شما دو دسته رو در نظر بگیرین :
دایل آپی ها : بیشتر حجم کم براشون مهمه ولی کیفیت فیلم رو هم میخوان .
adsl ی ها : که تر جیح میدن کیفیت فیلم بالا باشه و به جز یه عده کم حجم براشون مهم نیست .
شما دو دسته رو در نظر بگیرین :
دایل آپی ها : بیشتر حجم کم براشون مهمه ولی کیفیت فیلم رو هم میخوان .
adsl ی ها : که تر جیح میدن کیفیت فیلم بالا باشه و به جز یه عده کم حجم براشون مهم نیست .
مشکلی نیست یه جا دیگه یه تاپیک بزنین . بعد لینکشو اینجا بزارین . مدیراخودشون تاپیک رو قفلش می کنن .
ببینم مثلا adsL ها تا چه حجمی میتونن دانلود کنند . ؟ و یا دیال آپیا ؟ حجم بگید اگه میشه !آخه الان من 1 گیگم باشه دانلود میتونم بکنم و سختم نیست ولی خوب من که نمیتونم خودم رو در نظر بگیرم ؟!
آخه كجا بسازه؟!! متفرقه؟!!!
بين 2 تا 5 مگ به نظر خوبه!!ببینم مثلا adsL ها تا چه حجمی میتونن دانلود کنند . ؟ و یا دیال آپیا ؟ حجم بگید اگه میشه !![]()
خیلی کم ! بابا فقط 15 دقیقه توش فیلم آموزشی داره ها !؟ شما دیال آپی ؟
خوش به حالت.................
شما فرمتش را FLV کنید حجمش کمترین مقدار میشه
بله همین کا رو میکنم ولی 15 دقیقش شد 26 مگ ؟!
یه خبر دیگه من دارم. با یکی از دوستام صحبت میکنم که با ایران مارکت قرارداد داره . میخوام بهش بگم یک این مجله رو برای کسایی که نمیتونن دانلود کنن از طریق ارسال پستی بفرسته . با قیمت تمام شده . این طور که می گفت 200 تومان ایران مارکت پورسانت میگیره و پول cd هم 300 ، 400 تومان میشه . که حالا فکر میکنیم بشه 500 تومان به اضافه هزینه پستی .
اگه بتونم راضیش کنم ، میتونیم به کسایی که نمیتونن دانلود کنن . ارسال کنیم . ولی قطعی نیست که بشه .
نظر شما در این باره چی ؟ اگه بشه خوب یا نه ؟
Last edited by iload; 29-08-2009 at 06:08.
اینم تاپیک جدید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)