حاجی این رفیقم خرید و تموم کردban نشده بعد از یک هفته !!!
حاجی این رفیقم خرید و تموم کردban نشده بعد از یک هفته !!!
فکر میکنم اولین نقد خودش رو گرفت
EuroGamer=9/10
Daily JoyStick 9.5/10
دوست عزیز اگه بره Live بن میشه همینطوری که بن نمیشه! و یکی از مهم ترین جذابیت هایه این نسخه هم همون Live هستش!
کاری نداره، بگو یه چند هفته ای Live استفاده کنه تا Ban بشه.
به نظر من Microsoft زیادی این بازی رو تو بوق و کُرنا کرده چون الان اوضاع PS3 یکمی خوب شده و عنوان اختصاصی خوبی هم همراه Slim داده این ماکروسافت خیلی داره این ODST رو تو بوق و کرنا میکنه در صورتی که این بازی بیشتر در حد یک Extension هست برای HaloIII تا یه Halo جدید.
اتفاقا چون یه عنوان جدید نیست مایکروسافت ایندفه زیاد شلوغش نکرده...هیلو3 که از ماهها قبل میلیونی فروش کرده بود... زمان لانچش هم وال استریت رو کلا بستن تا شب!به نظر من Microsoft زیادی این بازی رو تو بوق و کُرنا کرده چون الان اوضاع PS3 یکمی خوب شده و عنوان اختصاصی خوبی هم همراه Slim داده این ماکروسافت خیلی داره این ODST رو تو بوق و کرنا میکنه در صورتی که این بازی بیشتر در حد یک Extension هست برای HaloIII تا یه Halo جدید.
خود مایکروسافت جو نده عشاق هیلو انقدی هستن که دنیارو خبر کنن...
هیلو رو میشه با استارکرفت و وارکرفتِ بلیزارد مقایسه کرد که اگه جعبه خالیشونم بدن بیرون ملت زمین نرسیده میخرن!
البته انصافا هم لایوش خیلی فاز میده. بعد از فیفا و گیرز بیشترین بازیی که تو لایو انجام میدادم هیلو 3 بود...
+امتیازاتی که تاکنون به بازی داده شده:
GameTrailers 8.9/10
1UP.com -A
IGN 9.0/10 US - 8.6/10 UK - 8.0/10 AU
Official Xbox Magazine (UK) 9.0/10
Computer and Video Games 9.0/10
Eurogamer 8.0/10
G4 5/5
GamePro 4.5/5
GameSpy 4/5
GamesRadar 7/10
TeamXbox 9.4/10
چی الان این چیزی که گفتی در حد فحش بودا، Halo رو با Starcraft و Warcraft مقایسه کردی، نگو این حرفو. این بلیزارد هر N سال یبار یه نسخه از این بازیها میده مثلاً نسخه قبلی استارکرفت برای 10-9 سال پیشه این ماکروسافت که هر سال یدونه Halo میده، چطوری میتونی این کارو بکنی.
Last edited by milky way; 21-09-2009 at 18:16.
عجب بازيه خوفيه! خيلي مشته. ولي حيف كه گرافيكش خيلي مزخرفه.
نه عزيز گرافيكش ( مخصوصا نورپردازيش ) خيلی خوبه ... البته اين يه پيش غذا هست واسه Halo: Reach !![]()
برام خیلی عجیبه
بازی به این بزرگی تاپیکش اینقدر سوت و کوره !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)