موافقم.
یه بار یکی گفت فقط تیستو ! چندتا آهنگ ازش گوش داده بودم همچین مالی هم نبود که بهترین دی جی جهان باشه !
اصلاً آهنگاش چندان افکتی نداشت و یه ملودی خیلی چیز شر میزد !
نمیدونم چرا I.M توی ایران زیاد معروف نیست.
موافقم.
یه بار یکی گفت فقط تیستو ! چندتا آهنگ ازش گوش داده بودم همچین مالی هم نبود که بهترین دی جی جهان باشه !
اصلاً آهنگاش چندان افکتی نداشت و یه ملودی خیلی چیز شر میزد !
نمیدونم چرا I.M توی ایران زیاد معروف نیست.
خدایی کارشون درسته![]()
آهنگ artillery فوق العاده بود ... من خیلی باهاشون حال کردم ...!
و در آخر :![]()
Last edited by TR4NC3; 11-09-2009 at 01:10.
خدا رو شکر کنید تو ایران معروف نیست .... هر چی ااینجا معروف شه یعنی خیلی خذ شده اونور ....
اونور هم خذ مذ داره ؟
من مطمئنم تا 1 سال دیگه تو ایران کلّی معروف میشن. حالا ببین.![]()
آقا اينا خيلي هم معروف هستن . کي ميگه اونور خذ شده ؟ برو سايت thedjlist. همون سايتي که Tiesto و Armin و Paul و ATB و ... تو تاپ تن گذاشته ، IM رو رهبر ميکس دنيا خطاب کردن . خداي Psychedelic هست . تو کار خودش استاده . هم اينور معروفه هم اونور . اول آهنگاشو بشنوين بعد قضاوت کنين . قشنگ بودن سليقه ايه . ما ميگيم آهنگاش حرفه اي هستن . با کمي دقت اينو مي فهمين . واقعا رو آهنگ ها کار مي کنن . به حس مشتري احترام مي ذارن .
کافيه Dancing with Kadafi رو ازشون بشنوين .
ممنون بابت تاپيک . ادامه بدين .
دوستان طرفدار بیاید در کلوپش هم عضو بشید ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا دمت گرم من این آهنگ دنسینگ وید کادافی اون قسمت وسطی آهنگ فکر کنم بین 4 تا 6 دقیقه بود (خود آهنگ 10 دقیقه هست) یه حس خیلی خفن به من میده !اصلاً یه جوری میشم !
خیلی ممنون بابت اطلاعاتی که دادی.
-------------------------------------------
این آلبوم جدید همه آهنگاشون عالی بود !!
حالا که اين طور شد من اين آهنگ رو مي ذارم . تعجب مي کنم تا الان ازش لينک نزده بودين .
از حدود دقيقه 3:10 به بعد حال مي ده اساسي ....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آخرشو هم عالي تموم مي کنه ...
آره همون قسمتی که انگار میره بهشت از همه باحالتره !![]()
سلام دوستان
اینم از طرف من،این آهنگ رو من تو نت خیلی دنباش میگشتم آخرش از یکی از دوستام گرفتم.I.M با Yahel زده.خیلی قشنگه مخصوصا از 2:20 به بعد حتما دانلود کنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)