من خودمم موندم دقیقا چرا با این سیستم انقدر گرونه !!؟؟
ولی خب اپله دیگه!!! عوضش بگیری با خیال راحت گرفتی !!!
این مدلی که شما نوشتید قیمتش چنده الان ؟؟
Studio XPS 1340
2.6 6MB Cache 1066
4GB DDR3
500GB 7200RPM
Geforce 9500M-GE
13.3 LED
2.2 KG
من خودمم موندم دقیقا چرا با این سیستم انقدر گرونه !!؟؟
ولی خب اپله دیگه!!! عوضش بگیری با خیال راحت گرفتی !!!
این مدلی که شما نوشتید قیمتش چنده الان ؟؟
Studio XPS 1340
2.6 6MB Cache 1066
4GB DDR3
500GB 7200RPM
Geforce 9500M-GE
13.3 LED
2.2 KG
والا من اینو از مالزی 1,650,000 خریدم. اینجا هم فکر کنم قیمتش همین باشه. شاید یه ذره گرون تر.
مدل 16 اینچی هم (1640) قیمتش همین حدوده ولی گرافیکش قوی تره و رزولوشن LCDش بالاتره و اسپیکراش قوی تره.
Last edited by prowler88; 17-08-2009 at 11:03.
این یکی چطوره ؟؟
HP pavilion DV6-1225
سیستمش که خیلی خوبه فقط سنگینه انگار !!
این تاپیک " نکات مثبت و منفی لپ تاپ ها " خیلی جالبه !!
کلا به کدوم از برند ها (نمیدونم برند میگن یا مارک) میشه اعتماد کرد (به جز اپل و dell) ؟؟
hp , sony ?
فکرکنم سونی لبتاباش سنگینه ، من یه لبتاپ سبک و نسبتا قوی میخوام که راحت بتونم رو دوشم حملش کنم !!!
خب شما که اینو خریدی ، بیا نکات مثبت و منفیشو بگو !!والا من اینو از مالزی 1,650,000 خریدم
Microsoft24 جان شما هم همینطور !!!
(البته اگه برای جفتتون زحمتی نیست)
راستی prowler88 شما روی این لبتاپ چه بازی هایی رو بازی کردی ؟؟ اصلا بازی میکنی ؟!
@brain
من هم مثل شما در حال تحقیق برای خرید هستم، ریویو پایین رو در مورد studio xps 1340 خوندم، ظاهرا صفحه اش زیر نور خورشید خوب دیده نمیشه(به انعکاس نور تو عکس هایی که نویسنده گذاشته توجه کن)، برای من که ممکنه بخوام در فضای آزاد از نوت بوکم استفاده کنم همین ایراد کافیه که از لیست گزینه های خریدم حذفش کنم. البته از دوستانی که 1340 رو دارن خواهش میکنم اگه قضاوتم در موردش غلطه مطرح کنند.
review address:
@ Microsoft24کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یک سوال دارم
بودجه من 1.400 الی 1.500 است ، اهل بازی هم نیستم ، کدام مدل مک بوک یا مک بوک پرو را برای من توصیه میکنید؟
آیا آفیس قفل شکسته مخصوص اپل در بازار وجود دارد؟ یا نرم افزاری که بتواند فایل های آفیس را ویرایش کند. اتوکد ویا دیگر نرم افزار های مهندسی عمران
پارسال از کسی شنیدم که در مک بوکش ویندوز اکس پی را میتواند در یک پنجره اجرا کند، درسته یا باید برای سوئیچ بین سیستم عامل ها حتما سیستم را بوت کنیم.
سوال دیگه اینکه کیفیت صفحه اش چه طور است؟ زیر آفتاب دیده میشه؟ به سونی میرسه؟
و سوال خیلی مهم دیگر اینکه ، Mac OS فارسی ساپورت میکنه؟
Last edited by n_asadi; 18-08-2009 at 02:52.
سلام به همه ، بحث جالبي راه افتاده و يه خورده شلوغش كردين !
اول از همه در مورد حرف scorpion818 عرض كنم كه منظور ايشون از نظر نرم افزاري اين هست كه تعداد نرم افزار هايي كه براي ويندوز عرضه شده بسيار بيشتر از مك هست و كاملا درسته
مسلما كاربران ويندوز در دنيا خيلي بيشتر از مك و ... هستند .
ببينيد مك بوك ها بيشتر لپ تاپ هاي لوكس هستند ، اپل هميشه سياست اصلي رو روي طراحي گذاشته يه جورايي مثل سوني كه البته سوني داره به روال بازار عادت ميكنه به خاطر همين هم هست كه بالاخره راضي شد از گرافيك ATI 4650 استفاده كنه
اپل هم يه روزي مجبور ميشه با جهت بازار حركت كنه ، الان بيشتر كاربرها لپ تاپ قدرتمند ميخوان نه لپ تاپ لوكس
مخصوصا تو ايران همه انتظار دارند در ازاي پولي كه پرداخت ميكنن كارايي داشته باشن نه زيبايي بيش از حد
مقايسه بين 1340 و قويترين مك بوك 13 اينچي هم باز به برتري 1340 ختم ميشه
ايراد بزرگ اپل تو ايران هم اينه كه پشتيباني قوي تو ايران نداره و قيمت لوازم جانبي اپل تو ايران هم گرونه
كيفيت ساخت اپل هميشه عامل معروفيت اين برند بوده و هست ولي مثلا تو رده 13 اينچي ها من كيفيت ساختي بالاتر از سري Z سوني نديدم
نميشه گفت هميشه يك برند از فلان برند بهتر هست
در مورد مك بوك هم بيشتر كساني كه اپل ميخرن از kernel و هسته مك خبر ندارن ( حالا تو ايران ) و ميخوان با XP ازش استفاده كنن در حالي كه مك يكي از قويترين و پربازده ترين سيستم عامل هايي هست كه نوشته شده
بهتره اگر ميخواهيد از مك بوك با XP استفاده كنيد اين همه هزينه رو نپردازيد و خريد هاي بهتري هم هست
در مورد سیستم عامل مک 100% درست می فرمایید، برای کارهای روزمره MAC OS خیلی عالیه.
میدونم نسخه مک خیلی از نرم افزار های حرفه ای نیز موجود است. یعنی اگه کسی بزنه تو خط اپل بالاخره بعد از مدتی میتونه نرم افزارهای اصلی مورد استفاده خودش رو ردیف کنه.
کسی اطلاع داره نرم افزارهای MS visual studio ,matlab, auto cad,office برای مک در بازار ایران وجود دارند یا نه؟
چه قدر احتمال داره کارشون به گارانتی بکشه؟ باتریش رو چند وقت یک بار عوض کرد؟ خدمات آنلاینش چطور است؟
فایل سیستم MAC OS با ویندوز یکی است؟
سی دی ها و دی وی دی هایی که با فرمت ISO یا UDF توسط ویندوز دسکتاپ رایت میکنیم در مک شناخته میشوند؟
از نظر طراحی هم تنها رقیبش وایو سری Z است(تو رده 13 اینچی).درسته dell sXPS 1340 کانفیگ بالایی داره اما از عکس هاش به نظر میاد کیفیت مونتاژش با مک بوک و وایو Z اصلا قابل مقایسه نیست، یک سال که بگذره و قدیمی بشه بد جوری از چشم آدم می افته.
-----
و یک سوال نامربوط از pami_wega : :43:تو لیست قیمت آخرتون فقط سه مدل از سری Z وایو با گارانتی ایران رهجو وجود دارد،یعنی ایران رهجو فقط همین سه مدل Z رو داره؟
با حرفتون کاملا موافقم که نمیشه از تمام امکانات اپل تو ایران استفاده کرد ،اگه میشد که خیلی خوب بوود !!سلام به همه ، بحث جالبي راه افتاده و يه خورده شلوغش كردين !
اول از همه در مورد حرف scorpion818 عرض كنم كه منظور ايشون از نظر نرم افزاري اين هست كه تعداد نرم افزار هايي كه براي ويندوز عرضه شده بسيار بيشتر از مك هست و كاملا درسته
مسلما كاربران ويندوز در دنيا خيلي بيشتر از مك و ... هستند .
ببينيد مك بوك ها بيشتر لپ تاپ هاي لوكس هستند ، اپل هميشه سياست اصلي رو روي طراحي گذاشته يه جورايي مثل سوني كه البته سوني داره به روال بازار عادت ميكنه به خاطر همين هم هست كه بالاخره راضي شد از گرافيك ATI 4650 استفاده كنه
اپل هم يه روزي مجبور ميشه با جهت بازار حركت كنه ، الان بيشتر كاربرها لپ تاپ قدرتمند ميخوان نه لپ تاپ لوكس
مخصوصا تو ايران همه انتظار دارند در ازاي پولي كه پرداخت ميكنن كارايي داشته باشن نه زيبايي بيش از حد
مقايسه بين 1340 و قويترين مك بوك 13 اينچي هم باز به برتري 1340 ختم ميشه
ايراد بزرگ اپل تو ايران هم اينه كه پشتيباني قوي تو ايران نداره و قيمت لوازم جانبي اپل تو ايران هم گرونه
كيفيت ساخت اپل هميشه عامل معروفيت اين برند بوده و هست ولي مثلا تو رده 13 اينچي ها من كيفيت ساختي بالاتر از سري Z سوني نديدم
نميشه گفت هميشه يك برند از فلان برند بهتر هست
در مورد مك بوك هم بيشتر كساني كه اپل ميخرن از kernel و هسته مك خبر ندارن ( حالا تو ايران ) و ميخوان با XP ازش استفاده كنن در حالي كه مك يكي از قويترين و پربازده ترين سيستم عامل هايي هست كه نوشته شده
بهتره اگر ميخواهيد از مك بوك با XP استفاده كنيد اين همه هزينه رو نپردازيد و خريد هاي بهتري هم هست
من یه لپتاب قوی و سبک و عمری میخوام !!! همین !! حالا میخواد dell باشه apple باشه یا ... !!!
این که بتونم راحت جابه جاش کنم برام خیلی مهمه !!!!!
فکر کنم به جز مک بوک ، همون 1340 خوب باشه !!
با این حرف هم موافقم یه جوراییدرسته dell sXPS 1340 کانفیگ بالایی داره اما از عکس هاش به نظر میاد کیفیت مونتاژش با مک بوک و وایو Z اصلا قابل مقایسه نیست، یک سال که بگذره و قدیمی بشه بد جوری از چشم آدم می افته
اه ، چرا لپتاپ اینجوریه ، سیستم 1299 رو که دیدم گفتم سبکی چیه بابامخصوصا تو ايران همه انتظار دارند در ازاي پولي كه پرداخت ميكنن كارايي داشته باشن نه زيبايي بيش از حددیگه دارم قاط میزنم !!
هی فکر میکنم میگم خب سبک باشه ولی ضعیف ، قوی باشه حالا یه ذره سنگین !! ؟
Last edited by brain; 18-08-2009 at 13:21.
بله ، منتها در مک احتیجی به قفل شکستن و کرک و... نیست !، فقط یک سریال می خواد که اگه موقع نصب بدی حله!(البته منظور از افیس Ms Office 2008 هست)
درسته شما می توانید سیسم عامل های دیگه رو به صورت Guest نصب کنی!
و هم می تونید به صورت کامل نصب کنید!
کیفیت صفحه اش سونی رو سوسک میکنه!!! (LED 1440*900 OR 1920*1280)
سیستم عامل مک او اس ایکس لئوپارد ، میشه گفت یه جورایی فارسی ساپرت می کنه !
اما snow leopard به طور کامل فارسی ساپرت می کنه!(البته 1 سپتامبر ارائه می شه!)
البته ، شما در هر صورت با نصب ویندوز مشکل شما حل می شه !
هم فارسی ، هم.....
یعنی چی یه جورایی؟ میشه بیشتر توضیح بدید
تا حالا براتون پیش اومده نرم افزار تحت ویندوزی روش بالا نیاد؟ از تو سایت اپل میشه آنلاین سیستم عامل رو آپدیت کرد؟ شرکت نقش کارش چه طوره؟ شما کارتون تا حالا به گارانتی و اینا کشیده؟
علاوه بر این همه سوالی که پرسیدم تو پست شماره 36 چندتا سوال شاید الکی رو مطرح کردم،اگه امکانش هست اونها رو هم یک نگاهی بندازید:43:
خیر ببینی الهی
رفتم تو سایت اپل ، بدجوری دلم رو برد ، یک ماهه دارم تحقیق میکنم اما چیزی اینطور نظرم رو جلب نکرده
1. به نظر من به همه ی برندها میشه اعتماد کرد. به شرط این که دیگه خیلی هم پرت نباشه. من خودم لپ تاپ های ASUS و MSI و Acer و IBM و Toshiba و Fujitsu و خلاصه این مارک ها رو هم به اندازه ی Dell و اینجور چیزا قبول دارم. به شرطی که مشخصات خوبی داشته باشن. البته خب هر کدوم از نظر خدمات پس از فروش و گارانتی فرق میکنن.
2. من که تو همون تاپیک نکات و مثبت و منفی 1340 رو گفتم. شاید دقیق نگاه نکردی.
3. من تنها بازیی که روی این لپ تاپ اجرا کردم PES 2009 بود که بدون هیچ گونه گیری اجرا کرد.
سری Z هم به نظر من انتخاب خوبیه. ولی باید به چند نکته اشاره کنم. قیمتش درسته به گرونی اپل نیست ولی باز هم نسبت به دل گرونه. و در نتیجه با یک بودجه ی مشخص مدل ضعیفتری دریافت میکنید. کارت گرافیکش هم ضعیفتره. کارت صدای 1340 هم کریتیو هست که یک مزیت محسوب میشه. ضمنا کیبورد سونی هم نور پشت زمینه نداره. به نظر من نکات مثبت سری Z دوام باتریش هست (چیزی که نقطه ضعف 1340 هست). اگه باتری بهتر بندازین روش که تا 9 ساعت هم شارژ میده بهتون. رزولوشن بالاتر LCD هم قابل توجهه. هر چند روی مانیتور 13 اینچی رزولوشن بالاتر از 1280 به کار نمیاد. همچنین G-sensor داره برای محافظت از هارد دیسک. و Blue-Ray و فینگرپرینت. و البته وزن کمتر.
ظاهر سونی ممکنه به نظر بعضی ها قشنگ تر باشه ولی توی لپ تاپ (منظور همون محدوده ی کیبورد و ایناس) اگه مقایسه بشه 1340 قشنگتره. کیبورد سونی یه جوریه.
کیفیت ساختش هم شاید بالاتر باشه ولی دلیل نمیشه کیفیت ساخت 1340 بد باشه.
*سخنان جناب pami_wega هم مثل همیشه فصل الخطاب بود.
Last edited by prowler88; 18-08-2009 at 16:50.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)