فکر کنم بحث از چیزی که تو تاپیک اول هست داره منحرف میشه رفتین تو حروف الفبا
فکر کنم بحث از چیزی که تو تاپیک اول هست داره منحرف میشه رفتین تو حروف الفبا
درسته دوستان لطفا رعایت کنید
بابا اینا که خوبه
یه روز پدرم اومد پیشم گفت بیا در مورد این موضوع یه سرچ بکن ( یادم نیست موضوع چی بود ولی اولش س داشت) گفتم باشه و pc رو روشن کردم اومد نشست پیشم منم تا س رو زدم اینا اومد داشتم از خجالت میمردم D:
بعدش پدرم بهم گفت که حسن اینا چیه منم با اون قیافه ی داغون براش توضیح دادم ولی شانس اوردم پدرم قبلا پای نت مینشسته و یه سر رشته ای داره وگرنه فکر میکرد دروغ میگم و واویلا .... D:
من میگم باید فرهنگ سازی بشه چون با قیلتر و اینا که هممون میدونیم بیشتر ترغیب میکنه تا جلوگیری
در مورد بحث صفحه اول بايد بگم
البته دوستان هموطن من ناراحت نشن خواهش ميكنم . قصد بي ادبي ندارم اما يه جورايي واقعيته :
تنها چيزي كه الان براي ايراني جماعت اصلا مهم نيست خجالته !!!! رتبه هامون كه همه در ماورا سير ميكنن . همه جور انگي هم كه به ما ميزنن . فيلم هم كه در مورد تاريخ 3000 سالمون درست ميكنن ديگه چي ميمونه ؟؟؟!!!!!!
اينترنت پر سرعت الان يه معجزه الهي نيست . با خريد تجهيزاتش در عرض چند ماه ميشه سرعت اتصال به اينترنت رو به 8 مگ هم رسوند . مثل تركيه كه اوپراتورهاي مخابراتيشون تركوندن .
حالا ما فعلا بايد تو نانوايي ها تو سر و كله هم بزنيم كه 2 تا نون بيشتر نصيبمون بشه .
ما رو چه به اين حرفها . ما جهان سومي هستيم و به اين افتخار ميكنيم .
اينو عشقه . مگه نه ؟؟!!
این کلمه چه قدر آشنائه !![]()
سلام
من همه اين پست ها رو خوندم چيزي به عنوان اعتراض نديدم!!!!
همه فکرشون به گوگل هست!
**از اين حرفا گذشته من مي گم به عنوان اعتراض به اين سرعت اينترنت چي از دست ما مياد؟ من هر چي فکر کردم چيزي پيدا نکردم!
و به اين نتيجه رسيدم که حالا حالاها با اين اينترنت هستيم!
اعتراض؟؟؟؟ديگه اين حرفو نگي ها واسه بزرگتر از اينها هم اعتراض كردن كه.......... .
در كل افزايش سرعت اينترنت و كلا بهبود شرايط فرهنگي و ..... در وهله اول مربوط به خود دولت و كلا مسيولان ميشه ولي مشكل اينجاس كه مسيولان تمايل چنداني واسه اين كار ندارن در نتيجه فك كنم يه 10 20 سالي اينطور ميمونه وضع
راستي مثه اينكه تو اين ليست عراق و افغانستان وضعشون از ما بهتره (خدايا شكرت)
البته بگم پایین ترین سرعت نت دنیا هم ماله منه !
خط pcm
26 k !!
افتضاح به معنی واقعی !
البته بگم پایین ترین سرعت نت دنیا هم ماله منه !
خط pcm
26 k !!
افتضاح به معنی واقعی !
سرعت کانکت همین الانم Kb 7 ....
ولی به جاش تو دانشگاه با بیشتر از 4 Mb دانلود میکنم ...
Last edited by M A T I N; 24-08-2009 at 14:04.
به نام حق
خداييش فكر نميكردم منو ادم حساب كنين..اينقدر حرفم مورد قبول دوستان عزيز قرار گرفته..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)