تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 11 اولاول 12345678 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 104

نام تاپيک: عجیب ترین صحنه ای که در بازیها دیدید چی بوده ؟

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

تصور کردن بعضی از پست ها واقعا جالب هستش ! اگه میشد عکس هم قرار بدین خیلی عالی میشد !

منم عجیب ترین صحنه ای که دیدم ازش فیلم گرفتم و تو امضام قرار دادم !
    .................................................. .......................
    اینم خدمت شما دوست عزیز......هر دو نفر ( من و شهرام ( بچه خواهرم ) ) در حین بازی کردن ان بازی کشته شدیم به درصد های بازی هم توجه کنید ..........

http://www.4shared.com/file/123804883/8ca13683/untitled__2_.html
    ...................
    بعد از این هم کلی خندیدیم...........
    Last edited by kortol; 09-08-2009 at 00:19.

2. 4 کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

.................................................. .......................
    اینم خدمت شما دوست عزیز......هر دو نفر ( من و شهرام ( بچه خواهرم ) ) در حین بازی کردن ان بازی کشته شدیم به درصد های بازی هم توجه کنید ..........

http://www.4shared.com/file/123804883/8ca13683/untitled__2_.html
    ...................
    بعد از این هم کلی خندیدیم...........

معلوم نیست چه محاسباتی انجام داده که رسیده به 33.3% !

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

این مال کدوم بازیه؟چرا ادماش مثل ورق کاغذ 2 بعدی هستن؟
    ..................................................
    این عکس مال GTA سان اندریاس هستش ........................ ولی نکته عجیب اینه که چرا شخصیت ها اینجوری افتادند .................... انگار فوتوشاپی باشه!؟!؟!؟!؟!؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه monaj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    In My Mind

پيش فرض

البته بهتره بگیم بیشتر اینها جالبترین صحنه هایی هستند که فرد دیده. مثلاً خود من:

1- تو بازی Hitman Silent Assasin زمانی که تو مرحله یکی مونده به آخر می رفتم اون یارو روسیه که رئیس بزرگ بود رو ترور کنم، هر چی با دوربین دار میزدم، نمی افتاد. فکر کردم فشنگام قلابیه تا رفتم تو ساختمون و دیدم چوبیه و یه دام برام چیدن!
    2- تو بازی Silent Hill 3 زمانی که وارد یه اتاق آیینه ای شدم یهو دیوارهاشروع به خونی و قرمز شدن کردن و چهره خودم (کاراکتر) تو آیینه به طرز وحشتناکی تغییر پیدا کرد. از ترس رفتم که اتاق رو ترک کنم ولی در قفل شده بود (کلاً صحنه بسیار ماندگاری بود!)
    3- شاید این یکی باگ باشه: تو بازی Splinter Cell 1 زمانی که تو مرحله آخر بازی اون رئیس جمهور رو از توی حیاط با دوربین دار زدم، دیگه راه برگشت به مسیر عقب نبود. ولی با دردسر برگشتم به عقب و دیدم که تو یکی از سالنها، همین یارو مات و مبهوت واستاده بود وسط سالن... که دوباره زدمش!
    4- تو بازی Max Payne 2 تو یکی از مراحل از لبه پنجره یه آسمانخراش که رفتم اونطرف، یه اتاق مخفی بود که توش عکس یه شخصیت واقعی بود که دو تا شمع کنارش بود و یه موسیقی کوتاه نواخته شد (مثل یادبود می مونست)
    Last edited by monaj; 09-08-2009 at 09:53.

6. 4 کاربر از monaj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال darklord_8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

انگار فوتوشاپی باشه!؟!؟!؟!؟!؟
    مگه شخصیتا مشکلی دارن؟
    نه فتوشاپی نیست. با رفقا رفته بودیم یه محله رو بگیریم یکیشونو که کشتم به جای اینکه بیفته زمین روی هوا موند! بعدشم که آمبولانس اومد همین جوری رو هوا سالمش کردن . سالم که شد تازه افتاد زمین

8. 3 کاربر از darklord_8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال MHSou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تـ E ـهـ R ــا N

پيش فرض

انگاری توپ با خط دروازه مثل قطب هم نام اهنربا عمل کرد که تو پی که شوت کردم باید گل می شد از دروازه به سمت وسط زمین دور شد
    حتما داشتی به خودت گل میزدی!

داره خودمونی میشه bakan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من پارسال بود وقتی داشتم فوتبال بازی میکردم اومدم توپ رو به صورت چیپ از بالای سر دروازه بان ردکنم که توپ رفت بالای تیر دروازه بدون حرکت واسه چند ثانیه وایستاد بعدش یه دفه رفت تو دست دروازه بان

آخر فروم باز Bs_panzer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Not in your business tough guy !

پيش فرض

یه چیز غیر منتظره دیگه !
    رزیدنت اویل 3 رو یادتونه غوله می تونست بیاد دنباتون ؟ (یعنی از در ها هم عبور کنه)

دفعه دومی بود که غوله میومد ! بعد رفتم تو دره یوهو پشت سرم اومد تو ! منم از ترس پلی استیشن رو خاموش کردم ! بعدشم دویدم سرم خورد به پنجره باد کرد

جالب این جاست که من اون موقع 7 سال داشتم و در همون 7 سالگی بازی رو تموم کردم (به این می گن گیمر حرفه ای)

12. 5 کاربر از Bs_panzer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

تو بازی CRYSIS WARHEAD با ماشین به یه نفر زدم یارو حدودا 2 کیلومتر اون ور تر پرت شد

14. این کاربر از kinder بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

من تو بازي F.E.A.R 2 نميدونستم وقتي نارنجك رو نگه ميداري تو دست كاراكتر هم ميتركه . اول اينطوري كردم تركيد بعد دفعه ي دوم گفتم ايندفعه ديگه ميدونم بعد وقتي به موقع پرتش كردم خورد به ديوار و افتاد جلوي پاي خودم و بازم مردم !
    تو بازي Mass Effect هم وقتي Wrex رو كشتن خيلي ناراحت شدم و اين برام عجيب بود ، تا حالا هم اين حرف رو چند جاي ديگه هم زدم . هيچ وقت يادش از ذهنم بيرون نميره !!!!!
    تو بازي Fallout 3 هم تو يكي از قسمت هاي كاملا برهوتش يه كالسكه ي بچه ديدم رفتم ببينم توش بچه هست يا نه ولي وقتي رسيدم كنارش بهو تركيد .
    يه چيزي هم در مورد بازي NFS:UC بود ، من بيشتر به خاطر ميان پرده هاش وسوسه شدم و بازي رو گرفتم كه وقتي بازي رو نصب كردم با كمال نا باوري ديدم كه شركت پخش كننده فيلمهاش رو حذف كرده و به جاش تو اتوران تريلر بازيهاي ديگه رو گذاشته !!!!!!!!!
    تو بازي Tomb Raider: Underworld هم يه باگ عجيب وجود داره ، يه مرحله اي هست كه براي پريدن با موتور به اونور چاله يه درخت بايد رو زمين باشه . تو مرحله ي قبل از اين هم دو تا هدف هست كه اگه كسي اول بره سراغ دومي و بعدا اولي اون درخته تو زمين فرو ميره و نميشه مرحله رو رد كرد !!!!!!!!!!
    تو بازي Riddick: Escape from Butcher Bay هم وقتي تو يكي از سلول هاي انفرادي زندان هستيم با دو تا مامور و به يه دليلي اين سلول كه مثل اسانسور بالا ميرفت افتاد پايين . يكي از مامورها رو يكي از موجودات بازي خورد بعد Richard B Riddick با خونسردي كامل برگشت گفت Beautiful .
    تو ايكس من جديد هم وقتي اون مرد چاق گنده رو تو فروشگاه داشتم ميكشتم در اخرين لحظات عمرش يهو فريز شد و هيچ ضربه اي هم بهش اثر نميكرد .
    تو بازي Fuel هم يه باگ مسخره برام پيش اومد كه تو تاپيك خودش گفتم صلاح نيست بازم بگم .

صحنه هاي اينطوري زيادي برام پيش اومد كه حيف يادم نيست .

16. 3 کاربر از hosseincode2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •