من فکر میکنم ایکر کاسیاس شانس خوبی داره.
البته بیشتر بستگی به این داره که تو لیگ قهرمانان چه اتفاقی بیفته.
موفق باشید.
Lionel Messi
Andres Iniesta
Xavi
Cristiano Ronaldo
Zlatan Ibrahimovic
Daniel Alves
Nemanja Vidic
Maicon
Samuel Eto'o
Wayne Rooney
Xabi Alonso
Franck Ribery
Diego Forlan
Steven Gerrard
Frank Lampard
Edin Dzeko
David Villa
Gonzalo Higuain
Thierry Henry
Karim Benzema
Fernando Torres
Kaka
Iker Casillas
Julio Cesar
Gianluigi Buffon
Edwin van der Sar
بازیکنی غیر از موارد فوق انتخاب خواهد شد.
من فکر میکنم ایکر کاسیاس شانس خوبی داره.
البته بیشتر بستگی به این داره که تو لیگ قهرمانان چه اتفاقی بیفته.
موفق باشید.
100 در 100 مسی میشه
ولی ایکاش زلاتان میشد
با این حال اگر یونایتد فاتح لیگ قهرمانان شده بود اوضاع فرق میکرد...
سایت گل – کریستیانو رونالدو ستاره رئال مادرید گفت احتمال این که بازیکنان بارسلونا برنده توپ طلای امسال شوند بیشتر است. او با این حال اعتقاد دارد اگر منچستر یونایتد لیگ قهرمانان را برده بود احتمالا این جایزه به یکی از بازیکنان شیاطین سرخ میرسید.
بارسلونا فصل پیش با پیروزی دو بر صفر مقابل منچستر یونایتد قهرمان لیگ قهرمانان شد. آن دیدار آخرین بازی کریستیانو رونالدو با پیراهن یونایتد بود و او سپس به رئال مادرید پیوست.
رونالدو میگوید: «قهرمانی در لیگ قهرمانان باعث شد به احتمال فراوان توپ طلا به یکی از بازیکنان بارسلونا برسد. اگر منچستر یونایتد قهرمان شده بود احتمالا جایزه به یکی از بازیکنان آنها میرسید. همین حالا آندرس اینیستا، ژاوی و لیونل مسی عالی کار میکنند و احتمالا توپ طلا به یکی از آنها اختصاص مییابد.»
ستاره پرتغالی همچنین گفته بازگشتش به میادین خیلی دور نخواهد بود: «چهار دیدار گذشته را از دست دادم اما حالا از نظر فیزیکی در شرایطی بهتر از همیشه هستم. باید مراقب مصدومیتم باشم اما به زودی بازی خواهم کرد.»
2009/10/27کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر منم مسی البته از الان سخته قضاوت کرد باید به عملکرد بازیکنان تو بازیهای نزدیک به روز های انتخاب چشم دوخت که تاثیر بسزایی داره.
مهاجم اسپانیایی به قول مهاجم سابق تیم ملی فرانسه میتواند برنده توپ طلا شود.
سایت گل – ژان پیر پاپن، مهاجم اسطورهای فرانسه که در سال 1991 برنده توپ طلا شد گفت فرناندو تورس مهاجم لیورپول و تیم ملی اسپانیا امسال شایسته فتح توپ طلاست.
لیونل مسی و آندرس اینیستا که در بارسلونا فرمی ویرانگر داشتند دو بازیکنی هستند که بیش از همه صحبت از رسیدن توپ طلا به آنها میشود، اما پاپن نظر دیگری دارد: «تورس را فراموش نکنید. او میتواند گلهای خارقالعاده بزند و اغلب سرنوشتساز است. وقتی او نباشد لیورپول عملکرد همیشگی خود را ندارد.»
تورس اخیرا در بازی مقابل منچستر یونایتد در آنفیلد گل اول دیدار را زد تا تیمش دو بر صفر پیروز شود.
خاویر ماسکرانو، همتیمی او نیز میگوید: «فرناندو ثابت کرد چه بازیکن خوبی برای ماست. او تفاوت ما را رقم میزند و خوشحالیم که بازگشته است چون به او نیاز داشتیم. ما منتظر جرارد هم هستیم که بهبود یابد.»
2009/10/27کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درحال حاضر ژاوي ، اينيستا،مسي خيلي خوب بازي مي کنند ولي اگر قرار باشد من شخصا در مورد آنها نظر بدهم، بايد بگويم با همه بازيکنان خوبي که در اختيار دارند، من هيچيک از آنها را انتخاب نمي کنم.
سايت گا - دوشنبه شب بزرگي براي فوتبال اسپانيا بود. از يک سو جوايز بهترين هاي لاليگا در فصل گذشته اهدا شدند و از سوي ديگر بيست سالگي برنامه ال لارگوئرو برنامه راديويي معروف شبکه کادنا سر جشن گرفته شد.
به گزارش قدس ديلي هر دو رويداد در شهر مادريد انجام مي شد. در اولين برنامه هشت ستاره از بارسلونا طبق آرايي که مربيان به آنها داده بودند، جوايز خود را در يافت کردند. بارسلونا قهرمان لاليگا، مسي بهترين بازيکن و بهترين مهاجم، گوارديولا بهترين مربي، کاسياس بهترين دروازه بان، داني آلوس بهترين مدافع ژاوي ارناندس بهترين هافبک تهاجمي و اينيستا بهترين هافبک، بوسکتس بهترين پديده و خوان کارلوس والرون برنده بازي جوانمردانه، انتخاب شدند.
ولي رويداد لوکس تر مربوط به بيست سالگي برنامه راديويي اسپانيا بود و به کريستيانو رونالدو اجازه داد تا در يک گفت و گوي طولاني با خبرنگاران شرکت کند و در مورد مسايل شخصي خود بگويد. ستاره پرتغالي رئال مادريد قبل از هرچيز در مورد سلامت خود حرف زد وگفت: " از نظر جسمي خوب هستم. بايد حواسم به اين مصدوميت باشد. ولي خيلي زود به زمين بازي برمي گردم "
درحال حاضر سرحال ترين تيم اسپانيا بارسلونا است و با اينکه کريس ارزش زيادي براي رقيب اصلي رئال قائل است اما خيلي هم نمي خواهد در تعريف و تمجيد از آنها سخن بگويد. " آنها خيلي خوب ظاهر شده اند. بعد از قهرماني در چمپيونز، بازيکنان آنها نسبت به مهره هاي تيمهاي ديگر از شانس بيشتري براي برنده شدن توپ طلا برخوردار هستند. اگر يونايتد قهرمان شده بود، شايد اين عنوان را به يکي از بازيکنان منچستر مي دادند. درحال حاضر ژاوي ، اينيستا،مسي خيلي خوب بازي مي کنند ولي اگر قرار باشد من شخصا در مورد آنها نظر بدهم، بايد بگويم با همه بازيکنان خوبي که در اختيار دارند، من هيچيک از آنها را انتخاب نمي کنم. "
شايد اظهارات رونالدو تا حدي اغراق آميز و خودخواهانه به نظر رسند. ولي کريس رونالدوهميشه همين طور بوده و حتي در مورد زندگي شخصي و خصوصيات اخلاقي خود هم با همين صراحت حرف مي زند: " من آدم رکي هستم. در طول فصل هيچکس نمي تواند به من حمله کند. براي اينکه من يک الگوي کامل ورزشي هستم. شايد در طول تعطيلات روش زندگي ام را تغيير دهم و کاري که دوست دارم را انجام دهم. به من ياد داده اند که يک انسان واقعي باشم. اينکه ديگران از من خوششان مي آيد يا نه تغييري در من ايجاد نمي کند. من به خاطرشرايط زندگي به اندازه کافي بالغ و عاقل هستم."
اينکه کريستيانو رونالدو خيلي زود گريه اش مي گيرد را همه مي دانند. ولي اينکه در انگليس زندگي راحت تري داشته را همه نمي دانند: " وقتي در منچستر بودم نمي توانستم انگليسي صحبت کنم ولي به لطف دوستانم خيلي پيشرفت کردم. اوايل خجالت مي کشيدم ولي بعد از هفت ماه کلي پيشرفت کردم. بازي کردن در رئال مادريد آرزوي من بود. به فرگوسن گفتم و او هم به خواسته من احترام گذاشت. او مرا درک کرد ويونايتد مرا فروخت تا به رئال بيايم. براي اينکه من واقعا دنبال يک تجربه متفاوت بودم. "
2009/10/29کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من به آرشاوینی که در نظر سنجی نیست رای میدم![]()
به نظرم مسي ميشه! هر چند امسال بازيكني كه خيلي خوب بازي كنه نداشتيم! تقريبا همشون افت كرده بودن!!!
برام مهم نیست به اونی که بیشترین شانسو داره رای بدم.
مهم اینه که اون تو تیم مورد علاقه من نیست.
پس، رای من:
ایـــــــــکر کاسیــــــــاس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)