تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 46

نام تاپيک: خرید خودرو ۸ میلیون -- دیگه نمی تونم صبر کنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

به نظر من شخصیت آدم با یک ماشین سنجیده نمیشه ... بلکه در نحوه استفاده از ماشین سنجیده میشه ... من میخوام یک مدت با ماشینم زندگی کنم ... نمیخواک باهاش پز بدم یا چیز دیگه ... بدنه ماشین و سیستم های ایمنی راننده واسم خیلی مهمه ... مرسی از راهنماییتون ...
    یه سوال دیگه تو رنج 8 میلیون MVM براحتی پیدا میشه ... نظرتون چیه؟

پروفشنال ardavan_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

نه منظورم رو بد گرفتید!
    منظور من اکثریت بود نه همه آدمها!
    کافیه یه سر به مناطق بالا بزنی همه چیز رو به صورت زنده مشاهده کنی! طرف 360 میلیون تومن پول بنز SL65 داده هنوز وقتی میخواد بپیچه راهنما نمیزنه! یا راننده BMW 740 شیشه رو میده پایین فحش هایی میده که اصلا در شان هیچکس نیست! خوب معلومه اینها هم همون هایی بودن که دنبال یه ماشین بودن تا بتونن باهاش کلاس بزارن!
    بله از اون لحاظ البته فکر کنم اقلیت باشنها نه اکثریت ...

گفتم بیارم بالا شاید یکی جواب بنده خدا بالایی رو داد...

آخر فروم باز poria_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یه سوال دیگه تو رنج 8 میلیون MVM براحتی پیدا میشه ... نظرتون چیه؟
    MVM نه راحتی داره نه شتاب داره و نه ایمنی! اگه بتونید ماتیز پیدا کنید خیلی بهتره!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

mvm ماشین خانمهاس
    اگر برای همسرتون میخواید خوبه
    البته به قول شاعر ماتیز بهتر هست

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دوستان خواهشا تو انتخاب کلمات دقت کنید لازم نیست با تحقیر چیزی خودمون رو بزرگ کنیم .
    این موضوع باعث میشه که شخصیت شما بین جمع بالاتر بره .
    کسانی که لوگان ال 90 رو ماشین بدی میدونن یا ماتیز و mvm رو ماشین خانومها میدونن احتملا هنوز طرز تفغکر سنتی دارن یا و یا اینکه چیزی در مورد ارزش یک محصول چیزی نمدونن .ارزش همون کارایی در مقابل قیمت هستش .
    وقتی لوگان با فضای بزرگ داخلی ایمنب و تکنولژی بالا نسبب به تولیدات 20 سال قبل اروپایی که الان در کشورمون قالب میشن کاملا برتره و قیمتی هم معقول داره پس این خودرو یک خودروی با ارزش هستش حتی اگه شما دوست عزیز از طراحیش خوشتون نیاد .
    ما خودرویی صرف برای تامین نیاز خانومها نداریم که بعضی از خودروها و سواریها به این اسم مشهور شدن .صرفا خودروهای کوچک مال خانومها نیستن شما هم اگه مجبور بشید در کنار ماشین بزرگی که حرکت با اون در ترافیک شهر به سختی انجام میشه ماشین کوچکی برای کارهای شخصی درون شهر داشته باشید ماشینی مثل ماتیز یا mvm به خاطر اندازه های کوچکشون مناسبترین هستن .
    اینم بگم من این همه حرف رو از معده مبارک و به لطف نفس مفت نمیگم هر لحظه در مورد خودرو و حمل و نقل سعی میکنم مطالعه کنم
    اگه عشق من ماشین هستش و این عنوان کاربر فعال رو مثل بقیه دوستانم یدک میکشم هیچکدوم از ما کم تجربه نداریم
    همین آقای پوریا که دوستان با حرفهاشون مورد عنایت قرار دانشون تا به امروز به خود من کلی اطلاعات منتقل کردن .
    خواهشا در مورد نظراتتون و کلاماتی که به کار میبرید بعد این دقت کنید.

6. 2 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

ولی ام وی ام ماشین خانمهاست
    مرده گنده که داخل این ماشین نمیشیند ؟
    دختران جیگول و فنچ و خانمها این ملاشین دارند
    در ضمن دیدگاه خود را در مورد قیمت مناسب و تکنولوژی مافوق العاده ال90 عوض کنید بهتر هست .فکر کنم سنتی تر هست
    شما اگر بحث در دانشگاه کنید پس چه میگویید . داریم صحبت میکنیم اینکه که دعوا نیست عزیزم

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ولی ام وی ام ماشین خانمهاست
    مرده گنده که داخل این ماشین نمیشیند ؟
    دختران جیگول و فنچ و خانمها این ملاشین دارند
    در ضمن دیدگاه خود را در مورد قیمت مناسب و تکنولوژی مافوق العاده ال90 عوض کنید بهتر هست .فکر کنم سنتی تر هست
    شما اگر بحث در دانشگاه کنید پس چه میگویید . داریم صحبت میکنیم اینکه که دعوا نیست عزیزم
    واقعا چه جالب نمیدونستم جنرال موتورز شورولت ماتیز رو برای این قشر
    دختران جیگول و فنچ و خانمها
    تولید کرده! یه نگاه به آمار فروش این ماشین یا ماشینهایی تو این رنج مثل نیسان میکرا تویوتا یاریس یا تویوتا IQ بندازید متوجه میشید تعداد فروش اینها خیلی بیشتر از تعداد
    هستش پس نتیجه میگیرم فقط برای قشر
    نیست و
    مرده گنده
    هم از این ماشینها میخره!
    -------------------------
    توجه کردید لحن شما چقدر شبیه به یه شخصیت معروف تو دنیای فوتباله که چند وقت پیش مطبوعات حسابی از خجالت ایشون دراومدن و ایشون رو مورد عنایت قرار دادن؟

9. این کاربر از poria_mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

منظورت کدوم مربی هست ؟
    فیروز کریمی ؟
    در ضمن شما امروز اکستازی چیزی زدی که اینقدر دچار تشعشعات مزه شدی ؟
    در ضمن دانشمند بزرگوار که اطلاعات مفید شما باعث انتقال زوچیپ میشود یاریس را با ماتیز مقایسه نکن

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

منظورت کدوم مربی هست ؟
    فیروز کریمی ؟
    در ضمن دانشمند بزرگوار که اطلاعات مفید شما باعث انتقال زوچیپ میشود یاریس را با ماتیز مقایسه نکن
    فقط میتونم بگم براتون متاسفم! فروم رو با خونتون اشتباه گرفتی!
    برای چی نباید مقایسه کنیم؟ دو تا ماشین تو یه کلاس رو میخوایم با هم مقایسه کنیم حالا اگه شما مغرتون اونقدر مشکل داره که میخواید ماتیز رو بایه شاسی بلند مثل کادیلاک اسکالید مقایسه کنید اون دیگه به ما مربوط نیست!

پروفشنال stam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عزیزان یه بنده خدایی یک سوالی کرده و خواهان نظرات شما هست و البته خودش هم بین نظرات شما نظر بهتر رو تشخیص خواهد داد اینکه نیازی به این همه جدل نداره.
    و البته دوست عزیز آقای brad pitt شما که دم از بحث در دانشگاه میزنی نمیدونم شما در کدوم دانشگاه این الفاظ رو به کار میبری و کسی با شما کاری نداره؟ در دبیرستان هم این الفاظ شما جایی نداره.یادت باشه صحبت زمانی شکل میگیره که از روی دلیل و برهان انجام بشه در غیر اینصورت همان دعواست و ارزشی نداره.
    از شما خواهشمندم به صورت فنی بحث کنی و از آمار و ارقام استفاده کنی تا نظرت رو ثابت کنی نه از کلمات غیر فنی و احساسی.
    پیشتر از شما دو دوست عزیز ممنونم.

13. 2 کاربر از stam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •