من اینطوری دسته بندی میکنم :
شریف
امیر کبیر
تهران
علم و صنعت
خاجه نصیر
شیراز
اصفهان
مشهد
تبریز
کیش !
من اینطوری دسته بندی میکنم :
شریف
امیر کبیر
تهران
علم و صنعت
خاجه نصیر
شیراز
اصفهان
مشهد
تبریز
کیش !
بله میشه ولی بهتره شما به رشته هایی به مانند مکانیک اول برید و بعد تو ارشد برید مهندسی پزشکی چون در این صورت میتونید شانس بیشتری برای جذب شدن در شرکت های خارجی داشته باشید وگرنه اگر از اول برید تتوی مهندسی پزشکی که صندلیش 15 میلیونه واسه هر ترم باید بعدش برید یک مغازه ی لوازم پزشکی بزنید و به قول معروف بشید دلال وسایل پزشکی !سلام
بچه ها یه سوال فنی دارم ازتون
شما به عنوان یه کنکوری بگین
کسی که رتبه 36 ریاضی رو آورده میتونه مهندسی پزشکی امیر کبیر قبول شه؟؟؟
چون فقط در جهان فقط چند شرکت ساخت این لوازم موجوده و انوها هم توی اروپا هستند در کشور هایی مثل المان سوئیس و ... بیشتر دنبال نیروی کار ماهر هستند .
این ها گفته ی من نیست : گفته ی آقای نقی نسب رئیس امور دانشجویی دانشگاه صنعتی شریفه که تو بازدید اخیر ایشون برامون گفتند .
1.کاشان
2.سمنان
3.زنجان
4.کرمانشاه
اینا تو لیست من بود.بقیه ش نیس تو 250 تا.
همشهری بنده خدا رو گمراه نکن
این دسته بندی 250 تایی خیلی چرته
من تو همین دانشگاه ها موندم ولی وقتی ترتیب سنجش و گزینه 2 و نرم افزار های دیگه رو کنار هم میزاری به تناقض های عجیبی میرسی
یه وقت نگو سنجش معتبره می دونی چرا
وقتی شاهرود رو از فردوسی بالاتر می زنه باز بگو چرا!!
بههههههههههه سلام
کجا بود این تاپیک...
سطح دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی بالاست یا تربیت معلم تهران؟
راستی بین شهید رجایی و عباسپور کدوم تو برق بهترن؟
دانشگاه شاهد چطوره؟
بچه ها دانشگاه صنعتی بابل رو تایید میکنین؟>؟
و اینکه از بین دانشگاهای هرمزگان و خلیج فارس و ارومیه و صنعتی ارومیه کدومش بهتره؟
من که صرفا نقل قول کردم از رو سنجش.درست غلط بودنشو نمیدونم.ولی فردوسیو بالاتر از شاهرود زده واسه من.همچنین مکانیک فردوسیو بالاتز از برقش زده
اينقدر با شوق و ذوق حرف مي زني انگار چند دوره رو تو هر كدوم از اين دانشگاه ها گذروندي![]()
Last edited by ati_1991; 08-08-2009 at 00:21.
1-اگه میشه نظرتون رو در مورد رده بندیه دانشگاه های تهران تو رشته مکانیک بگید(شنیدم امیرکبیر بهترینه ولی جو شریف بهتره).
2-کلا به نظرتون مکانیک رشته خوبیه.
3-برای ادامه تحصیل در خارج فک کنم تهران و شریف از همه بهترند ولی شنیدم خوب نمره نمیدن که نمره بد حتی از شریف هم اونور آب قبول نمیکنند
مرسی
Last edited by www_parham; 08-08-2009 at 15:16.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)