تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 61

نام تاپيک: محسن یگانه: بنیامین با آلبوم دوم‌اش به شعور مردم ما توهین کرد

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

محسن یگانه یک چیزی رو بی دلیل نمیگه .. و اصلا تو حاشیه نیست
    ولی با این حرف ها .. فکر کنم میخواست بگه البوم جدیدم خیلی شاخه
    محسن یگانه همه ی البوماش شاخه.تو ایران
    اول محسن یگانه .بعدخواجه امیری.

داره خودمونی میشه voroojak-mva's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Pandora

پيش فرض

سلام ...
    محسن یگانه بهتره بره همون ملودی یونانی رو بلند کنه ! آهای خوشگل عاشق فریدون یا آهنگ خیالی نیست شادمهر رو بخونه !
    نمیدونم خودش غیر از گیتار چیز دیگه ای هم بلده بزنه که به بنیامین میگه نت های موسیقی رو نمیشناسی ؟
    یادش رفته که آهنگساز یکی از بهترین کارهای مرحوم ناصر عبدالهی به نام منو ببخش ، بنیامینه ؟
    من هم بنیامین رو به خوانندگی قبول ندارم ولی نگید که در اهنگسازی استعداد نداره
    یگانه صدای خوبی داره اما اصلا خوب شروع نکرد

3. 3 کاربر از voroojak-mva بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز eblis_boy1386's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    auckland

پيش فرض

سلام ...
    محسن یگانه بهتره بره همون ملودی یونانی رو بلند کنه ! آهای خوشگل عاشق فریدون یا آهنگ خیالی نیست شادمهر رو بخونه !
    نمیدونم خودش غیر از گیتار چیز دیگه ای هم بلده بزنه که به بنیامین میگه نت های موسیقی رو نمیشناسی ؟
    یادش رفته که آهنگساز یکی از بهترین کارهای مرحوم ناصر عبدالهی به نام منو ببخش ، بنیامینه ؟
    خوب شروع نکرد چون علاقه ای به موسیقی نداشت عزیز

همین شادمهر که گفتید باعت شد محسن به موسیقی روی بیاره با هر حال که علاقه نداشت ترکوند

5. این کاربر از eblis_boy1386 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

sm3

اگه نباشه جاش خالی می مونه sm3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    قفس

پيش فرض

سلام ...
    محسن یگانه فقط دو آهنگ با ملودی یونانی داره که با همین آهنگها کل ایران رو ترکوند. آهنگ سرگرمی تو که با محسن چاوشی خوند و چشمهای خیس من با همین ملودی یونانیش می ارزه به کل آهنگهای بنیامین
    آهنگ فریدون و شادمهر هم به عنوان تمرین خوند که لو رفت مثل آهنگ تو این زمونه که محسن چاووشی و هاکان خونندند که لو رفت. شما که بنیامین رو در مورد آهنگسازی قبول داری پس بگو چرا ریتم و سبک آهنگهاش یکیه و مثلا وقتی اون آهنگی که توش هی من تو رو تکرار میکنه رو گوش میکنی آدم این طوری میشه یا چرا شعراش اینقدر جلف و سبک و بودن محتوی ست اونم با این همه ادعاش

7. 2 کاربر از sm3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

محسن یگانه فقط دو آهنگ با ملودی یونانی داره که با همین آهنگها کل ایران رو ترکوند. آهنگ سرگرمی تو که با محسن چاوشی خوند و چشمهای خیس من با همین ملودی یونانیش می ارزه به کل آهنگهای بنیامین
    آهنگ فریدون و شادمهر هم به عنوان تمرین خوند که لو رفت مثل آهنگ تو این زمونه که محسن چاووشی و هاکان خونندند که لو رفت. شما که بنیامین رو در مورد آهنگسازی قبول داری پس بگو چرا ریتم و سبک آهنگهاش یکیه و مثلا وقتی اون آهنگی که توش هی من تو رو تکرار میکنه رو گوش میکنی آدم این طوری میشه یا چرا شعراش اینقدر جلف و سبک و بودن محتوی ست اونم با این همه ادعاش
    نیاز به بحث نیست که چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است
    یگانه کجا این کجا

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    auckland

پيش فرض

منبعش چيه اصلا ؟‌ من كه فكر نميكنم محسن يگانه همچين حرفي رو بزنه !!!!!!

موسیقی ما ..

داره خودمونی میشه voroojak-mva's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Pandora

پيش فرض

من گفتم در آهنگسازی استعداد داره نه اینکه قبولش دارم.
    مسلما آهنگ هایی که با ملودی یونانی خوند توی ایران ترکوند اما کسایی خوششون امد که نمیدونستن ملودی مال خودش نیست. هر چقدر هم که این اهنگ ها بترکونن هیچ ارزشی ندارن.
    در ضمن محسن چاووشی و هاکان آنچنان خواننده هایی با ارزشی نیستند که بخواهیم حتی برای ذکر مثال اسمشون رو بیاریم.
    چرا با خواننده های معتبر مثل خواجه امیری ، لهراسبی ، حامی و ... مقایسه نمکنید ؟
    اونها هم تا حالا ملودی بلند کردن ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    auckland

پيش فرض

مسلما آهنگ هایی که با ملودی یونانی خوند توی ایران ترکوند اما کسایی خوششون امد که نمیدونستن ملودی مال خودش نیست. هر چقدر هم که این اهنگ ها بترکونن هیچ ارزشی ندارن.
    در ضمن محسن چاووشی و هاکان آنچنان خواننده هایی با ارزشی نیستند که بخواهیم حتی برای ذکر مثال اسمشون رو بیاریم.

شما اصلا موسیقی پاپ ایرانی گوش کردی داری این حرف رو میزنی

هاکان چه ربطی داره به چاوشی

چاوشی بهترین خواننده ایرانه

درضمن نه تنها خواننده بلکه تمام انسان ها جای کار دارن

نمیشه از اولین اهنگ بیاد شاخ ایران بشه

ملودی بلند کردن چیه باز______ شما دارید میگید خواجه امیری خوب گنده تر از احسان هم تو ایران مگه هست .. اراده کنه بیتش جوره.. اراده کنه شعر هم واسش مینویسن!!

بدبخت چاوشی . یگانه که اینطوری داری پشت سرشون حرف میزنه
    یگانه روز به روز داره پیشترفت میکنه

ملودی یونانی هم کارهای قدیمی بوده . ایا جدیدا یا البوم پارسال محسن اینطور بوده!!

ما باید از این خواننده های خاکی حمایت کنیم نه احسان خواجه امیری گنده موسیقی ایران پاپ سنتی

Last edited by eblis_boy1386; 22-08-2009 at 17:29.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sm3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    قفس

پيش فرض

اون چه استعدادی که ریتم و سبک آهنگهاش یکیه اگه فقط اول آهنگش رو بشنوی هنوز نخونده میفهمی کار بنیامین درست مثل آلبوم چند سال پیشش می مونه
    مطمئن باش کسایی که میدونستن ملودیش یویانی هم از این آهنگها خوششون اومده چون شعر قشنگی داره که حتی بعد از این همه سال هنوز قشنگه و برات تکراری نیست اون وقت شما همچین آهنگهایی رو بی ارزش میدونین
    من هاکان رو حتی آدم هم نمیدونمش فقط چون تو اون شعر تمرینی با چاوشی خوند اسمش رو آوردم در ضمن از این خواننده های معتبری که اسمشون رو آوردین آهنگسازی چند تا کار لهراسبی رو محسن یگانه انجام داده نکنه اونها رو هم به قول شما بلند کرده؟

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

چاوشی بهترین خواننده ایرانه
    شکی نیست ...

14. 3 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •