معلومه که داره تازه کارت گرافیکم داره
سی پی یوش 330 هست که تا 450 میتونی اورکلاکش کنی رمشم 128 مگابایته
معلومه که داره تازه کارت گرافیکم داره
سی پی یوش 330 هست که تا 450 میتونی اورکلاکش کنی رمشم 128 مگابایته
ممنونم از جواب سريعتون .
چه جوري ميتونم اوركلاكش كنم .
منم بلد نیسم
روش ان82 رو انجام دادم نشد
با سلام من گوشيم ارور hardware failed . restart camera مي داد موقعي كه دوربينش رو باز مي كنم . بعد من گوشي رو فلش كردم نمايندگي دبي . كه منوي كامل فارسي هم داشت تا يك روز درست بود ولي موقعي كه داشت گوشي رو شارژ مي كردم زدم دوربين رو روشن كردم و باز همون ارور قبلي رو داد .
موقعي هم كه كد *#0*#رو مي زنم براي تست قطعات بعد از ردن دكمه 8 ارور hw failure error رو مي ده ديگه ميدونم چيكارش كنم ايا شما راهي در نظر داريد ممنونم .
انواع كدهاي 7370 , 7780 رو هم امتحان كردم جواب نداد . سري قبل هم كه مشكل داشت آپديت هم كردم ولي جواب نداد .
اگه ممكنه كسي جواب بده خيلي اضطراريه
خب ببر همون نمایندگی که دادی فلش کنن و مشکلشو بگو . حتما واست حل میکنن . چون احتمالا مشکل گوشیت سخت افزاریه که کاری از دست ما بر نمیاد
![]()
سلام من تازه كارم و جديدا i8510 رو خريدم.وقتي تازه گرفتمش فارسي نداشت ولي صاحب مغازه همونجا برام فارسيش كرد .الان فريمورش 1I8510DJHI و1Custom version : I8510L01XSGHI هست ولي سرعت بازكردن گالريش خيلي كمه و باتريش هم يك روزه تمام ميشه ميخاستم ببينم به نظر شما چه فريموري رو بايد بريزم كه هم فارسي داشته باشه هم اين مشكلها رو از بين ببره. ممنون
با سلام من با فريمور كه در پست اول گذاشته بودين گوشي رو اپديت كردم دستتون درد نكنه سرعتش خيلي خوب شده ولي هيچ برنامه اي روش نصب نميشه ارور file is corruptedرو ميده در صورتي كه همون برنامه ها رو روزي كه تازه گرفته بودم روش نصب ميشد .؟
سلام من تازه كارم و جديدا i8510 رو خريدم.وقتي تازه گرفتمش فارسي نداشت ولي صاحب مغازه همونجا برام فارسيش كرد .الان فريمورش 1I8510DJHI و1Custom version : I8510L01XSGHI هست ولي سرعت بازكردن گالريش خيلي كمه و باتريش هم يك روزه تمام ميشه ميخاستم ببينم به نظر شما چه فريموري رو بايد بريزم كه هم فارسي داشته باشه هم اين مشكلها رو از بين ببره. ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)