دوستان وقتی به قسمت photo گوشی c903 میریم اگه تو مموری پوشه داشته باشیم و عکس هارو دسته بندی کرده باشیم نشون میده یا همه عکس هارو باهم نشون میده عینه گوشی های نوکیا ؟؟
دوستان وقتی به قسمت photo گوشی c903 میریم اگه تو مموری پوشه داشته باشیم و عکس هارو دسته بندی کرده باشیم نشون میده یا همه عکس هارو باهم نشون میده عینه گوشی های نوکیا ؟؟
یه لقیه خیلی جزعی داره اما زیاد به چشم نمیاد من تاحالا خودم متوجه نشده بودم
در قسمت رسانه اگه گزینه البوم دوربینو انتخاب کنی که تصاویر ماه به ماه دسته بندی شده اما اگر گزینه تصاوی رو انتخاب کنی همه رو یه جا نشون میده. ولی میتونی به هر عکس امتیاز تایین کنی که در اینصورت عکسهای هم امتیازو یه جا نشون میده امیدوارم که به سوالت رسیده باشی![]()
میشه یکی به این سوالم پاسخ بده![]()
میشه یه عکس که با دوربینش گرفتید بگذارید؟
ببین این به درت میخوره همشون خانوادگی بود اگه بخای یه عکس از بیرون برات میزارم
![]()
Last edited by mahdi1360; 29-06-2010 at 20:19.
دوستان اخرین فریمور این گوشی چیه مال من R1GA028 هستش و ورژن نرم افزار دوبین هم 2 هست از این بالا تر اومده؟
من قبلا n79 داشتم.
الان اینو اما نمیدونم چرا کیفیت رنگهای عکسش مخصوصا در نور زیاد (برعکس n79) خوب در نمیاد.
چندتا CAM Drive پیدا کردم برا دوربین حالا چندتا سوال : بعد از نصب میتوانیم به حالت اریجینال برگردیم یا نه بعد نرم افزار A2 برای همین کاره؟
بله همینه
رنگها برا من اینطوری نیست شما تنظیمات دوربینو چک کن. بعد نصب داریو دوربین به حالت اولیه بر نمیگرده مگر اینکه داریو اورجینال هم دانلود کرده باشی تا بعدش نصب کنی.
دوست عزیز اگه امکانش هست میشه یک عکس (ترجیحا درخت باشه) در فضای باز اینجا بزارید یک مقایسه انجام بدیم. البته اگه سایز اصلی باشه بهتره
ممنون![]()
یه چیزی میخای که خیلی سخته باشه صبر کن رفتم بیرون یه عکس از درخت میگیرم برات![]()
نکنه درخت پیدا نکردی
اینم چند تا عکس از من
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)