تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 32 از 32

نام تاپيک: موتو جدید توربوی سمند چه خصوصیاتی داره؟

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

من از تازگیها خبر ندارم ولی خود من شاهد بارگیری همین موتورها توی بندر امام به مقصد ایرانخودرو بودم
    EF7 همین سری موتورهای ملی هستش که موتور 1700 تنفس عادی روی خط تولید رفته ولی تولید به سطح بالای خودش نرسیده موترو 1400 این خانواده هنوز ازش خبری نیست که فکر میکنم این موتور 16 سوپابه باشه(منظورم نمونه 1400 هستش) و نمونه 1700 توربو شارژ شده هم که فعلا تا جایی که میدونم در مرحله تحقیقات هستش .
    در کل اگه ایران و پژو سیتروئن میتونستن همکاری بیشتری داشته باشن الان خیلی از پروژه ها عملی شده بود چون پژو سیتروئن منبع عظیمی از پلتفرمها و پیشرانه های اقتصادی هستش مثلا پلتفرم 206 که میتونست خیلی مفید باشه یا پلتفرم 307 که قرار بود سمند نسل دوم روی همین پلتفرم معرفی بشه و خیلی پروژه های دیگه که هنوز مسکوت موندن.
    ما ایرانی ها متاسفانه بلد نیستیم از منابع خوب استفاده کنیم .

2. این کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت mohsen 206's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

البته دوست عزیز این خانه از پایه ویران است
    ابران خودرو اگر به جای پی اس ا با گروه ولکس واگن همکاری میکرد الان وضع خیلی بهتر از این بود.
    در مورد ای اف 7 توربو هم من خودم تستش کردم البته ماشین مشکل گیربکس داشت و از اون بدتر مشکل ارتفاع و کوچکی جا
    توی پیست تا میخواتی گاز بدی باید جفت پا میرفتی رو ترمز چون هم ارتفاع ماشین شتری بود و ادم اطمینان از پیچیدن نداشت و هم زمین خیس بود
    ولی گیر بکس ماشین مشکل ساسی داشت و نمیتونست تورک این موتور رو هندل کنه.
    ولی در کل موتور خوبیه و پتانسیل تیون رو هم داره .اینتر کولر هم مطمئن باشین خواهد داشت حتی اگر در موارد تست شده نداشته باشه .چون در شرایطی مثل جنوب ایران و در فصل گرما هر بلایی هم که سر موتور بیاری ناک فراوان وجود خواهد داشت که پدر موتور رو در میاره.پس به احتمال زیاد اینتر کولر هم باید داشته باشه.البته توی اون روز تست نزاشتن کاپوت ماشین رو بالا بزنیم .
    ولی در کل اینده ی خوبی پیش روی این موتوره

4. این کاربر از mohsen 206 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •