آره اگه dead بشه عوض میکنن
بعدشم تعداد اونایی که dead شده خیلی کمه و بعضیا زیادی بزرگش کردن
آره اگه dead بشه عوض میکنن
بعدشم تعداد اونایی که dead شده خیلی کمه و بعضیا زیادی بزرگش کردن
این لیست نمایندگی های مایکروتل تو تهرانه:
چندتا از این نمایندگی ها هم تو علائدین بود. یعنی الان من برم هر کدوم از این نمایندگی ها با خیال راحت می تونم گوشی رو بخرم؟ مطمئن باشم اصله؟ لازم نیست چیزی رو بررسی کنم؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این نمایندگی ها قیمتاشون همه یکیه یا کم و زیاد داره؟
Last edited by amsjavan; 26-08-2009 at 10:51.
نمایندگی مایکروتل فکر کنم با نمایندگی سامسونگ که مایکروتل باشه فرق کنه! ...
نمایندگی اصلی سامسونگ برید .. ممکنه مثل ایران خودرو هر تعمیرگاهی نمایندگیش باشه و نمایندگیشو گرفته باشه ...
بهتره که اصلی برید فکر نکنم
تو تهران بیشتر از 5 یا 6 تا نمایندگی اصلی داشته باشه ... مشهد که یدونه بیشتر نیست 4 یا5 میلیون هم جمعیت داره !
نمایندگی اصلیش کجاست؟
نمیدونم ! ولی محصولات سامسونگ رو فقط از نمایندگی بگیرید چون هم ارزونتره هم مطمئن تر
سلام.
من تاپیک را نخوندم فقط خاستم یه نظره کلی در مورد ایکس1 و ای900 بدم.
به نظره من کسی که نیاز به کیبرد داره و زیاد تایپ میکنه ایکس1 بهتره در غیر این صورت ای900 میتونه گزینه ی خوبی باشه.
دوستان بالاخره ما هم i900 گرفتیم.
کمیاب شده بود. هر نمایندگی که زنگ میزدم می گفت نداریم. آخر سر به یکی زنگ زدم تو پاساژ پردیس بود گفت داریم رفتم گفتش گارانتی مایکروتل رو 505 میدم! گفتم قیمتش 470 هست شما چطور 505 میدی؟ گفت اگه تونستی پیدا کنی با اون قیمت بخر. منم رفتم علائدین گشتم آخر سر طبقه 5 یک نمایندگی پیدا کردم که 470 میداد منم گرفتم.
کابل TV هم از همونجا گرفتم اما متاسفانه یادم رفت امتحان کنم. اومدم خونه وصل کردم هر کاری کردم نشد وقتی می خواستم برم تو TV OUT می گفت باید کابل وصل کنی تا بتونی وارد بشی در حالی که کابل وصل بود! به نظرتون کابل خرابه یا تنظیمه خاصی داره؟
جمهورینمایندگی اصلیش کجاست؟
شماره تلفن:
66497446 الی 8
مباركت باشه
16 گيگ بود درسته ؟
كابل را بايد تست ميكردي
احتمالا خراب هست
من خيليها را ديده ام كه كابل براي امنيا خريده اند و خراب از اب درومده
بدو پسش بده
اگه گوشي dead بشه گارانتي قبول نميكنه
چون اين dead شدن معمولا هنگام عوض كردن رام اتفاق ميفته
كه عوض كردن رام هم از نظر شركتهاي گارانتي دهنده كار درستي نيست
واسه همين حتي اگه همه مراحل را درست انجام داده باشي بازم بهت گير ميدند كه خودت خرابش كردي
يه جايي خونده بودم كه گوشيهاي dead شده امنيا را با 80 تومن هزينه درستش ميكنند
ممنون
آره 16 گیگه. می خواستم دیاموند 2 بگیرم پولم نرسید. حیف!
من از چند نفر شنیده بودم گوشی dead شده رو اگه گارانتی داشته باشی مجانی درستش می کنند اگه هم نداشته باشی چیزی حدود 100 تومن میگیرند تا درستش کنند! اگه وقت شد میرم از نمایندگی میپرسم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)