
چقدر سریع درستش کردن !
میهن بلاگ دوباره ترکید!!![]()
![]()
این RSS سایت پرشین هک هستش.
چیز خاصی نیست
همه می تونند بزارن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)