درست گفتی.
اصلا ایپاد تاچ دو جی همون ایفون هست فقط همون امکاناتو کم داره. وگرنه سیستم عاملو برنامه و... یکی هست.
درست گفتی.
اصلا ایپاد تاچ دو جی همون ایفون هست فقط همون امکاناتو کم داره. وگرنه سیستم عاملو برنامه و... یکی هست.
فقط امنیا HD. از همه لحاظ بهترینه
تصمیم آخرم این شد که یه آیپاد تاچ بگیرم و یه سونی اریکسون Z770
مطمئنا از خرید آیپاد پشیمون نمیشم. اگه خیلی ازش خوشم اومد، میرم آی فون میگیرم. و اگه نه، بعدا" یه گوشی GPS و دوربین دار میگیرم. اینجوری قیمت جفتشون زیر 400 میشه و هردوشون همیشه بدردم میخورند.
کسی هست که انتقادی داشته باشه؟
دختری یا پسر ؟ اگه پسری که مطمعن باش فوقش یک یا یک ماه و نیم می تونی دو دستگاه توو جیبت بزاری , بعدش کم کم خودت آیپاد رو خونه نشین میکنی به تدریج و بعد دو سه ماه آیپاد میشه موقیم خانه ! ولی اگه نه , دختری , که هیچی اونوقت 90% مواقع وقتی بیرونی یه کیفم باهاته , که چهار پنج تا تا دستگاه هم می تونی بزاری توش چه برسه به دو تا !!! (متاسفانه نمیدونم دختر هستید یا پسر!)
حالا نظر من:
300 باید بدی برا آیپاد + 140 برا گوشی ای که می خوای بخری = 440 تومن
600 تومن بده برا iPhone 3G 8GB خودت رو خلاص کن
160 تومن اختلاف ارزشش رو داره , چون اگه پسر باشی مطمعن باش بیشتر از یکی دو ماه نمی تونی همیشه دستگاه رو توو جیبت نیگه داری میندازیش توو خونه , هر از گاهی برش میداری , اینم اگه تجربه کنی میفهمی کلی زد حاله ! وقتی حسش نیست گیم بزنی میبینی آیپاد پیشته , وقتی حسش هست میبینی کو پس آیپاد !
پ.ن : خود من اگه دختر هم به دنیا میومدم باز فقط یک دستگاه میخریدم .
من پسرم و اتفاقا" دوتا گوشی با خودم حمل نمیکنم. یکیش تازه عذابه. آیپاد از اولش خونه نشین هست تا زمانی که بخوام جایی برم که نیاز به سرگرمی داشته باشم.
قیمت آیپاد 250 تومن و اون گوشی 130 تومنه حالا اینم 140. جمعا میشه 390 تومن. ولی 3g فکر کنم 670 باشه. (با 3gs اشتباه گرفتم؟) حالا اگرم 600 باشه، بازم 200 تومن بالاتره. 200 تومن کم نیست. البته گفته شد آیپاد تاچ از 3g قویتر و از 3gs ضعیفتره.
تفاوت قیمت 3g و 3gs فقط 70 تومنه؟!
دوستان بازم نظرتونو بگید تا من درست تر انتخاب کنم. از شما دوست عزیز Atropates خیلی متشکرم که راهنمایی میکنید.
سلامتفاوت قیمت 3g و 3gs فقط 70 تومنه؟!
نخير؛ قيمت 3g 8gb حدود 700 و قيمت 3gs 16gb حدود 1100 هستش.
و اما نظر من:
من كلاً با خريد 3g موافق نيستم؛چون با اومدن 3gs (با سخت افزار قوي تر) به احتمال زياد در آينده نرم افزارهاي كثيري براي آيفون جديدخواهد آمد كه نسل هاي قبلي توانايي ساپورت آن را ندارند . همچنين توليد نرم افزارهايي كه با مدل هاي قديمي آيفون سازگار هستند كاهش پيدا مي كند. ( البته اين سخن صرفآ نظر و پيش بيني بنده است و هيچ منبع موثقي براي آن ندارم)
همچنين با خريدن آيپاد تاچ در اين زمان هم مخالفم!(كلاً من با همه چيز مخالفم)چون به زودي نسل جديد آن به بازار عرضه مي شود....
خوب وقتی نسل جدید بیاد قیمتشم جدید میشه دیگه! باز من باید پول بیشتری بدم. قراره کی بیاد؟ ولی قیمتی که برای 3g و 3gs دادید جالبه. با این قیمت بودجه ام نمیرسه!
سلام
بله قيمتش جديد ميشه؛ ولي قطعاً با بودجه ي شما(بودجتون 600 بود كه منهاي قيمت Z770 حدود 470 باقي مي مونه) قابل خريد است.
در مورد زمان اومدنش هم اگر اشتباه نكنم اواسط شهريور عرضه مي شه...
همونطور که خودتم گفتی هیچ منبع و ماخزی نداریمن كلاً با خريد 3g موافق نيستم؛چون با اومدن 3gs (با سخت افزار قوي تر) به احتمال زياد در آينده نرم افزارهاي كثيري براي آيفون جديدخواهد آمد كه نسل هاي قبلي توانايي ساپورت آن را ندارند . همچنين توليد نرم افزارهايي كه با مدل هاي قديمي آيفون سازگار هستند كاهش پيدا مي كند. ( البته اين سخن صرفآ نظر و پيش بيني بنده است و هيچ منبع موثقي براي آن ندارم)
هیمنجوری گفتی که گفته باشی
دوست عزیز iPod Touch 2G چندان برتری که فک کنی توو برنامه و بازی های آینده توو اجرا شدنشون تاثیر بزاره نسبت به iPhone 3G نداره ( 533 مگاهرتز در مقابل 400 مگاهرتز و رم جفتشونم که 128 مگا بایت ولی 3GS چرا سی پی یو 600 مگا هرتزی با 256 مگابایت رم)
معلومه 3GS از هر دوی اینا بهتره ولی ... ولی دارهولی در صورتی که هیچ جوره محدودیت مالی نداشته باشه طرف , من خودم دارم لح لح میزنم واس 3GS و منتظرم 16 گیگش رو اگه بتونم بخرم
گویا دوست عزیز از قیمت محصولات اپل توو ایران اطلاعات کامل نداری , پس بزار کمترین قیمتایی که من از علاالدین سراغ دارم رو بهت بگم تا تصمیمت رو بگیری :من پسرم و اتفاقا" دوتا گوشی با خودم حمل نمیکنم. یکیش تازه عذابه. آیپاد از اولش خونه نشین هست تا زمانی که بخوام جایی برم که نیاز به سرگرمی داشته باشم.
قیمت آیپاد 250 تومن و اون گوشی 130 تومنه حالا اینم 140. جمعا میشه 390 تومن. ولی 3g فکر کنم 670 باشه. (با 3gs اشتباه گرفتم؟) حالا اگرم 600 باشه، بازم 200 تومن بالاتره. 200 تومن کم نیست. البته گفته شد آیپاد تاچ از 3g قویتر و از 3gs ضعیفتره.
تفاوت قیمت 3g و 3gs فقط 70 تومنه؟!
iPhone 3G 8GB کمترین قیمت : 620
iPhone 3G 16GB کمترین قیمت : 720
iPhone 3GS 16GB کمترین قیمت : 900
iPhone 3GS 32GB کمترین قیمت : 1000
iPod Touch 2G 8GB کمترین قیمت : 260
حالا این دو تا دستگاهی که تو می خوای بخری میشه 400 هزار تومن ! به نظر من به خدا حیفه , من تجربه ی این کار رو دارم آدم خیلی به خودش فشار میاره یک ماه میتونه دو تا دستگاه با خودش بیرون ببره , اونم که میگی میدونم کی می تونم گیم بزنم اون موقع با خودم میبرمش , منم اینجوری میگفتم , ولی یه موقع هایی بوده من DS توو خونه بوده ولی بیرون یهو یه موقعیتی پیش میاد آدم کم میمونه مثل تریاکی های بی مواد سرشو از حرص بزنه به دیوارولی اگه یه آیفون داشته باشی همیشه ی خدا باهاته . دوست عزیز اگه الان از لحاظ مالی نمی تونی iPhone 3G 8GB بخری صبر کن , صبر کن تا یه 200 تومنم بیاد دستت مثلا تا آخر این ماه (تا اون موقع ارزونم میشه تازه , میاد زیر 600) اون موقع همون آیفون رو بخر .
ببین بزار خودم رو واست مثال بزنم من همین الان میتونم برم Xperia X1 بخرم (440 تومن) خیلی هم خوشم میاد ازش با توجه به قیمتش , ولی می خوام یه مدت صبر کنم ببینم بعد ماه رمضون چقدر پول میاد دستم که بزارم رو این 500 تومن و 3GS 16GB چقدر از 900 تومن میاد پایینتر تا من بتونم یه 3GS 16GB بخرم خودم رو راحت کنم ! شاید اصلا بعد ماه رمضون همین X1 رو بخرم یا 100 تومن بزارم روش 3G 8GB بخرم هاااا چیزی معلوم نیست ولی چیزی که معلومه با یه ماه صبر کردن هیچ ضرری نمیکنم و آسمون هم به زمین نمیاد با همین گوشی باستانی که الان دستمه میتونم یه ماه سر کنم
حالا خودتون بیشتر فکر کنید , ولی پیشنهاد من دوست عزیز واس شما iPhone 3G 8GB هست با توجه به شرایطتون
موفق باشی
پ.ن:بودجه شون 600 نیست , میگن دور و ور 400 تومنه گویا در حال حاضرولي قطعاً با بودجه ي شما(بودجتون 600 بود
در مورد دو دستگاه منم موافقم باهات.منم از وقتی 3GS گرفتم سامسونگ p2 ام خونه نشین شده
شما هم دوست عزیز صبر کن حتما قیمت3GS میاد پایین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)