به نظر شما دوستان چيكار كنم كه بتونم براي اينگونه بازيها مشكلي نداشته باشمنوشته شده توسط EhsanHF
آخه يارو فروشنده به من گفت كه از روي رم شر ميكنه ولي شما ميگي از روي سي پي يو برميداره؟
حالا اگه من سي پي يو رو ببرم بالا درست ميشه
چيكار كنم
؟؟؟؟
به نظر شما دوستان چيكار كنم كه بتونم براي اينگونه بازيها مشكلي نداشته باشمنوشته شده توسط EhsanHF
آخه يارو فروشنده به من گفت كه از روي رم شر ميكنه ولي شما ميگي از روي سي پي يو برميداره؟
حالا اگه من سي پي يو رو ببرم بالا درست ميشه
چيكار كنم
؟؟؟؟
نه از سی پی یوتم استفاده میکنه ! هم سی پی یو رو عوض کن هم گرافیک هم 1 رم 1 گیگ بگیر
فکر نمی کنم اینطوری باشه.نوشته شده توسط EhsanHF
![]()
در ضمن احسان جان ما داریم درباره Splinter Cell : Double Agent صحبت میکنیم. نه بازگشت به قلعه ولفنشتاین![]()
خوب اگه هر دو رو عوض كنم اون قطعات قبلي ميمونه رو دستم از اون گذشته كلي ضرر ميكنم اينو چيكار كنم؟؟نوشته شده توسط Nvidia
بعدش هم ميخواستم بدونم كه شما نميدوني هزينه ام براي اينكاري كه گفتي چقدر ميشه ممنون ميشم اگه راهنماييم كنيد
Last edited by jak_1300; 11-09-2006 at 14:23.
کلا اگه میخوای بازیهای نسل بعد رو اجرا کنی
سیستم رو باید عوض کنی.
برای مشاوره هم برو بخش سخت افزار یا خودم یا دوستان دیگه راهنماییت میکنن.
مرسی
ولي من تازه سيستم رو آپگريد كردم يعني مادر بورد رو عوض كنم ؟ ولي يارو گفت يكي از جديدترين مادر بوردها رو خريدينوشته شده توسط Nvidia
عجب بدبختيي دارم بعد يه عمر بي كامپيوتري حالا هم اينجوري من اصلا شانس ندارم
؟؟![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nvidia جون . حاضرم شرط ببندم که اجرا میشه ! اما با سرعت کم .
آخه تا جایی که من خبر دارم موتور گرافیکی بازی همون موتور Chaos Theory هست . اما کمی پیشرفته تر شده .
Jak جان . شما هم اگه سیستم برای بازی میخوای چیزی در حدود 1 تومن خالص باید خرج کنی تا دیگه مشکلی برای اجرای بازی تا یکی دو سال نداشته باشی .
مرسي از توضيحتون وتشكر از پاسختون ممنوننوشته شده توسط EhsanHF
با اين حساب بايد خيال بازي رو از سرم بيرون كنم
به اميد روزي كه پولدار بشيم هممون
تاريخ عرضه اين بازي بازهم عقب افتاد (البته فقط يك هفته)
31/10/2006
در ضمن براي روان اجرا شدن بايد 1 گيگ رم داشت و همچنين حجم بازي 8 گيگا بايت هستش![]()
![]()
![]()
Last edited by Inter; 23-10-2006 at 12:24.
البته این تاریخ عرضه تو آمریکاست . توی استرالیا 26 اکتبر میاد .نوشته شده توسط Inter
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)