تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 16 اولاول 1234567814 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 158

نام تاپيک: NOKIA E52 CLUB

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

به نظرم به خاطر ظاهرشه که زیاد طرفدار نداره
    الانم دیگه همه دارن میرن دنبال گوشیه تاچ

آخر فروم باز maziarzar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران ....... ... ..... بهترین تیم دنیا: CHELSEA FC

پيش فرض

تعجب ميكنم گوشي به اين خوبي و سريعي كه واقعا نقاط ضعفش نسبت به نقاط قوتش خيلي خيلي كمه همچين تاپيك بي رمقي داره!!!!! واقعا تو ايران چه چيزي باعث ميشه يك گوشي اينقدر مهجور بمونه و يك گوشي كلي خاطرخواه داشته باشه؟؟؟ اگر فهميديد مارو هم در جريان بگذاريد
    تو مجله جيبي خوندم اين گوشي جزو 10 گوشي پرفروش اروپا بوده.ايا تو ايران هم زياد اين گوشي رو ميخرن؟بعيد ميدونم. تو ايران كسي دنبال سوسول بازي نيست. همه يك گوشي مرد ميخوان!!!! خداييش بياين بخرينش خيلي گوشي خوبيه. دلم براش ميسوزه غريب مونده
    کلا تو ایران سری Eطرفدارنداره چون کمتر کسی تو ایران دنبال کارایی های خاص وتوپ این گوشی می گرده البت که من خودم تامرز خریدن رفتم اما پشیمون شدم چون پولشو جمع کردم برای خرید کامپیوتر
    سریEیهکی ازبهترین وپرفروش ترین های جهانه که الان سریCجایگزینش شده

---------- Post added at 04:26 PM ---------- Previous post was at 04:25 PM ----------

یه دلیل دیگشم اینه که الان مردم تو ایران بیشتر دنبال گوشی مدگرایانه وخوشگل میگردن

3. این کاربر از maziarzar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

با سلام دوستان من به تازگی این گوشی رو خریدم فیرمور اونم آخرین ورژن34 و فارسی هست ولی متاسفانه هرکاری می کنم GPSاش وصل نمیشه.با تمام تنظیماتش هم ور رفتم. گارمین هم نصب کردم نشد. توی سایت های خارجی هم دیدم خیلی ها این مشکل رو دارن. اگه کسی راه حلی داره ممنون میشم راهنمایی کنه.

داره خودمونی میشه mg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

تعجب می کنم من فریمور34 رادارم gpsاش خیلی راحت تو خانه هم وصل می شه از برنامه اسمارت کم استفاده کن .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با عرض سلام وادب
    من در مورد تنظیمات light time-out و light sensor دراین گوشی مشکل دارم قبلا تنظیم میشد ولی الان این ارور را میدهد
    unable to . chenge setting . powersaving mode active. من دفترچه فارسی یا انگلیسی ندارم عربی دارم از استادان محترم خواهشمندم در این مورد راهنمایی فرمایند.

آخر فروم باز mstf666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    خیال

پيش فرض

با عرض سلام وادب
    من در مورد تنظیمات light time-out و light sensor دراین گوشی مشکل دارم قبلا تنظیم میشد ولی الان این ارور را میدهد
    unable to . chenge setting . powersaving mode active. من دفترچه فارسی یا انگلیسی ندارم عربی دارم از استادان محترم خواهشمندم در این مورد راهنمایی فرمایند.
    دکمه پاور گوشی رو بزن ...
    بیا روی گزینه آخرش deactive power saving mode رو بزن.

شارژر هم به گوشی وصل کنی احتمالا غیرفعال میشه.

8. این کاربر از mstf666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

تعجب می کنم من فریمور34 رادارم gpsاش خیلی راحت تو خانه هم وصل می شه از برنامه اسمارت کم استفاده کن .
    دوست عزیزمن تا بحال 6-7 تا گوشی نوکیا داشتم و کار با GPS را کاملا بلدم اسمارت کام هم نصب کردم نشد.a-gps وnetwork همفعال کردم نشد.اصلا توی GPS data که بری باید ماهواره ها رو پیدا کنه ولی مال من بعد از 3 ساعت توی فضای باز به زور یدونه ماهواره رو پیدا کرد.اگر کسی نظری داره لطفا راهنمایی کنه.با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیز mstf666 متشکرم
    وقتی شارژ گوشی تمام شد و گوشی خاموش شد بعد از شارژ شدن درست شد.بازم ممنونم

آخر فروم باز maziarzar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران ....... ... ..... بهترین تیم دنیا: CHELSEA FC

پيش فرض

دوست عزیزمن تا بحال 6-7 تا گوشی نوکیا داشتم و کار با GPS را کاملا بلدم اسمارت کام هم نصب کردم نشد.a-gps وnetwork همفعال کردم نشد.اصلا توی GPS data که بری باید ماهواره ها رو پیدا کنه ولی مال من بعد از 3 ساعت توی فضای باز به زور یدونه ماهواره رو پیدا کرد.اگر کسی نظری داره لطفا راهنمایی کنه.با تشکر
    منم بار اولی که گوشی6220کلاسیکمو جی پی اس رو فعال کردم یه3ساعت طول کشید والان 1دقیقه ای وصل میشه
    اپدیتش کن منظور فریمور بعد دوباره گارمین رونصب کن باید درست بشه که اگه نشد مشکلش سخت افزاریه وباید ببری تعمیرگاه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

گوشی من خوشبختانه گارانتی داشت، بردمش گارانتی مشخص شد که مشکل سخت افزاری داشته بعد از 8 روز گوشی رو تحویلم دادن. مشکل GPS رفع شده ولی قاب فلزی جلوی گوشی فاصله پیدا کرده و کلید رو به پایین هم یه صدا افتاده توش.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •