تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 10 اولاول 12345678 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 99

نام تاپيک: رشته های مجازی

آخر فروم باز MaaRyaaMi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

..........
    Last edited by MaaRyaaMi; 03-09-2010 at 16:55.

اگه نباشه جاش خالی می مونه GodFatherAmin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اوه اوه! پس چه شانسی آوردم من!
    من با 51 هزار اونجا قبول شدم! آی تی علم و صنعت...شما جدی با 4هزار اونجا در اومدید؟؟؟

بچه ها، همین الان از اونجا برگشتم... گفتند که ثبت نام و همه کارهاش پنج شنبه باید بریم... الان اگه برید هیچ خبری نیست... فقط عین من 3-4 ساعت علاف میشید!

درضمن، پرسیدم شهریه رو... 150 تومن ثابتش هست... فکر کنم هر طرف حدود 300-350 در بیاد! خیلی خوبه! من شنیدم امیرکبیر دوره های مجازیش شهریه ثابتش 650 تومنه

درضمن godfather جان، دیگه تو مدرک دوره های شبانه نمیزنند شبانه! یعنی کسی تا نره از دانشگاه استعلام کنه، از مدرک نمیتونه بفهمه طرف روزانه بوده یا شبانه....

دوستان کسی هست که داره مجازی میخونه یا خونده یا اطلاعات بیشتری داره تو این زمینه؟؟؟
    جدی می گی.من نمی دونستم دستت درد نکنه.
    تو مجازی می زنه؟

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امیرکبیر فک کنم واسه ارشد باشه ......

اره شما شانس اوردی چون این رشته تازه امسال اومده
    منم تو اصلاحیه دیدم و همینجوری زدم
    وگرنه من پارسال خواجه نصیر زدم قبول نشدم!
    سال قبل رتبتون چند شد؟

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اوه اوه! پس چه شانسی آوردم من!
    من با 51 هزار اونجا قبول شدم! آی تی علم و صنعت...شما جدی با 4هزار اونجا در اومدید؟؟؟

بچه ها، همین الان از اونجا برگشتم... گفتند که ثبت نام و همه کارهاش پنج شنبه باید بریم... الان اگه برید هیچ خبری نیست... فقط عین من 3-4 ساعت علاف میشید!

درضمن، پرسیدم شهریه رو... 150 تومن ثابتش هست... فکر کنم هر طرف حدود 300-350 در بیاد! خیلی خوبه! من شنیدم امیرکبیر دوره های مجازیش شهریه ثابتش 650 تومنه

درضمن godfather جان، دیگه تو مدرک دوره های شبانه نمیزنند شبانه! یعنی کسی تا نره از دانشگاه استعلام کنه، از مدرک نمیتونه بفهمه طرف روزانه بوده یا شبانه....

دوستان کسی هست که داره مجازی میخونه یا خونده یا اطلاعات بیشتری داره تو این زمینه؟؟؟
    انگار همه علم و صنعت قبول شدن توی سایت سازمان سنجش نوشته بود برای ثبت نام خواجه نصیر همون لحظه باید پول ثبت نام رو بدی.
    اینجا چطوره؟
    چه مدارکی می خواست؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

............
    Last edited by MaaRyaaMi; 03-09-2010 at 16:55.

6. این کاربر از MaaRyaaMi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Johnny Depp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

جدی می گی.من نمی دونستم دستت درد نکنه.
    تو مجازی می زنه؟
    والا اینو نمیدونم... واسه اونه که من سه روزه در به در از اینو اون سوال میپرسم... کسی نیست گه بمون.

امروز هم که رفتم، نشد زیاد سوال کنم اشون... گفت فقط پنج شنبه باید بیاید...

بودن یه 10-12 نفر دیگه مثل من!

انگار همه علم و صنعت قبول شدن توی سایت سازمان سنجش نوشته بود برای ثبت نام خواجه نصیر همون لحظه باید پول ثبت نام رو بدی.
    اینجا چطوره؟
    چه مدارکی می خواست؟
    در باره پولش که هر دانشگاهی که شهریه میگیریهه، ترم یک قبل ثبت نام پولو میگیره... غیر انتفاعی - شبانه - پیام نور - آزاد... اینجا همن باید اینجوری باشه دیگه!

منم پارسال کنکور دادم.. رتبن 26000 شد، اما آی تی خواجه نصیر در نیومدم! امسال نتیجم رو دیدم، کف کردم... از زیر دسنشون در رفته؟؟؟

راستی، یه چیز دیگه هم گفتم... گفتم از هر درسی بیشتر اوقات 2 جلسه حضوری برگذار میشه!

یه چیز دیگه! اینو نگهبانشون گفت... گفت که رو کارت دانشجویییتون ذکر میشه مجازی!

حالا این مهم نیست زیاد... تو مدرک ننویسه عالی میشه.

مدارک ثبت نام همه دانشگاه ها هم یکیه... اینم همینا رو میخواد:

>>>>>
    1- اصل ديپلم كامل متوسطه ياگواهي آن براي داوطلبان نظام قديم آموزش متوسطه با مهر و امضاي مدير دبيرستان و يا هنرستان و يكبرگ فتوكپي آن كه نوع ديپلم ، بخش وشهرستان محل اخذ ديپلم در آن قيد شده باشد.

2- اصل مدرك و ياگواهي تحصيلي متوسطه سال ماقبل ديپلم و دوسال ماقبل ديپلم براي داوطلبان نظام قديم آموزش متوسطه با مهر و امضاي مدير دبيرستان و يا هنرستان و يكبرگ فتوكپي آن كه بخش وشهرستان محل اخذ مدرك تحصيلي سال ما قبل ديپلم و بخش و شهرستان محل اخذ مدرك دوسال ما قبل ديپلم در آن مشخص باشد.

3-اصل گواهينـــامه پايان دوره پيش دانشگاهي ياگواهي آن براي داوطلبان نظام جديد آموزش متوسطه بامهرو امضاء مديرمركز پيش دانشگاهي ويكبرگ فتوكپي آن كه نوع گواهينامه پيش دانشگاهي ، بخش و شهرستان محل اخذ مدرك پيش دانشگاهي در آن قيد شده باشد.

تبصره1- دانش آموزان دوره پيش دانشگاهي نظام جديد آموزش متوسطه بايد حداكثر تا پايان شهريور ماه 1388 موفق به اخذ گواهينامه دوره پيش دانشگاهي شده باشند.
    تبصره2- دانش آموزان دوره پيش دانشگاهي پذيرفته شده در رشته‌هايي كه صرفاً در نيمسال دوم پذيرش مي‌شوند حداكثر تا 30/11/88 بايد موفق به اخذ گواهينامه دوره پيش دانشگاهي شده باشند.

4-اصل مدرك ديپلم وياگواهي ديپلم متوسطه نظام جديد آموزش متوسطه و سال ماقبل ديپلم براي داوطلبان نظام جديد آموزش متوسطه بامهر وامضاء مدير دبيرستان وياهنرستان و يكبرگ فتوكپي آن كه بخش محل اخذ ديپلم و بخش محل اخذ مدرك سال ماقبل ديپلم نظام جديد در آن مشخص شده باشد

تبصره- اصل يا گواهي پايان دوره 3 ساله (ديپلم) نظام جديدآموزش متوسطه حاوي معدل كتبي براي داوطلباني كه ديپلم متوسطه نظام جديد خود را در سال 1384 ، 1385، 1386 و يا 1387 اخذ نموده اند.

5-اصل و ياگواهي مدرك دوره كارداني (فوق ديپلم) دانشگاهها و موسسات آموزش عالي و يا مدرك پايان دوره كارداني پيوسته آموزشكده هاي فني وحرفه اي وابسته به وزارت آموزش وپرورش براي پذيرفته شدگان داراي مدرك مذكور باقيدتاريخ اخذ مدرك كارداني (حداكثر تاتاريخ 31/6/1388) كه در آن بخش و شهرستان محل اخذ مدرك كارداني مشخص شده باشد، بانضمام تصوير آن .هم چنين اصل و يا گواهي ديپلم متوسطه و سال ما قبل ديپلم متوسطه با مهر و امضاي مدير دبيرستان و يا هنرستان كه بخش و شهرستان محل اخذ ديپلم و سال ما قبل ديپلم در آن مشخص شده باشد، بانضمام يك برگ تصوير آن .

6-ارائه اصل گواهينامه انجام خدمات قانوني مقرر (طرح لايحه نيروي انساني) براي پذيرفته شدگان داراي مدرك كارداني گروه آموزشي پزشكي كه پايان طرح نيروي انساني آنان تا تاريخ 31/6/88 و يا 30/11/88 مي باشد.

7-اصل شناسنامه و يكبرگ فتوكپي از تمام صفحات آن.

8-شش قطعه عكس تمام رخ 4*3 تهيه شده در سال جاري.

تبصره- 12 قطعه عكس تمام رخ 4*3 تهيه شده در سال جاري منحصراً براي برادراني كه باتوجه به ضوابط پس از ثبت نام در موسسه آموزش عالي براي آنان معافيت تحصيلي صادر مي گردد.

9-مدركي كه وضعيت نظام وظيفه راباتوجه به مقررات وظيفه عمومي مندرج در صفحات 33 و 34 دفترچه راهنماي شماره 1 آزمون سراسري سال 1388 مشخص كند(براي برادران).

8. این کاربر از Johnny Depp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

قابل توجه داوطلبين آزمون سراسری سال 88
    ضمن تبريک اعیاد مبارک ماه شعبان بويژه ميلاد با سعادت حضرت ولی عصر (عج) و آرزوی موفقيت روز افزون برای داوطلبين گرامی آزمون سراسری سال 88، بدينوسيله به اطلاع داوطلبين محترم می رساند مرکز آموزش الکترونيکی دانشگاه علم و صنعت ايران برای سال تحصيلی 88 از ميان شرکت کنندگان در آزمون سراسری سال 88 در مقطع کارشناسی و در دو رشته مهندسی فناوری اطلاعات (کد رشته 9563) و مهندسی صنايع (کد رشته 9564) هر يک به ظرفيت 250 نفر دانشجو می پذيرد.
    از آنجا که تحصيل به روش الکترونيکی (که اصطلاحا به آن مجازی نيز گفته می شود) از سابقه زيادی در کشور ما برخوردار نيست و بسياری از داوطلبين گرامی ممکن است شناخت لازم از اين شيوه آموزشی نداشته باشند، به منظور معرفی و آشنائی بيشتر توضيحاتی در ادامه آمده است.
    آموزش الکترونيکی به يکی از اشکال آموزش از راه دور گفته می شود که کليه فرايندهای آموزشی (از قبیل ارائه دروس، حضور در کلاس، ارتباط با استاد، ...) به صورت غير حضوری و صرفا از طريق شبکه اينترنت صورت می گيرد و مانند آموزش متداول و سنتی نياز به حضور همزمان استاد و دانشجو در کلاس های حضوری نخواهد بود و کليه ارتباطات لازم برای تحقق آموزش و يادگيری از طريق اينترنت اتفاق می افتد.
    اين آموزش برای کسانی که به هر دليل ممکن است مايل نباشند و يا اين امکان را نداشته باشند که برای ادامه تحصيل از شهر محل زندگی يا کار خود دور باشند مناسب است و تنها برای شرکت در امتحانات پايان هر نيمسال تحصيلی لازم است به دانشگاه مراجعه نمايند. البته توجه به اين نکته لازم است که اين دوره ها مشمول آموزش رايگان نبوده و بر اساس مقررات، دانشجويان می بایست برای تحصيل شهريه ای که به تصويب هيات امناء دانشگاه می رسد را پرداخت نمايند. به دانشجويانی که بتوانند با موفقيت و بر اساس مقررات و ضوابط آموزشی تحصيل حود را به پايان برسانند مدرک رسمی دانشگاه علم و صنعت ايران که مورد تائيد وزرات علوم، تحقيقات و فناوری می باشد اعطا خواهد شد.
    لازم به ذکر است که مرکز آموزش الکترونيکی دانشگاه علم و صنعت ايران يکی از پيشگامان ارائه آموزش الکترونيکی است که فعاليت خود را از سال 83 با پذيرش دانشجو آغاز نموده و در حال حاضر نيز بيش از هزارو پانصد دانشجو در دو مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد اين مرکز مشغول به تحصيل می باشند و نخستين دانش آموختگان اين مرکز نيز از سال 87 با موفقيت تحصيل خود را به اتمام رسانده و بعضا در مقاطع بالاتر مشغول به ادامه تحصيل می باشند.
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

اینو تو سایت دیدم الان
    اینجا که نوشته مدرکش مینوسه علم و صنعت

10. 2 کاربر از MaaRyaaMi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه elhameli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام بچه ها
    در مدارک دانشگاههای مجازی کلمه مجازی نوشته میشه و بعدشم اگه کارگاه داشته باشین یا یه واحدی مثل تربیت بدنی باید برید دانشگاه البته اگه میان ترمم براتون بزارن باید برین
    راستی ADSL یادتون نره حتما باید داشته باشین
    راستی بچه هایی که شبانه قبول میشن توی مدرکشون شبانه ذکر نمیشود
    بعدشم تحقیق کنید منابع مطالعاتی شما کسی که اگر IT قبول شده انگلیسی هست یا فارسی ؟
    چون ممکنه استادتون بگه برید فلان کتاب انگلیسی رو بگیرید بخونید و تمریناتش روحل کنید و...
    اینو بدین خاطر میگم چون منابع مطالعاتی شما با بچه های حضوری علم و صنعت یکی هست
    Last edited by elhameli; 13-09-2009 at 09:34.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

6 با تشکر از همه 1 توصیه

1 توصیه مهم:
    برای دوستانی که قبول شدند و تا به حال سر کلاسهای حضوری نرفتند دوره های مجازی زیاد جالب نیست و حتی باید بیشتر از پیام نور بخوانند و...................................
    تصمیم با شماست

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

1 توصیه مهم:
    برای دوستانی که قبول شدند و تا به حال سر کلاسهای حضوری نرفتند دوره های مجازی زیاد جالب نیست و حتی باید بیشتر از پیام نور بخوانند و...................................
    تصمیم با شماست
    با حرفت مخالم اتفاقاً خیلی خوبه که باید زیاد بخونن چون در کنکور کارشناسی ارشد دانشجو پیام نور موافق ترینن چون نمره که گرفتن خودشون گرفتن و تنها مزیت دانشگاه پیام نوره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •