نه نفرمایید صاحبش شنبه ی بزرگه
سری جدیدش ؟
نه جیگر همه گوشیهاش خوفه تو همه رنج قیمتم داره چی میخای برات بیارم![]()
نه نفرمایید صاحبش شنبه ی بزرگه
سری جدیدش ؟
نه جیگر همه گوشیهاش خوفه تو همه رنج قیمتم داره چی میخای برات بیارم![]()
واقعا مسخرس . هر کی میاد رد بشه یه نظر بیخود میده و میره رضا جان اشتباه کردی این تاپیکو زدی اسم تاپیک بحث آزاده اما در مورد موتو . طرف نمیدونه موتورولا رو چطوری باید بنویسه اومده اینجا از نوکیا (خوکیا ) میگه . آقا کلا بیخیال بشیم بریم. آقایون راست میگن فقط سامسونگ خوبه و نوکیا . تیکه انداختنا رو هم نمیفهمم اینجا یکی مشاوره واسه خرید میخواسته بقیه راهنماییش کردن دیگه این همه حرف و حدیث چیه! همه ی پستاتون اسپمه!
دوستان پیشنهاد میکنم بحثهای متفرقه نکنید تا تپیک منحرف نشه
داداش شما که یو9دارید یه کم در موردش توضیح بدین توی این عکس خیلی قیافش خوشکلتر شده.اگه عکسهای لایو داری بازم بذار مخصوصا رنگ قرمزش .الان قیمتش چنده؟صداش نسبت به ای8 و زد ان5 بهتره؟
توی هدفون چطور؟برنامه های جاوا رو راحت نصب میکنه؟
جنس بدنه ی یو9 از چیه؟میشه یه عکس هم از حالت بازش بذارید چون کیبوردش رو ببینم
Last edited by zimka_14162; 02-08-2009 at 01:02.
عزیزم چرا ناراحت میشی ؟؟؟؟؟؟
اسپم چیه شوخی بود چرا قاط میزنی ای بابا شما میدونی موتو چجوری نوشته میشه بسه
من از رضا معذرت میخام بابت پستام
حالا شما كه بلدي برو باهاش حال كن ... براي رفقا كلاس بزار ...
يعني جه اين حرف ؟؟؟ اكه يه جند نفر مثل شما از اين حرفا نزنن مدير ها و همكار هاي عزيز اشتباهي تابيك هاي مفيد رو به تراش نيم فرستن :|
محض اطلاع هم من خودم razr V3i دارم :|
بچه ها .... بچه ها ....
باز من نبودم مثل سگ و گربه به هم پريديد....!؟؟!؟
جاني ، خودت رو اعصباني نكن ... اينا شوخي ميكنن ... البته يه مقدار شورش رو هم در اوردن ... گندش رو بالا اوردن
ولي جدي ، جاني خيالت راحت ... تا يه تاپيك پا بگيره كمي طول ميكشه ... و اين داستانا رو هم داره.
در نهايت ياد آور ميشوم همه شما در پرتوي نور من ميتونيد با هم زندگي كنيد ... و روي مبارك من -- و همديگرو ماچ كنيد. هوييييييييييي زنونه مردونه جداست
البته قبول كه فلفل نبين چه ريزه ... بشكن بيبين ... همون ريزهالان قیمتش چنده؟صداش نسبت به ای8 و زد ان5 بهتره؟
ولي فكر نكنم صداش به ئي8 برسه ... چون اسپيكر پشت سره ئي8 چيزه رديفي هست ... من كيفيت صداش رو با 73 قياس كردم ... ميشه گفت توي باس از اون سر تره.
كلا ، اصولا ،جزعا و ... موتو با جاوا هيچ مشكلي نداره .... مخصوصا يو9 ، وي8 ، zn5چطور؟برنامه های جاوا رو راحت نصب میکنه؟
جنسش رو دقيق نميدونم چيه ... ولي منم اولش همين احساس رو داشتم ... ولي وقتي دستم گرفتم باش حال كردم ،مثل كيبورد وي8 ، وي3 ميمونه ... جنس روش هم مثل ئي8 هست.جنس بدنه ی یو9 از چیه؟میشه یه عکس هم از حالت بازش بذارید چون کیبوردش رو ببینم
و يادآور ميشم كه بدنه ئي8 بنظر سوسوله .... در عمل ... مرده عمله. دي!
و اما خطاب به اغتشاشگرا .... اصلا منظورم سيريش نيست .... چون خوشم نمياد اسم ببرم ؛ كمي تا قسمتي بسته ... و گرنه تاپيك بسته.
![]()
اميدوارم منظورت من نبوده باشم !!!! ما كلا حسابمون با اغتشاشكر ها جداست !!!.... چون خوشم نمياد اسم ببرم ؛ كمي
يه مسله ي مهم !!! موتورولا به غير از جاوا ديكه جي رو نصب مي كنه ؟؟ كلا سيستم عامل خاص ديكه اي رو سابورت نمي كنه ؟؟؟(كويا سامسونك هم همين طوريه !
فکر کنم بهتره قبل از اینکه کار به زدو خورد و خسارت و تلفات جانی برسه موضوع بحث رو عوض کنید
چطوری موتوئی![]()
آره وقتی پا گرفت تا دستش و سرشو و .... میمونهتا يه تاپيك پا بگيره كمي طول ميكشه![]()
موتوئی ها همه عصبین . همون اول که گفتم موتو باید بزنه تو کار سیمان![]()
من به جای مدیران بودم اسم انجمن موتورولا را به انحمن سیمان فروشی ارتقاء میدادم
بدرود موتوئی ها![]()
مخلصیم .
Last edited by S A M S U N G; 02-08-2009 at 09:56.
بعضي از گوشي ها رو دستكاري ميكنن ، و يه سري برنامه معروف به MPKG BOX روش نصب ميشه. البته يه باكس هست. پسوند اون فايلها mpkg هست.موتورولا به غير از جاوا ديكه جي رو نصب مي كنه ؟؟
برنامه هاش هم مثل جاوا ميمونه ... ولي خيلي قويتر ؛ مثل پليرها ... خيلي خيلي قويتر از جاوا.
كويا سامسونك هم همين طوريه !
درباره بعضي ها ... من اصلا دليلي نميبينم كه پستشون رو نقل كنم ، يه سري آدم مجهول هويه ... كه همه ميشناسيمشون.
همينا بودن ستارخان سنگ روز قبل گذاشتن ... تا امروز بتونن به انجمن موتو حمله كنن.
به زودي يه دادگاه براي اين افراد اينجا و اونجا و همه جا (زبل خان) برپا ميشه.
با تشكر -تيم مديريت بحثهاي همينطوري-
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)