سلام كارت خيلي عاليه به عنوان كار اول واقعا محشره
اگه ميشه اين آموزشي رو كه ازش استفاده ميكني رو بزار تا ما هم يه چيزي ياد بگيريم
ممنون
سلام كارت خيلي عاليه به عنوان كار اول واقعا محشره
اگه ميشه اين آموزشي رو كه ازش استفاده ميكني رو بزار تا ما هم يه چيزي ياد بگيريم
ممنون
کار تا اینجا عالی شده
خیلی خوب ساختی
جزییات خیلی خوبن
خیلی هم دقیق
لینک مستقیم ( تبدیل شده )
لینک ها محدودیت زمانی دارند. ( سریعتر دانلود کنید )
قسمت اول Setting up Blueprints in Photoshop
قسمت دوم Putting the blueprints into 3ds Maxکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قسمت سوم Working out the rough shapeکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قسمت چهارم Modelling the rough shape (2)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قسمت پنجم Working out the rogh shape (3)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قسمت ششم Modelling the Frontکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قسمت هفتم Modelling the backکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قسمت هشتم Modelling the Sideکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قسمت نهم Adding front detailکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قسمت دهم Adding side detailکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قسمت یازدهم Adding the rear detailکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قسمت دوازدهم The grille and other thingsکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قسمت سیزدهم Doors and Windowsکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قسمت چهاردهم Stuff on the backکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قسمت پانزدهم Headlights and tweakingکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قسمت شانزدهم Tyresکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قسمت هفدهم The Tail Lights (fin)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازم سلام
لينك هايي كه گذاشتين همش خرابه
اگه ميشه دوباره بزارين فقط ريپيد شير نباشه
شما چجوری دانلود میکنی مگه ..... ؟؟؟؟
من امتحان کردم همش درست بود....!!!!!!!!!!!!
آفرین رفیق مدلت خوب داره میشه
ادامه بده
پسر تو داری چیکار میکنی؟ دمت گرم. کارت از عالی هم گذشته! منم الآن جو گیر شدم یه ماشین بسازم. دوست دارم استون مارتین بسازم. لینک آموزش داره کسی؟ راحت ترین روش ساخت چیه؟ (گفته بودید باکس مدلینگ سخته!)
باسه کار اول خیلی خوبه....ادامه بده
موفق باشی
اینم تا به اینجای کار :
نظر یادتون نره ( نظرهاتون واقعا مفید بوده خیلی ممنون )
اینم از وایر :
( چون بزرگ بود لینکش رو گذاشتم )
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوست عزيز
اگه واقعا كار اوت باشه عاليه
مي گم چرا تمام لينك ها خرابه؟؟؟
اشكالات كار:
فاصله سپر عقب تاگلگير عقب زياده!
چمفر در جلو با چمفر در عقب و گلگير جلو يكي نيست!!
سپر جلو قسمت پايين موج داره البته شايد از مدل باشه!!
اگه تونستي لينك ها رو درست كن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)