مبارکه دوست عزیز
انشاالله باهاش برنامه های خوبی ببینی![]()
مبارکه دوست عزیز
انشاالله باهاش برنامه های خوبی ببینی![]()
سلام ماشين من پارس و تصميم گرفتم يه پلاسماي G10 بگيرم نميدونم توي بانه هست يا نه و چطوري با ماشين بيارمش. اگه كسي ميتونه راهنمايي كنه. ممنون
دوستان هنوز كسي نظري نداره؟![]()
فکر کنم غیر از باربند جور دیگه ای بتونی بیاری..ماشین ما سمند بود از تهران گزاشتیم صندلی های عقب به زور ااوردیم..کلا پشت هیچی دیده نمیشد..
با سلام
ببخشيد براي چي مي خواهيد از بان G10 بياوريد؟ يعني حاضريد به خاطر 100 هزار تومان ان هم بدون گارانتي از بانه بياوريد.
قيمت در تهران با گارانتي پاناسونيك و مطمئن از جنس 1550000
قيمت در بانه بدون گارانتي و غير مطمئن 1400000-1450000
سلام قيمت شما براي يك ماه پيش من ديروز قيمت گرفتم از فرشنده در بانه قيمت تقريبا نصف تهران بود!
كلا دوستان كيفيت تصوير G10 را تاييد ميكنند ديگه نه؟![]()
شما مطمئنید نصف قیمت بود؟!!!!! شاید مدل دیگه به شما قیمت دادن
ضمناً من شنیدم دوستانی که به تازگی رفتن بانه نتونستن g10 اونجا گیر بیارن.
کسی اینجا هست تو کار تجارت بانه باشه؟
منظورم اینه که از بانه جنس بیاره بفروشه
ترجیحا پیغام خصوصی بده
سلام
ببخشید اینو میپرسم
من میخوام از یزد برم بانه واسه آوردن LCD آیا گیر نمیدن ؟
یعنی میتونم راحت بیارم ؟
شنیدم ایست و بازرسی نمیزاره دیگه جنس آورد
ممنون اگه دوستانی که اطلاع دارند مرا با خبر کنند
اون چیزی که من تو بانه دیدم این بود که اصلا G10 پیدا نمیشد در مورد نحوه آوردنش هم من با سمندمون اونو رو باربند گذاشتم البته بصورت عمودی همونطور که روش کشیده.
ایست و بازرسی هم تا سقز دو تا هست که بستگی به شانست داره و اینکه خانواده باشی یا مجردی اون چیزی که من از مغازه دارها پرسیدم اینه که می گفتن کارتن ها اگه بزرگ باشه بیشتر از 2 تا نمی زارن (که من خودم نمونش 3 تا آوردم: 2 تا ال ای دی 46 و یه دونه سینمای خانگی) که همش رو سقف بود حتی یادمه تو آزادراه قزوین و پلیس راه سمنان گفتن این چیه تو بار زدی ! ارتفاع ماشینت دو برابر شده، خلاصه ما که رد شدیم )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)