تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 49

نام تاپيک: درخواست مقایسه ی تخصصی ماکسیما و مزدا3 تیپ3

آخر فروم باز poria_mc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

میدونی چرا جواب نمیده پوریا جون
    واسه اینکه قیمتش خیلی بالا هستش و صد البته لوازم افتر مارکتش هم بیاری ایارن گرون تموم میشه .
    323 که خوره میشه میدونی من یه بار روی طرح یه مزدا 323 با متور و انتقال قدرت RX-7 فکر میکردم یعنی یه چیزی تو مایه های RD خودمون.ولی دیدم خیلی منطقی نیست ولی میشه با موتروهای حجم بالا روی این ماشین و با همین دیف جلو بودنش خیلی کارا کرد.
    دقیقا من هم به همین دلیل میگم مزدا3 واسه تیون خوب نیست!
    طرحت رو هم یادمه! میخواستی موتور وانکل بذاری روش اما نمیشه! نه که نمیشه ها! کار نشد نداره ولی خیلی سخته! ولی کلا میشه از متور های استوک فورد که تو دوبی راحت گیر میاد استفاده کرد!(همون کاری که بعضی پراید ها با موتور فورد و مزدا با حجم پایین انجام میدن!)

2. این کاربر از poria_mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز merikh_merikh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

من با پوریا مخالفم
    اتومبیلهای ژاپنی بیشتر این قابلیت رو دارن .و مزدا هم بین اینا یکی از شاخسترینها هستش .
    فرید جان میتونی بگردی و تمام قطعات تیون کردن مزدا رو پیدا کنی .البته هزینه بالایی هم داره.یه تیونینگ اساسی و علمی میتونه هزینه بالایی داشته باشه ولی ماشین تکی میشه .
    البته یه سوالی هم باید ازت بکنم معذرت ها .
    فرید احتمالا قصد نداری باهاش چیزی تور کنی؟چون میبینم میخوای کلاس ماشینتم بالا باشه .معذرت ها یه کم رک حرف میزنم .ولی دوست گلم به نظر من سر همین مزدا 3 میتونی با بستن یه توربو کوچیک و استاندارد مزدا میتونی از موترو این مزدا نزدیک 210 اسب قدرت بگیری و با توجه به وزن کمش به راحتی جواب میده البته من توصیه میکنم با کسی که کارش تیون اساسی هستش مشاوره کنی.
    ولی فعلا بهت توصیه تیون روی مزدا 3 رو نمیدم .
    فرید جان ناراحت نشی ها قصد بدی ندارم از حرفام ولی دوست گلم من احساس میکنم بیشتر از کل کل توی سرعت کل کل توی کلاس و پرستیژ ماشین هم برات مهمه.
    از همه ي دوستان تشکر.

دوست عزيز من همان قدر که دوست دارم کل کل در سرعت کنم همان قدر هم دوست دارم که ماشينم طوري باشه که وقتي ميرم پيشه کسي نگه که ماشينشو ببين اين طوريه اون طوريه........منظورمو که ميفهمي.....البته مزدا3 هم اين گونه نيست و کلاس خودشو داره.
    من بحث بيشترم روي قدرت موتور و زيبايي ميباشد.
    قدرت موتور برام مهمه چون حالا حالا ها توان تيون کردن را از لحاظ مالي ندارم ميخام زيبا باشه چون ميخام يه عمر کناره اين ماشين باشم ........
    حالا انتخاب هاي من روي مزدا3 و کمري 2007 و ماکسيمابود که کمري را به علت قيمت بالا بيخيال شدم و ماکسيما و مزدا3 چون توي رنج 30 تا 40 ميليون هستن مد نظرمه.
    ماکسيما موتوري قوي داره و مزدا3 روحي اسپرت با فرمان پذيريه بهتر.
    حالا اگه مزدا3 قابليت اسپرتيه خوبي داشته باشه(مثلن همين 210 اسبي که گفتين)پس از لحاظ موتوري هم ميشه در رده هايي مثل ماکسيما رسوندش پس من الان انتخابم روي مزدا3 ميباشد.چون زيبا که هست موتورشم که يکي از بهترين موتور ها در اين رده ميباشد و بدون تغيير موتور با اضافه کردن چيز هاي ديگه ميشه قدرتشو بالاتر برد(درسته ديگه؟)

حالا يه نکته ي ديگه که براي قدرت ماشين مهمه سبک بودنه ماشين ميباشد که در اين جا مزدا3 2010 سبکتر از مزدا3 فعلي ميباشد پس هر کاري از لحاظ موتوري روي مزدا3 2010 انجام بديم جواب بهتري ميگيريم.
    به همين دليل من ميگم که ايا اين کاره درستيه که من در حال حاظر يه ماشين ارزان قيمت بگيرم و منتظره مزدا3 2010 باشم؟(من ميخام انتخابم طوري باشه که تا سالين طولاني از انتخابم پشيمون نشم اخه من با اين ماشين اگه خدا بخاد فکر کنم بهترين روزاي زندگيمو بگذرونم و دوست دارم هميشه نگرش دارم شايد مسخره باشه ولي براي من مهمه)
    البته به نظره خودم چون من قصد تيون کردن دارم مزدا3 فعلي فرق ان چناني با مزدا3 2010 نداره.درسته؟
    در ضمن به نظره من بدنه ي مزدا3 فعلي عقب و جولو هماهنگيه بيشتري دارن تا مزدا3 2010.نظره شما چيه؟منظورم اينه فکر کنم مزدا3 فعلي تا حدودي زيباتر و هماهنگ تر باشه از لحاظ بيروني(بدنه).......نظره شما دوستان چيه؟البته ميدونم اين مورد امريست سليقه اي ولي ميخاستم نظره شما هم بدونم.

هر ماشینی این امکان رو داره! اما این کار رو نکنی بهتره! واسه تیون کردن یه ماشین استاندارد زیر 20 تومن میگیرن بقیه پول رو خرج تیونش میکنن! نه اینکه یه ب ام و 740 بگیری بعد 300 تومن بدی واسش فلاپ مسخره ifm بندازی
    رامین جون جمله ات رو یک کم تغییر میدم!

درسته مزدا کوچیکه و لایی راحت میکشه! اما تو ایران اکثر کل کل ها تو اتوبانهای خلوت انجام میشه! خود شما فربد عزیز اگه 30 تومن پول داشته باشی حاضری ساعت 6.30 بعد از ظهر تو اتوبان صدر با کسی کل کل کنی؟؟ خوب معلومه که این کار رو نمیکنی!
    دوست عزيز درسته که ماکسيما موتوري قويتر داره ولي مزدا3 هم پايداريه بهتري داره که اين امر هم براي رالي بسيار مهمه(منظورم از رالي همون مسابقات دوستانه بود)
    حالا تا نظره شما و باقيه دوستان چي باشه؟؟؟؟؟

ببخشيد که طولاني شد.منتظره جواب هستم.
    ممنون.
    Last edited by merikh_merikh; 02-08-2009 at 13:52.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

از همه ي دوستان تشکر.

دوست عزيز من همان قدر که دوست دارم کل کل در سرعت کنم همان قدر هم دوست دارم که ماشينم طوري باشه که وقتي ميرم پيشه کسي نگه که ماشينشو ببين اين طوريه اون طوريه........منظورمو که ميفهمي.....البته مزدا3 هم اين گونه نيست و کلاس خودشو داره.
    من بحث بيشترم روي قدرت موتور و زيبايي ميباشد.
    قدرت موتور برام مهمه چون حالا حالا ها توان تيون کردن را از لحاظ مالي ندارم ميخام زيبا باشه چون ميخام يه عمر کناره اين ماشين باشم ........
    حالا انتخاب هاي من روي مزدا3 و کمري 2007 و ماکسيمابود که کمري را به علت قيمت بالا بيخيال شدم و ماکسيما و مزدا3 چون توي رنج 30 تا 40 ميليون هستن مد نظرمه.
    ماکسيما موتوري قوي داره و مزدا3 روحي اسپرت با فرمان پذيريه بهتر.
    حالا اگه مزدا3 قابليت اسپرتيه خوبي داشته باشه(مثلن همين 210 اسبي که گفتين)پس از لحاظ موتوري هم ميشه در رده هايي مثل ماکسيما رسوندش پس من الان انتخابم روي مزدا3 ميباشد.چون زيبا که هست موتورشم که يکي از بهترين موتور ها در اين رده ميباشد و بدون تغيير موتور با اضافه کردن چيز هاي ديگه ميشه قدرتشو بالاتر برد(درسته ديگه؟)

حالا يه نکته ي ديگه که براي قدرت ماشين مهمه سبک بودنه ماشين ميباشد که در اين جا مزدا3 2010 سبکتر از مزدا3 فعلي ميباشد پس هر کاري از لحاظ موتوري روي مزدا3 2010 انجام بديم جواب بهتري ميگيريم.
    به همين دليل من ميگم که ايا اين کاره درستيه که من در حال حاظر يه ماشين ارزان قيمت بگيرم و منتظره مزدا3 2010 باشم؟(من ميخام انتخابم طوري باشه که تا سالين طولاني از انتخابم پشيمون نشم اخه من با اين ماشين اگه خدا بخاد فکر کنم بهترين روزاي زندگيمو بگذرونم و دوست دارم هميشه نگرش دارم شايد مسخره باشه ولي براي من مهمه)
    البته به نظره خودم چون من قصد تيون کردن دارم مزدا3 فعلي فرق ان چناني با مزدا3 2010 نداره.درسته؟
    در ضمن به نظره من بدنه ي مزدا3 فعلي عقب و جولو هماهنگيه بيشتري دارن تا مزدا3 2010.نظره شما چيه؟منظورم اينه فکر کنم مزدا3 فعلي تا حدودي زيباتر و هماهنگ تر باشه از لحاظ بيروني(بدنه).......نظره شما دوستان چيه؟البته ميدونم اين مورد امريست سليقه اي ولي ميخاستم نظره شما هم بدونم.

دوست عزيز درسته که ماکسيما موتوري قويتر داره ولي مزدا3 هم پايداريه بهتري داره که اين امر هم براي رالي بسيار مهمه(منظورم از رالي همون مسابقات دوستانه بود)
    حالا تا نظره شما و باقيه دوستان چي باشه؟؟؟؟؟

ببخشيد که طولاني شد.منتظره جواب هستم.
    ممنون.
    تصمیمت رو که گرفتی! ولی کلا از فکر 2010 بیا بیرون! یه خبری گفتن که میخوان 2010 رو تولید کنن! ولی خر به مخشون لگد نزده که این بازار خوب مزدا 3 فعلی رو با آوردن مدل جدید خراب کنن!

5. این کاربر از poria_mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

دوستان لطفن در مورد بالا هم نظر بدین.
    ممنون.

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

ببین همونطور که پوریا گفت نمیشه به اینا اعتماد کرد و منتظر موند چون مزدا 3 2010 الان توی دنیا هم ریلیز نشده و هنوز تو نماندگی های مزدا نیستش اینا هم تا بیان کاراش رو ردیف کنن میشه 1390 پس معطل میشی .
    در مورد تیون مزدا 3 هم الولین کار رو میتونی با تغییر سیتم مکش هوا و تخیله شروع کنی و هزینه هم حداکثر 1-1.5 میلیون در حالت خیلی خوب برات داره البته این موارد بدون تغغیر هدر و منیوفیلد هوا هستن .البته کارهای بیشتری میکنی و اگه بعدا تونستی مزدا امکانات زیادی واسه تیون کردن داره یه چرخ تو اینترنت بزن تا ببینی چقدر مزدا3 تیون شده هستش.
    همینجوری که موتورش با145 اسب قدرت مناسبی داره با کمی تغییرات که گفتم هم میتونی تا 150 تاسب بالا ببری.بهتره اگه سرمایه داری واسه شروع کردن ککاری یه کاری هم واسه خودت دست و پا کن تا وقتی که مزدا 3 2010 اومد این رو بفروشی بری اون رو بخری.
    ===========================================
    پوریا در مورد اون هم بله کار نشد نداره ولی سرمایه و وقت زیادی میخواد اون کار
    اول از همه باید یه اسپیس فریم بر اساس اتاق مزدا 323 طراحی و ساخته بشه بعد موتور و تعلیق روی اون اسپیس فریم بعدش هم اتاق به اسپیس فریم خورونده بشه.

8. این کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

هدر و منیوفیلد هوا
    رامین من با این مورد بیشتر موافقم! حداقل اگه ماشین رو صفر بخره حالا حالا ها نمیره واسه معاینه فنی در نتیجه راحت میتونه استفاده کنه! معاینه حیلی خفن به هدرز و منیوفیلد هوا گیر میدن(چون کاتالیست برداشته میشه!)
    ---------------------------------
    تغییر سیتم مکش هوا و تخیله
    این مورد به نظر من با توجه به قیمتی که داره کارآیی نداره(راندمان پایینی داره پول زیادی میدی اسب کمتری میگیری) به نظر من این پول رو خرج ظاهر ماشین کنه بهتره! مثلا رینگ و لاستیکی که هم قشنگ باشه هم علمی!

10. این کاربر از poria_mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

دوستان همان طوري که گفتم من ديگه سرمايه اي براي خريد ماشين ندارم براي همين ميگم که اگه مزدا3 2010 ارزش داره نسبت به مزدا3 فعلي که من منتظر بمونم تا مزدا3 2010 بياد برم الان يه لوگان يا يه پرايد بگيرم و تا امدن مزدا3 2010 صبر کنم؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان همان طوري که گفتم من ديگه سرمايه اي براي خريد ماشين ندارم براي همين ميگم که اگه مزدا3 2010 ارزش داره نسبت به مزدا3 فعلي که من منتظر بمونم تا مزدا3 2010 بياد برم الان يه لوگان يا يه پرايد بگيرم و تا امدن مزدا3 2010 صبر کنم؟؟؟
    دوست من یا شما پست ها رو نمیخونی که در اینصورت مشاوره دادن ما بیهوده اس! یا میخونی و محل نمیزاری که در اینصورت برای چی از ما مشاوره میخوای؟
    ما که گفتیم احتمال تولید مزدا 3 2010 در حد صفره! عنوان تاپیک میگه مقایسه تخصصی بین ماکسیما و مزدا 3 تیپ 3!
    حالا خوددانی!

13. این کاربر از poria_mc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

ببینم تو همه پولت رو خرج ماشین میخوای بکنی؟
    راستی درس چی میخونی؟شغلی چیزی نداری؟
    فکر نگهداری این رو کردی؟
    چقدر میتونه خرج داشته باشه میدونی؟
    اصلا فکر میکنی کی مزدا 3 ایران ریلیز بشه؟
    من فقط یه توصیه میکنم بهت اگه همه پولت اینهیعنی همه سرمایه ای پدرت بهت داده اینه اصلا از فکر ماشین خریدن بیا بیرون .
    بازم خودت میدونی پول تو هستش و من فقط یه توصیه میکنم .
    یه مقدار آینده نگر باش.
    این پوریا خودش میدونه من دیوانه تیونیگ هستم اونم ماشینهای دهه نود .
    تا حالا نزدیک 6 تا ماشین رو از آمریکایی گرفته تا زاپنی و آلمانی رد کردم نخریدم چون میدونستم وقتش نیست و باید به کارای دیگه برسم
    بهترین نمون های گلف و لنسر گالانت کامارو ماشینهای شاخی که با کمی تغییر ازشون هیولا میشد ساخت .
    تو هم منطقی فکر کن فردا اوضاع اینطوری نمیونه .
    معذرت کمی تند حرف زدم دوست گلم ولی باید میگفتم
    ولی اگه این مبلغ رو فقط برای ماشین کنار گذاشتی و مبلغ دیگه ای هم برای سرمکایه آینده داری اون یه چیز دیگه.

15. 2 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

حجذف شود خواهشا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •