مرسی... و حتما هم پاوری که توی ایران 100 تومن هست رو 120 حساب می کنه...جهنم ضرر! بهتر از اینه که پاور بسوزه.
مچکرم رفیق!![]()
مرسی... و حتما هم پاوری که توی ایران 100 تومن هست رو 120 حساب می کنه...جهنم ضرر! بهتر از اینه که پاور بسوزه.
مچکرم رفیق!![]()
بابک جون دستت درد نکنه...
رفتم به خود مغازه داره پسش دادم. چون پیچ هاش جا ننداخته بود پذیرفت که عوض کنه. یه 680 گرفتم؛ ماشالله چقدر گنده و سنگینه!!!پدرمون در اومد تا بیاریمش ( البته یه فکس و یه پرینتر هم خریدیم! خوشبختانه اشتباه من سبب خیر شد که این ها رو هم گرفتیم!!!
)
خودمونیم... چه سیم های خفنی داره... بردیم نشون مغازه دار دادیم کفش برید!!!کلا باهاش حال کردم... خودم هم پول دستم بیاد می گیرم! مغازه داره کارت گرافیک رو هم که دید گفت هنوز بازی در این سطح نیومده...
![]()
راستی گفتم مغازه دار؛ بابک یه مشکلی برامون پیش اومد. وقتی همه قطعات رو بستیم، سیستم رو که روشن می کردیم، برق توی مادربورد می اومد و فن ها شروع به کار می کردن؛ اما بوق آغازین نمی زد و به موس کیبورد برق نمی داد! بردیم مغازه شانسی درست شد. گذاشتیم به حساب این که دست مغازه داره شفاس. آوردیمش خونه دوباره همون بساط بود...اما دست آخر چیزی به ذهنم رسید که باعث شد مشکلمون حل بشه...
حالا شما که استاد سخت افزاری حدث بزن مشکلمون چه جوری حل شده؟؟؟ ته خندس به مولا!!!
بابک جون دستت درد نکنه...
خواهش میکنم عزیز
مبارکتون باشهرفتم به خود مغازه داره پسش دادم. چون پیچ هاش جا ننداخته بود پذیرفت که عوض کنه. یه 680 گرفتم؛ ماشالله چقدر گنده و سنگینه!!!پدرمون در اومد تا بیاریمش ( البته یه فکس و یه پرینتر هم خریدیم! خوشبختانه اشتباه من سبب خیر شد که این ها رو هم گرفتیم!!!
)
خودمونیم... چه سیم های خفنی داره... بردیم نشون مغازه دار دادیم کفش برید!!!کلا باهاش حال کردم... خودم هم پول دستم بیاد می گیرم! مغازه داره کارت گرافیک رو هم که دید گفت هنوز بازی در این سطح نیومده...
![]()
بله سیستم خیلی عالی هست
ایشالا به سلامتی استفاده کنند
نمیدونم؟!راستی گفتم مغازه دار؛ بابک یه مشکلی برامون پیش اومد. وقتی همه قطعات رو بستیم، سیستم رو که روشن می کردیم، برق توی مادربورد می اومد و فن ها شروع به کار می کردن؛ اما بوق آغازین نمی زد و به موس کیبورد برق نمی داد! بردیم مغازه شانسی درست شد. گذاشتیم به حساب این که دست مغازه داره شفاس. آوردیمش خونه دوباره همون بساط بود...اما دست آخر چیزی به ذهنم رسید که باعث شد مشکلمون حل بشه...
حالا شما که استاد سخت افزاری حدث بزن مشکلمون چه جوری حل شده؟؟؟ ته خندس به مولا!!!
فقط برق به موس و کیبرد نمی رسید؟مانیتور تصویر میداد؟ویندوز بالا میومد؟
مچکرم
موس و کیبورد برق نداشتن؛ مانیتور تصویر نداشت؛ اصلا بوتی در کار نبود!
جون من حدث بزن مشکلش چی بوده و چجوری حل شده؟!![]()
چون نتونستی بگی خودم می گم
مشکل ما این بود: مادربورد مستقیم روی سینی کیس بسته شده بود...!
این باعث می شه مادر بورد اتصالی کنه و بدرستی کار نکنه؛ از همین رو ما باید عایق میان مادربورد و کیس استفاده می کردیم... ( این رو معلم سخت افزارمون هم گفته بود که در آخرین لحظات به یاد آوردم... )
و حدس بزن عایقمون چی بود...؟ 4 تا واشر آب و 4 تا لاستیک حلقه ای:43:
یعنی ما از ساعت 3:30 تا 6:30 آویزون این کامپیوتر بودیم و بعد مشکلمون به دست چند تا واشر لاستیکی حل شد...!!!
تجربه خیلی ملسی بود...رفیق...
آره سر منم خیلی از این بلا ها اومده!چون نتونستی بگی خودم می گم
مشکل ما این بود: مادربورد مستقیم روی سینی کیس بسته شده بود...!
این باعث می شه مادر بورد اتصالی کنه و بدرستی کار نکنه؛ از همین رو ما باید عایق میان مادربورد و کیس استفاده می کردیم... ( این رو معلم سخت افزارمون هم گفته بود که در آخرین لحظات به یاد آوردم... )
و حدس بزن عایقمون چی بود...؟ 4 تا واشر آب و 4 تا لاستیک حلقه ای
یعنی ما از ساعت 3:30 تا 6:30 آویزون این کامپیوتر بودیم و بعد مشکلمون به دست چند تا واشر لاستیکی حل شد...!!!
تجربه خیلی ملسی بود...رفیق...
ولی به قول خودت تجربه جالبی بود!!!
خوبه که خودت وارد هستی وگرنه این مغازه دار ها سر مسائل اینچنینی و جزئی بد جور میپیچونن!
تا حالا چند موردش رو خودم از نزدیک برای آشنایان شاهد بودم
وقتی بهم گفتن که حسابی یه چند روزی علاف شدن و حسابی سر کیسشون کرده بودند!![]()
Last edited by Ultra_Black; 13-08-2009 at 12:20.
دقیقا!!! و بدتر از همه جوری می کوبن توی سر مال که نگو!!!!!!!!!!!مثلا گفت آره دیگه... ایسوز 142 تومنی همینه! همه قطعات خوب خریدی اینو باس ببری گارانتیش عوض کنی!!!
واقعا قول می دم اگه روزی مغازه کامپیوتری زدم، نخست این که ملت رو نپیچونم، دوم این که برای راه حل های ساده یا پول نگیرم یا اگر خواستم بگیرم پول کلون نگیرم که طرف نقره داغ بشه...
بازم مچکرم بابک جون؛ از بابت همه چیزبه امید دیدار...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)